Synergen Deep Clean, Feuchtigkeits Creme Krem nawilżający do cery trądzikowej

• 9 sierpnia 2014 o 19:00
    Bardzo fajny kremik.
    Krem bardzo ładnie pachnie, jest lekki i działa antybakteryjnie w sam raz na lato.Szybko się wchłania, delikatnie nawilża i wygładza.Używam pod podkład z rimmela i jest ok nic się nie wałkuje.Konsystencja jest rzadka, ale mi to nie przeszkadza.Nie zapycha ani nie podrażnia mojej wrażliwej, mieszanej cery.Jest tani i wydajny.Niestety nie matuje i tutaj jest jego minus.Poza tym jak dla mnie fajny kremik na lato pod podkład. Używam tego produktu od: Tygodnia Ilość zużytych opakowań: Jedno w trakcie
    emma-e4
    25 lipca 2014 o 19:29
    dobry
    nie mam cery typowo trądzikowej, mieszaną, z zaskórnikami latem lekkie kremy są mi potrzebne żeby nie zapchać sobie cery i nie przypomnieć o trądziku, nawilżenia wiele wtedy nie potrzebuję krem nawilża lekko, dla tłustej cery wystrczy - ale użyłam go kilka razy na wiosnę, kiedy kupiłam i suche skórki były widoczne na całej twarzy, do tego skóra ściągnięta poczekał na lato i tu się sprawdza nawilża wystarczająco, wchłania do matu (ale nie matuje sam w sobie), idealny pod makijaż, nie zapycha nie podoba mi się tylko mydlany zapach Używam tego produktu od: połowa czerwca Ilość zużytych opakowań: ponad połowa
    Frost88
    22 lipca 2014 o 16:56
    Sprawdza się
    Taki niepozorny ale działa. Nie wysusza, redukuje niedoskonałości, zaczerwienienia, wygładza cerę. Nie uczula a jestem wrażliwcem. Świetnie się rozprowadza, szybko wchłania. Jak dla mnie tańsza i działająca wersja normaderm vichy.
    Lizhi
    12 lipca 2014 o 23:47
    Agent do zadań specjalnych
    Kupiłam ten krem na dwa szczególnie uporczywe krostki, które nie dość że bezczelnie zasiały się na moim policzku, to po sesji drapania (zły nawyk, gdyż tacy goście są na mojej skórze nieczęstymi bywalcami i jak się już pojawią, to denerwują niesamowicie) zrobiły się z nich małe, czerwone i ropiejące stany zapalne. Do zakupu zachęciła mnie cena, niepełne 8 złotych za dość dużą tubkę, oraz obecność kwasu salicylowego, który zgodnie z matczynymi mądrościami dla pryszczów winien być zbawienny. Nie zawiodłam się, po zastosowaniu go na noc, następnego ranka zauważyłam że stan zapalny zniknął i krostki stały się dużo mniej widoczne, a po następnych dwóch dniach zaczerwienienie zniknęło zupełnie i po przykrych gościach ani śladu. Jeszcze żaden kosmetyk z tego rodzaju nie zadziałał dla mnie tak szybko. Zalety: ~ skuteczność w zwalczaniu wyprysków; ~ cena; ~ opakowanie - tubki zawsze na tak; ~ szybko się wchłania i nie zostawia lepkiego filtru; ~ nie zapycha porów; ~ zawartość kwasu salicylowego; ~ dla wegan - nie zawiera produktów pochodzenia zwierzęcego; Wady: ~ zapach - dla mnie za bardzo chemiczny; ~ nie matuje i nie nawilża tak zachwycająco, jak pisze to na opakowaniu; Używam tego produktu od: tygodnia Ilość zużytych opakowań: jedno
  • 20 czerwca 2014 o 20:30
    FAJNY
    Krem w super cenie i opakowaniu.Uwielbiam tubki, bo wyciskam ile potrzebuje i nie mam potrzeby grzebania paluchem w jakimś ciężkim słoiczku. Krem może stać w łazience albo leżeć w torebce bo jest leciutki :-) Krem kupiłam jakiś miesiąc temu po ataku krostożerczych obcych. Wiedziałam, że potrzebuję zdecydowanej broni, czyli coś z kwasem. Padło na ten kosmetyk... miałam wcześniej już rossmanowskie produkty i zazwyczaj było ok. Tu nie jest inaczej. Krem fajny, lekki, wspomagający. Jest za słaby na wojnę, ale bitwę może śmiało wygrać ;-) Nie działa od razu!!! mi poprawił się stan skóry i ogólnie buźka po jakiś 2 tygodniach. O dziwo moja cera bardzo go polubiła, a wręcz się go domagała;-) ehhh przychodzi mi na stare lata mieć problemy z krostkami;/ krem nadaje się pod makijaż, nie roluje się i szybko wchłania. Jest mega wydajny!!! stosuje go codziennie rano i przez jakiś czas na noc też, i jeszcze mam połowę. Nie przesuszył mi skóry, wręcz przeciwnie pomógł nawilżyć twarz po atomowym spotkaniu z kwasożerczym tonikiem z Avonu, który wysuszał i podrażniał. Krem zadziałał w tej kombinacji super. Wydawało mi się, że działał jak kompres... Krem jest jednak za słaby dla kogoś kto ma cały wysyp, po drugie nie jest to kosmetyk na jeden dzień: poprawia kondycję twarzy ale po kilku-kilkunastu dniach dopiero. Czy hamuje powstawanie nowych??? Na pewno zmniejsza, ale nie powstrzymuje na 100 %. Wg mnie warto go wypróbować, jest ok ale nie zasługuje na miano HIT-u Używam tego produktu od: miesiąc Ilość zużytych opakowań: w trakcie pierwszego