Olejki do włosów

Schwarzkopf Gliss Fiber Therapy, Spajający spray do włosów 'Eliksir - regeneracja w olejku'

Schwarzkopf Gliss Kur Fiber Therapy Spray Dwufazowy do Włosów Przeciążonych 100ml

• 13 lipca 2023 o 8:30
    Super
    Jak dla mnie rewelacja. Jest to pierwszy produkt, który pozwala na szybkie i bezbolesne rozczesywanie włosów rozjaśnianych. W dotyku włosy stają się miękkie i czuć, że stają się zdrowsze i mocniejsze.
  • 28 kwietnia 2023 o 12:02
    Mało wydajny
    smetyk jest w plastikowej butelce w z atomizerem, nakładanie go to bajka, wystarczy rozpylić na włosy i gotowe. Moje włosy lepiej się rozczesują i  ładnie błyszczą. Kosmetyk ma piękny zapach i długo utrzymuje się na włosach. Butelka jest przezroczysta, więc można kontrolować stan zużycia. Spray jest wygodny w stosowaniu. Nie przetłuszcza włosów, ani nie obciąża ich, ogranicza puszenie. Spray jest mało wydajny, przy codziennym stosowaniu na włosy skończył się po miesiącu.
  • 3 maja 2021 o 19:38
    Doskonały
    Jestem bardzo zadowolona z niniejszego olejku, przede wszystkim włosy momentalnie po użyciu uzyskują zdrowszy wygląd(są mniej "poszarpane"), Kosmetyk sprawia że końcówki nie rozdwajają się, włosy są błyszczące, gładkie i miłe w dotyku
    Zalety:
    • Dobre nawilżenie włosów
    • Scala końcówki
  • 27 listopada 2020 o 10:17
    Cudo!
    Cudowny produkt. Fantastycznie działał na moje włosy, były miękkie, gładkie, odżywione. Uwielbiam odżywki w sprayu, są lekkie i wygodne w użyciu. To jest moja ulubiona rzecz z tej kategorii produktów. Na pewno kupie ponownie.
  • 9 grudnia 2019 o 17:11
    średniak
    Produkt w opakowaniu z atomizerem, więc nakładanie go było łatwe. Używałam na wilgotne włosy przede wszystkim na końce, bo to z nimi mam problemy. Czy zregenerował moje włosy? Tak szczerze nie zauważyłam spektakularnych efektów, fak faktem włosy lepiej się rozczesywały, ładnie błyszczały, a końce mniej puszyły. Bardzo ładnie pachniały, trzeba przyznać, że zapach naprawdę jest trwały i długo utrzymuje się na włosach. Głębszej regeneracji nie widzę, nawet po miesiącu stosowania nie zauważyłam żeby włosy się wzmocniły, dopóki używa się tego serum to można zauważyć jakiś efekt, ale po zaprzestaniu już nic takiego nie pozostaje.