Olejki do włosów

Trust My Sister High Porosity Hair, Hot Oil Treatment Olej do włosów wysokoporowatych

TRUST MY SISTER OLEJ DO WŁOSÓW WYSOKOPOROWATYCH 100ML 5902539715187
Trust my Sister Olej do Włosów Wysokoporowatych 100ml

Nasi użytkownicy zostawili 22 opinii dla tego produktu. Przygotowaliśmy dla Ciebie krótkie podsumowanie na ich podstawie:

• 24 kwietnia 2025 o 11:53
    Mam na ten olej sposób
    Czasem moje włosy żyją własnym życiem – spuszone, suche, szorstkie, jakby każde pasmo chciało iść w inną stronę. Wtedy sięgam po ten olej do wysokoporowatych kłaków i okazuje sie, że one wcale nie są aż tak zbuntowane. Potrzebują po prostu dobrego traktowania. To nie jest tłusty, ciężki olej, który robi z głowy mopa. Wręcz przeciwnie – ma lekką, ale treściwą konsystencję, pięknie się rozprowadza, i co najważniejsze: wchłania się we włosy, nie zostając na nich jak warstwa masła. Wystarczy wmasować , robię sobie z tego domowe SPA. Trzymam pod czepkiem 30 minut albo nawet całą noc (jeśli mam czas i cierpliwość), a potem zmywam delikatnym szamponem. Efekt? Miękkość, błysk i ujarzmienie – moje włosy dosłownie odżywają. Stają się sypkie, gładsze i zdecydowanie mniej spuszone. A do tego pachną subtelnie i naturalnie – zero chemicznej bomby zapachowej. A teraz ciekawostka… moje zastosowanie: miks z kiepską odżywką! Zzdarza mi się kupić coś pod wpływem impulsu – odżywkę, która miała być "WOW", a okazała się totalnym średniakiem. Zamiast ją wyrzucić – dodaję do niej kilka kropel tego oleju.… ✨ magia ✨. To mój patent na uratowanie przeciętnych produktów i nadanie im sensu istnienia. Ten olej to nie tylko pielęgnacja, to po prostu włosowy game-changer. Jeśli masz wysokopory – musisz spróbować. A jeśli masz półkę pełną meh-odżywek – też ????
    Zalety:
    • Idealny do zabiegu na ciepło – działa głębiej.
    • Nawilża i wygładza włosy wysokoporowate.
    • Redukuje puszenie i zwiększa blask.
    • Delikatny, przyjemny zapach.
    • Lekka formuła – nie obciąża włosów.
    Wady:
    • można przesadzić, jak za często używasz
  • 28 stycznia 2025 o 15:49
    Zmienił moją pielęgnację
    Muszę przyznać, że ten olej totalnie zmienił moją pielęgnację włosów! Mam włosy były suche, matowe i trudne do ujarzmienia, ale od kiedy zaczęłam używać tego produktu, wszystko się zmieniło. Już podczas pierwszego użycia zauważyłam, że moje włosy były niesamowicie miękkie w dotyku, jakby otuliła je jakaś ochronna warstwa. Aplikacja jest bardzo prosta – podgrzewam olejek, nakładam na wilgotne włosy i zostawiam na około 30 minut, a potem spłukuję. Efekt? Moje pasma są nawilżone, pełne blasku i zdecydowanie mniej się puszą. Co więcej, zauważyłam, że końcówki wyglądają zdrowiej. Kolejnym plusem jest skład – widać, że marka postawiła na naturalne i odżywcze składniki, które świetnie działają na moją strukturę włosa.
  • 13 stycznia 2025 o 19:41
    Super olej do włosów kręconych
    Bardzo wydajny olej do olejowania włosów kręconych. Często używam go gdy chcę zrobić sobie domowe SPA. Świetnie nadaje się do olejowania na suchy podkład. Zostawiam do na włosach na 30 min przed myciem. Pozostawia włosy lśniące i miękkie.
  • 10 grudnia 2024 o 13:57
    Regeneracja i blask w domowym SPA
    Jeśli Twoje włosy wysokoporowate potrzebują intensywnej regeneracji, to Trust My Sister Hot Oil Treatment jest absolutnym hitem! Od pierwszego użycia zauważyłam, że moje włosy stały się bardziej miękkie, nawilżone i zdecydowanie mniej się puszyły. Produkt jest łatwy w użyciu – wystarczy nałożyć olejek na włosy, a potem cieszyć się efektem jak po profesjonalnym zabiegu w salonie. Olejek ma idealną konsystencję, która łatwo się rozprowadza. Dzięki bogatej formule włosy stają się gładsze, bardziej lśniące i odżywione. Przy regularnym stosowaniu zauważyłam również, że końcówki są mniej podatne na łamanie, a kosmyki wyglądają na zdrowsze i pełne życia. Uwielbiam naturalny skład tego produktu – bez obciążających silikonów czy sztucznych dodatków. Dodatkowo opakowanie jest poręczne, a olejek bardzo wydajny, więc wystarcza na wiele zastosowań.
  • 4 października 2024 o 15:16
    Game-changer dla suchych włosów
    High Porosity Hair, Hot Oil Treatment to prawdziwy game-changer dla moich suchych, wysokoporowatych włosów! Już po pierwszym użyciu zauważyłam, że moje kosmyki stały się bardziej nawilżone, gładkie i mniej podatne na puszenie. Zabieg olejowania idealnie odżywia pasma, nadając im zdrowy blask i miękkość. Formuła tego produktu jest bogata w naturalne oleje, które głęboko regenerują włosy i wzmacniają je od wewnątrz. Podoba mi się to, że olejek nie obciąża włosów, a po umyciu są lekkie, ale jednocześnie pełne życia. Regularne stosowanie widocznie poprawia strukturę włosów, sprawiając, że stają się mniej łamliwe i bardziej sprężyste. To idealne rozwiązanie dla osób, które borykają się z problemem zniszczonych, suchych i trudnych do ujarzmienia włosów. Dzięki tej kuracji olejowej moje włosy odzyskały zdrowy wygląd i są o wiele łatwiejsze w stylizacji.
    Zalety:
    • pozostawia włosy gładkie, nawilżone, ujarzmione
    • zapobiega puszeniu
    • dogłębnie odżywia
    • poprawia strukturę włosa
    • ułatwia stylizacje
    • naturalny skład
    • wygodne opakowanie