Lakiery klasyczne

Avon Gel Finish 2 in 1 Nail Enamel Lakier dający efekt żelowego manicure

Nasi użytkownicy zostawili 142 opinii dla tego produktu. Przygotowaliśmy dla Ciebie krótkie podsumowanie na ich podstawie:

kaskaw8
    29 grudnia 2024 o 19:50
    Jeden z tych zwykłych, do których będę wracać
    Używałam różnych lakierów do paznokci, ale chyba te z Avonu są moimi ulubionymi. Mają naprawdę super jakość i trwałość, co czyni je mocną propozycją wśród klasycznych lakierów do paznokci. Lakier Avon cechuje się dobrą pigmentacją, bardzo przyjemną konsystencją, odpowiednio wyprofilowanym pędzelkiem i zróżnicowaną gamą kolorów. Lubię nimi malować paznokcie, bo robi się to szybko i bez trudu. Kolor utrzymuje się całkiem długo i nie odpryskuje aż tak łatwo, jak mogłoby się spodziewać po takich lakierach. Produkty Avon nie są jakoś bardzo łatwo dostępne, bo trzeba je zamawiać albo z katalogu u konsultantki, albo poszukać w Internecie, lecz dla chcącego nic trudnego. Czasami trafiają się fajne oferty na nie i jeśli szuka się takich klasycznych lakierów, to warto skierować się właśnie ku tym.
    Zalety:
    • Pigmentacja;
    • Pędzelek;
    • Trwałość;
    • Wydajność;
    • Konsystencja.
    Wady:
    • Dostępność.
  • 1 października 2023 o 1:34
    Spodobał mi się od pierwszego pomalowania
    Jest to lakier, który kupiłam bardzo, bardzo dawno temu od konsultanki Avon. Aleee trzymam go do dziś. Lakier w szklanej buteleczce z czarną nakrętką, produktu jest 10 ml. Ja mam odcień everyday pretty, jest to taki brudny róż. Nakładam zawsze jedno pasmo lakieru na środek i dwa pasma po bokach. Lakier idealnie się rozprowadza. Nie prześwituje, nie tworzy niepomalowanych powierzchni. Bardzo szybko wysycha. Po nałożeniu wygląda świetnie, niczym lakier hybrydowy. Ma intensywny kolor, a paznokcie ślicznie się świecą. Utrzymuje się na paznokciach długo. Nawet podczas mycia, nie ściera się, nie odpada. Łatwo się zmywają zmywaczem po jednym przetarciem wacikiem. Nie trzeba jakoś specjalnie trzeć, by zszedł. Rzadko używam kosmetyków z Avon, ale lakiery maja naprawdę dobre i trwałe. Mogę śmiało polecić. Tymbardziej, że mają bogatą gamę kolorów.
    Zalety:
    • trzyma sie długo na paznokciach
    • wygląda jak lakier hybrydowy
    • łatwo się nim maluje paznokcie
    • ladne kolory
    U konsultantki
    easygo
    4 czerwca 2022 o 11:57
    Poniżej średniej, wyceniam go na 5 zł
    Kupiłam go za 5 zł i tyle jest wart. Taki najzwyklejszy, w każdej drogerii w podobnej cenie dostaniemy tej samej jakości, nie ma co oczekiwać szału. Na moim zdjęciu lakier mam nałożony 5 dzień, widać lekkie odpryski na końcach. Proszę o większą dokładność w dodawaniu produktu, tutaj w opisie mamy podane 12 ml, a faktycznie jest 10, co nawet widać na dodanych zdjęciach.
    Zalety:
    • Dość duża pojemność (10 ml)
    • Szybko schnie
    • Ładny połysk
    • Dość dobra trwałość (3 dni bez uszczerbku)
    Wady:
    • Trzeba aż 3 warstw aby ładnie pokryć płytkę, bez prześwitów
    • Baaardzo niewydajny, malowałam nim 2 razy paznokcie - czyli 2 razy po 3 warstwy i już ubyło ok. 1/5 buteleczki.
    • Nie jest to kolor półtransparentny, czyli taki aby aby lekko prześwitywała płytka paznokcia, tylko trzeba nim pomalować dokładnie, nakładając kilka warstw, bo inaczej mamy brzydkie "paski"
    • Cena Avonowa, z katalogu to 14-25 zł, jest śmieszna, trzeba być mocno "niedoświadczoną" aby kupić taki przeciętniaki w tej cenie.
  • 13 lutego 2022 o 0:32
    Świetny jest
    Lakier nie rozlewa się po paznokciach na dość gęstą konsystencje. Lakier bardzo szybko schnie. Kolor ma bardzo przepiękny, nawet idealnie wygląda na krótkich paznokciach. Lakier jedynie do dwóch, trzech dnu utrzymuje się na paznokciach. Zalety: -cena -dostępność -ładnie prezentuje się Wady: -brak
  • 21 lutego 2021 o 16:02
    6/10
    Lakier dostępnym jest w różnej gamie kolorów. Dla każdego coś się znajdzie. Ja zazwyczaj nakładam dwie warstwy żeby uzyskać zadowalający efekt. Kolor jest w miarę trwały parę dni wytrzyma....

Zobacz także inne Lakiery klasyczne