Lakiery klasyczne

Avon Mark., Gel Shine Nail Enamel Żelowy lakier do paznokci

Nasi użytkownicy zostawili 267 opinii dla tego produktu. Przygotowaliśmy dla Ciebie krótkie podsumowanie na ich podstawie:

• 1 lutego 2025 o 15:32
    Świetna trwałość
    Jestem bardzo zadowolona z trwałości lakieru. Wytrzymuje do 14 dni bez żadnych odprysków. Dodatkowo kolor jest piękny i intensywny. Mam w swojej kosmetyczce kolor czerwony, granatowy i różowy. Kolory są obłędnie intensywne, mocno napigmentowane. Szybko schnie, a ja mogę się długo cieszyć pięknymi paznokciami.
  • 14 czerwca 2024 o 0:05
    Jest ok
    Lskier do paznokci ma gęstą konsystencję i jest średnio wydajny. Krycie nie ma takiego jak pisze.cena jest niska, jakość też. Kupuje na rynku gdyz sprzedają. Odcien jest piękny intensywny . Super reszta ogólnie plus, nie kruszy się
    piccess
    11 maja 2024 o 10:06
    Bardzo fajny i porządny lakier
    Największą jego zaletą jest połysk i trwałość. To bardzo dobry jakościowo lakier za niewielkie pieniądze. Kolory są trwałe, dobrze nasycone. Lakier trzyma kilka dni (różnie: od 3 do 4 dni), ale biorąc pod uwagę, że nie siedzę jak księżniczka bo wykonuję codzienne obowiązki, mam pracę biurową, lubię pogrzebać w ziemi w ogródku ;) to bardzo dobry wynik! Standardowa konsystencja, nie za rzadka, szybko schnie. Polecam!
    annaskc
    1 stycznia 2024 o 22:22
    Fajny efekt, dobra trwałość
    Lubię lakiery z tej serii, dlatego że mają super krycie i szybko wysychają. Lakiery wolnoschnące nie są dla mnie, gdyż zawsze zanim zaschną to muszę coś zrobic/dotknąć, a przez to mój cały wysiłek włożony w malowanie paznokci idzie na marne. W przypadku tych lakierów możemy w łatwy sposób osiągnąć piękny wygląd i kolor paznokci, bez konieczności robienia hybrydy. Lakier prezentuje się świetnie, kolory są bardzo intensywne i trwałe. Szczoteczka jest wygodna, dzięki czemu szybko możemy pomalować wszystkie paznokcie i cieszyć się ich ładnym wyglądem przez kilka dni. Moje ulubione kolory to wszelkiego rodzaju czerwień i właśnie w tej serii znalazłam jej idealny odcień.
    Zalety:
    • Szybko się wchłania
    • Paznokcie mają intensywny kolor
    AnaSky
    25 lipca 2023 o 14:49
    Ładne kolory, dobra trwałość
    Po lakiery od Avon sięgam od lat. Kiedyś malowałam paznokcie non stop, ostatnio robię to rzadziej. Latem sięgam co prawda zawsze po soczyste kolory, by stopy w sandałach prezentowaly się ładnie. Paznokcie u dłoni maluję jednak ostatnio od święta. Ale że lato i wypatrzyłam w katalogu piękny miętowy kolor o nazwie Freshly Minted, postanowiłam to zmienić. Kolor rzeczywiście jest piękny. Pastelowy, lekko miętowy, letni. Kładziony bez bazy i topu (w teorii to lalier 7w1 i spełnia obie te funkcje) trzymał się mocno 4 dni, po czym zaczął (ale naprawdę nieznacznie) odpryskiwać na końcówkach. Uwzględniając fakt, że stukam calymi dniami w klawiaturę, powiedziałabym, że to naprawdę niezły wynik. Trzeba co prawda położyć 2 warstwy lakieru, aby w całości i równomiernie pokryły płytkę paznokcia, ale lakier dość szybko schnie (wiadomo - lato temu sprzyja). Nie odbarwia płytki paznokcia, łatwo schodzi traktowany zmywaczem, naprawdę spoko. Do tego cenowo jest ok, skuszę się na inne kolory.

Zobacz także inne Lakiery klasyczne