Błyszczyki

L'Oreal Paris Glam Matte Matowy błyszczyk do ust

Nasi użytkownicy zostawili 21 opinii dla tego produktu. Przygotowaliśmy dla Ciebie krótkie podsumowanie na ich podstawie:

• 11 października 2021 o 13:53
    Zaciekawił mnie
    zaciekawił mnie swoją konsystencją jak i działaniem - albowiem jak błyszczyk może być matowy? Okazuję się że jednak może być, spodobał mi się jak wugląda na ustach i na pewno do niego wrócę.
  • 27 czerwca 2019 o 16:35
    To w ogóle nie jest mat! To zwykły błyszczyk!
    Ogromne rozczarowanie. Zwykły błyszczyk który rozciera się przy każdym dotknięciu. Nie zastyga, choćbyście czekały nawet godzinę. Producent zwyczajnie oszukał. Stanowczo odradzam!
    Zalety:
    • nie wiem, może kolor (Cherry Crop)? Ale co to za zaleta? Wśród tanich chińskich produktów też są ładne kolory
    Wady:
    • zwykły błyszczyk, tandetny
    • rozmazuje się przy byle dotknięciu
    • nie wytrzyma jedzenia, picia - niczego!
  • 25 października 2017 o 8:53
    L’oréal Glam Matte
    Dla mnie jeden z najlepszych jakościowo matowych pomadek. Ładnie pachnie, dobrze kryje (nie muszę nakładać więcej niż jedną warstwę), wygodny aplikator i piękne matowe wykończenie. Kupiłam krwistą czerwień, błyszczyk używam raczej od okazji więc ciężko ocenić mi wydajność :). Na moich ustach utrzymuje się do 7 godzin, stopniowo zmywając się z ust. Polecam!
    Zalety:
    • Piękna, żywa czerwień
    • Idealny Matt
    • Piękny zapach
    • Nie złuszcza się
    • Nawet trwały
    Wady:
    • Troszkę boli mnie to zwężone opakowanie.. przez co mniej produktu w samym produkcie :(
  • 4 maja 2017 o 15:30
    Uwielbiam!
    ++ aplikator w kształcie serca/strzałki, jeszcze nigdy malowanie ust nie szło mi tak łatwo + konsystencja nie lepiąca się, kremowa, lekka, przyjemna + bardzo napigmentowany + nie wysusza ust - ma lekko chemiczny smak i zapach, mi nie przeszkadza, ale innym może - mimo, iż uwielbiam ten błyszczyk to nie jest on całkowicie matowy (po przyłożeniu chusteczki robi się matowy, ale schodzi troche kolor), powiedziałabym raczej, że satynowy/kremowy, nie zastyga na ustach przez co nie jest zbytnio trwały - cena zbyt wysoka, ale mi na szczęście udalo się go dorwać kiedys w super-pharm'ie za 15zl
    Drogeria Super-Pharm
  • 15 kwietnia 2017 o 2:14
    Ciekawostka kosmetyczna
    Przyznam, że to jeden z bardziej ekstrawaganckich produktów, jakie mam w swojej kosmetyczce... matowy błyszczyk... uhumm. Do plusów - pigmentacja i obłędne kolory. Zazwyczaj stronię od takich neonów, ale te skradły moje serce (mam kolory 508 i 511). Buzia wygląda pięknie, promiennie. Idealne na wakacje. Wykończenie też jest ciekawe - satyna, ale jakby taka przygaszona. Oryginalny efekt. Nie wysusza ust. Niestety dla mnie to, co się nie sprawdza w tym kosmetyku, to formuła. Za słabo trzyma się warg, jak na takie intensywne kolory. W ciągu dnia delikatnie przemieszcza się na ustach, przy jedzeniu i piciu jeszcze gorzej. Ostatecznie wyszedł taki średniak. Cena regularna dość wygórowana, całe szczęście teraz można wypróbować ten kosmetyk za znacznie tańsze (i bardziej adekwatne do jakości) pieniądze. Ostatecznie na lato warto wyposażyć się w jeden z tych neonowych, a jednak pięknych i komplementujących urodę odcieni.

Zobacz także inne Błyszczyki