Wody perfumowane damskie

Avon Little Pink Dress EDP

Avon Little Pink Dress Woda Perfumowana 50ml

Nasi użytkownicy zostawili 21 opinii dla tego produktu. Przygotowaliśmy dla Ciebie krótkie podsumowanie na ich podstawie:

• 16 kwietnia 2021 o 22:32
    Ach ta gardenia
    Lekka, kwiatowa kompozycja w sam raz zna wiosnę. po mimo swej lekkości może oczarować eleganckim stylem jak na LBD przystało. Na pierwszy plan zdecydowanie wysuwa się tutaj intensywna gardenia i to ją czuć moim zdaniem najdłużej, Mimo, iż nie jest to typowo mój zapach to muszę przyznać , że miło się go nosiło.
    Zalety:
    • lekkosć
    • trwałosć
  • 21 lipca 2020 o 0:19
    Trudna miłość.
    Ja: Lubię zapachy słodkie i orzeźwiające. Kwiatowe i owocowe. Zapachy cięższe zazwyczaj mi nie podchodzą, ale zdarzają się wyjątki od reguły. Większość zapachów pachnie na mnie dokładnie jak w opakowaniu. Flakon: Standardowy jak na serię, prostokątny, przezroczysty. O pojemności 50 ml. U góry korek z kolorem sugerującym nazwę. Z przodu minimalistyczny napis Little dress. Atomizer nie zacina się, dozuje odpowiednią ilość perfum. Z łatwością można określić zużycie. Wrzucony luzem do torebki nie otwiera się i nie niszczy. Dobrze leży w dłoni. Wrażenia: Zapachy Little Dress to już klasyk marki Avon. Oferta przez lata poszerza się, aż do rodziny sukienek dołączył flakon Pink. Zapach jest dość ciężki, elegancki, kwiatowy. Nie jest nachalny, nie mdli, ale nie jest to zapach orzeźwiający. Dla mnie odpowiedni zarówno na dzień jak i na wieczór. Raczej na czas przejściowy – wiosna lub jesień. Tworzy za sobą ogon, ładnie się rozwija podczas noszenia. Trwałość ma odpowiednią, co przekłada się na dobrą wydajność – nie trzeba poprawek w ciągu dnia. Myślę, że musiałam do niego dorosnąć. Kiedy wchodził na rynek zupełnie mi się nie podobał, uważałam go za zapach dla dojrzałej kobiety, był zbyt mocny, wyrazisty. Teraz mając 30 lat uważam, że nie jest ciężki, ale elegancki. Jest nietypowy co czyni go interesującym. Na pewno nie jest lekki jak sugeruje reklama. Pierwsze psiknięcie to piżmo, później odrobina trawy cytrynowej dającej orzeźwienie, choć to złudne, bo za chwilę wybija się piżmo. Przy regularnym użytkowaniu zaczyna męczyć, należy go odstawić i wrócić po jakimś czasie, żeby znów się zakochać na nowo. Standardowo jak na Avon przystało – zapach zostaje wycofany, a za parę lat znów króluje w katalogu. Cena, nawet ta regularna nie jest zbyt wygórowana, ale jak to w Avonie bywa lepiej zakupić go w promocji. Dostępność uzależniona od katalogu, ale na allegro bez problemu da się je dostać niezależnie od katalogu i w dodatku dużo taniej. Swoje opakowanie mam parę lat, używam go od święta i plus, ponieważ nie wietrzeje. Jak już kiedyś uda mi się je wykończyć, raczej nie wrócę po ten zapach. Nie skradł mojego serca. Trwałość: Zaskoczenie i to nie małe. Zapach bardzo długo utrzymuje się na skórze – od rana do wieczora da się go wyczuć. Na ubraniach do paru dni. Wypada to bardzo dobrze na tle innych zapachów marki.
  • 31 stycznia 2020 o 11:27
    Elegancki
    Ma w sobie to coś co porusza moje serce i kradnie duszę, jedyny z serii Sukienek Mini od Avon, który przypadł mi do gustu. Ładnie leży na skórze, nie przekształca się w kwas, jest trwały i czuje się go dość długo. Po spryskaniu ubrań pachną obłędnie.
    Zalety:
    • Nuty zapachowe
    • Nie jest nachalny, nie mdli
    • Orzeźwia
    • Na dzień i na wieczór
    • Trwały zapach
    Wady:
    • Nie jest w każdym katalogu
    • Zbyt szybko się kończy
    Marti28
    6 grudnia 2018 o 12:20
    A miało być pięknie..
    Używa od:próbka
    Wykorzystał/a:jedna próbka
    Wiadomo, iż o gustach się nie dyskutuje, jednym się ten zapach podoba, innym mniej. Ja uważam że to najgorszy zapach Avon z jakim miałam do czynienia.. :( Jest okropny, kojarzy mi się z dziadkiem, który na siłę spsikał się jakąś dziadowską perfumą kupioną w kiosku za rogiem. Jedna gwiazka za trwałość, czułam ten "smrodek" przez cały dzień, co w tym przypadku nie jest jednak najlepszą cechą. Psiknęłam raz i na szczęście więcej się z nim nie zetknęłam.
  • 12 lutego 2018 o 13:03
    Na co dzień idealne
    Lubię perfumy z Avonu. Mają duży wybór w różnych kategoriach cenowych. W ofercie znalazłam wiele ciekawych zapachów. Pasuje mi to tym bardziej, że nie należę do osób, które lubią wydawać majątek na wody perfumowane czy toaletowe. Ten zapach należy do moich faworytów. Ma dużą pojemność 50 ml. Opakowanie z atomizerem jest bardzo praktyczne i ładnie prezentuje się na półce. Co do samego zapachu to jest on świeży, lekko słodki, ale nie przesłodzony. Od razu po aplikacji zapach wydaje się być mocny, zdecydowany i bardzo wyraźny. Po chwili łagodnieje. Nie ukrywam, że kocham ten zapach za nuty piwonii, która jest moim ulubionym kwiatem i pachnie cudownie. Dla mnie ta woda nadaje się w sam raz do szkoły, pracy,na zakupy. Jest odpowiednia do codziennego stosowania. Wyczuwam w niej kwiatowe nuty, które idealnie pasują mi na lato. Z tą porą roku zapach kojarzy mi się najbardziej. Pod względem trwałości produkt wypada średnio. Nie utrzyma się bardzo długo, ale ma w sobie coś co lubię. Aplikację trzeba często ponawiać, co sprawia, że produkt nie jest za bardzo wydajny. Podsumowując - sam zapach bardzo mi się podoba. Jest taki nietypowy, kwiatowy i rześki. Kojarzy mi się z elegancką i zdecydowaną kobietą, która wie czego chce. Myślę, że za jakiś czas kupię go ponownie.
    • pojemność
    Wady:
    • trwałość
    • Flakon

Zobacz także inne Wody perfumowane damskie