Wellness & Beauty Körperbutter Sheabutter & Mandelöl Masło do ciała 'Masło shea i olej migdałowy'

• 6 czerwca 2020 o 17:01
    Mega nawilżające masło do ciała
    Uwielbiam masła do ciała, a to było mega nawilżające. Skóra po nim była miękka i gładka. Zapach idealny. Bardzo treściwe masło, czuć było, że jest tam jakiś nawilżający produkt. Opakowanie bardzo praktyczne, bo można zużyć do samego końca
    Zalety:
    • super nawilżenie
    • piękny zapach
    • skóra bardzo gładka i miękka
    • praktyczne opakowanie
    Wady:
    • mała pojemność
  • 5 kwietnia 2020 o 17:06
    zakochałam się po uszy
    Parę miesięcy temu szukałam dobrego balsamu do ciała aby odżywić skórę. Natknęłam się na to masełko, a że nigdy go nie stosowałam to pomyślałam, że mam dobrą okazję aby to przetestować. Używam ten produkt do dzisiaj. Ma przepiękny zapach, który relaksuje i otula zmysły nawet po stresującym dniu. Delikatna formuła i gęsta konsystencja pozwala na łatwe rozsmarowanie produktu. Moja skóra jest nawilżona i zadbana. Zapach długo utrzymuje się na ciele. Masełko jest wydajne i ma przystępną cenę. Nie klei się ale też nie wchłania od razu-trzeba troszkę poczekać. Ja jestem bardzo zadowolona i polecam każdemu <3
    Zalety:
    • piękny zapach
    • delikatna formuła
    • gęsta konsystencja
    • łatwość smarowania
    • wydajny
    • przystępna cena
    • zapach długo utrzymuje się na ciele
    • zadbane i nawilżone ciało
    • nie podrażnia i ni wysusza skóry
  • 13 lipca 2019 o 14:38
    Lekki i przyjemny
    Jak na masło do ciała jest bardzo lekkie i szybko się wchłania, nie pozostawia tłustej warstwy. Ma lekki ale piękny zapach. Opakowanie bardzo ładnie się prezentuje. Przy regularnym stosowaniu skóra jest miękka, sprężysta i nawilżona. Trzeba być systematycznym aby osiągnąć to co obiecuje producent. Ale warto. Jest to też sama przyjemność, bo gładko rozprowadza się po skórze i nie trzeba długo czekać aby móc założyć ubrania.
    a ga ta
    6 czerwca 2019 o 13:21
    Cudowny zapach
    To masło ma cudowny, słodki, otulający zapach. Bardzo dobrze nawilża. Nie podrażnia i nie zapycha skóry. Jest tanie. Chętnie kupię ten produkt ponownie.
    malwi73
    3 maja 2019 o 17:58
    Bardzo dobry.
    Masło do ciała ma lekką konsystencję, ale bogatą treść. Czuć, że jest treściwe, i że dobrze nawilża skórę. Wchłania się po chwili zostawia lekką warstewkę ochronną. Nawilżenie utrzymuję się 24h. Masło ma przyjemny migdałowy zapach, jednak nie utrzymuje się on długo na skórze. Opakowanie w praktycznym słoiczku, można wylizać produkt do zera. Ja opakowanie zostawiam. Po umyciu przyda się na jakiś drobiazgi. Cena średnia. Ale jest wydajny- więc cena robi się do przełknięcia.