Dr Irena Eris, Provoke, Radiance Fluid SPF 15 (Podkład rozświetlający)
18 HIT!
61 % kupi ponownie
Zgłoś do moderacjiPrzeznaczony dla cery suchej i normalnej, bez względu na wiek, ma działanie poprawiające koloryt, wygładzające, rozświetlające.
Radiance Fluid doskonale wtapia się w skórę, idealnie wygładza cerę i wyrównuje jej koloryt* subtelnie ją rozświetlając. Zawiera innowacyjną, opatentowaną technologią ILLU˙SPHERE™, która inteligentnie wychwytuje i rozprasza każdy rodzaj światła naturalnego lub sztucznego na powierzchni skóry, nadając efekt optycznego wygładzenia zmarszczek, świetlistości i promiennego blasku. Unikalny kompleks lipidowo-proteinowy doskonale pielęgnuje i długotrwale nawilża skórę**.
Rezultat: skóra perfekcyjnie wygładzona i rozświetlona , o jednolitym kolorycie, emanująca swoim naturalnym pięknem. Stopień krycia: średni. Nie zatyka porów. Testowany dermatologicznie.
Badania in vivo Centrum Naukowo-Badawczego Dr Irena Eris:
- rozświetlające
- Krycie
- średnie
- w buteleczce
Znasz skład tego produktu? Dodaj go do naszej bazy i twórz z nami KWC!
Recenzje 49
3 /5
14 stycznia 2020, o 09:50
Nie wie, czy kupi ponownie
Bez szału
Podkład jak podkład.
Nie rewelacyjny, używałam już lepszych, ani nie jest zły.
Taki przeciętniak.
Na raz.
Więcej nie kupię bo zwyczajnie, są lepsze i tańsze.
Trzeba uważać z kolorem, lubi robić maskę
ZALETY: - nieźle kryje i rozświetla
WADY: jak za taką cenę spodziewałabym się czegoś lepszego
28 października 2019, o 14:40
Wykorzystała: jedno opakowanie
Mój błąd, ale podkład całkiem, całkiem...
Testowałam powyższy produkt w wyniku pomyłki w Rossmannie. Jestem posiadaczką cery tłustej i wielką głupotą był zakup podkładu rozświetlającego , który siłą rzeczy nie ma prawa się u mnie dobrze sprawdzić. Mimo wszystko jestem w stanie ocenić pierwsze wrażenie i trzeba przyznać, że po nałożeniu skóra wygląda przepięknie. Ujednolicony koloryt, zdrowy blask i brak efektu maski. Konsystencja podkładu jest bardzo gęsta, ale nie jest zbyt ciężka. Nie obciąża cery, nie podkreśla zmarszczek. Myślę, że posiadaczki cery suchej lub normalnej będą zachwycone.
ZALETY: + eleganckie opakowanie
+ konsystencja i zapach produktu
+ wygodne dozowanie
+ pięknie wyglądająca skóra po zastosowaniu
WADY: ---------
27 maja 2019, o 22:51
Zadowalający
Bardzo długo szukałam podkładu, który nie będzie mi wysuszał twarzy, nie będzie podkreślał suchych skórek. Znalazłam ten i byłam zachwycona. Niestety, został on wycofany ze sprzedaży, zakupiłam inny podkład tej firmy. I tutaj zaczęły się problemy. W trakcie stosowania podkładu provoke zauważyłam, ze pojawiają mi się pryszcze oraz wągry, nie podejrzewałam, ze to podkład, gdyż jest on bardzo lekki, nie sprawia wrażenia zapychającego. Jak się okazało, po zmianie podkładu wszystkie problemy z cerą zniknęły. Jestem osobą bez większych problemów skórnych, jak każdemu, czasem coś wyskoczy na brodzie czy na czole. Jednak w trakcie stosowania podkładu czoło wysypywało mi nom stop. Podkład mimo wszystko oceniam pozytywnie, gdyż ma lekką konsystencję, długotrwały. Jednak nie polecam osobom z dużymi zmianami skórnymi ze względu na średnie krycie.
ZALETY: Opakowanie
Konsystencja
Zapach
Nie utlenia się
WADY: Wycofanie ze sprzedaży
Szklana buteleczka, której nie da się opróżnić do końca
18 maja 2019, o 20:02
Lubie to!
Moja sucha cera znacznie bardziej potrzebuje nawilżenia, a nie krycia dlatego też zdecydowałam się na zakup tego produktu. Pokochałam go już w momencie, gdy poczułam jego zapach. Jest on bardzo subtelny i zapadł mi w pamięć. Kosmetyk idealnie nadaje się do delikatnego, letniego make-up. Produkt faktycznie długo utrzymuje się na twarzy i nie zatyka porów. Czasami nawet zapomniałam, że nałożyłam podkład. Warty swojej ceny.
ZALETY: -ładne opakowanie
-wydajny
-nawilżający
-rozświetlający
-spełniający oczekiwania
-nie zatyka porów
WADY: -szklana butelka utrudnia wydobycie kosmetyku do ostatniej kropli
1 /5
4 kwietnia 2019, o 15:02
Nie polubiłam
Podkład zakupiłam na promocji w Douglasie. Akurat w zimie moja skóra była przesuszona, więc zdecydowałam się na coś lżejszego. Podkład nie spełnił moich oczekiwań, używałam dużo lepszych i tańszych.
ZALETY: - ładne opakowanie
- nawilżenie skóry
WADY: - okropnie się utlenia, kolor Ivory, który jest najjaśniejszy po chwili robi się pomarańczowy
- kiepskie krycie, bardziej jak w kremie bb
- zatyka pory i powoduje wysyp niespodzianek
- wysoka cena
2 stycznia 2019, o 15:56
bardzo rozświetlający
Podkład ma bardzo przyjemny zapach, lekką konsystencję, jest średnio kryjący, co akurat dla mnie jest plusem. Opakowanie jest bardzo ładne i wygodne. Jednak niestety nie sprawdza się u mnie-mam cerę suchą, miejscami mieszaną, a podkład jest tak silnie rozświetlający że moja cera wydaje się tłusta po jego użyciu.
ZALETY: lekka konsystencja
delikatnie wyrównuje koloryt skóry
przyjemny zapach
wygodne opakowanie
WADY: cena
nienaturalne świecenie się twarzy
30 października 2018, o 15:45
Lekki, spełniający obietnice producenta
Na wstępie ukłony w stronę producenta odnośnie palety kolorów- mam odcień Ivory 110, który idealnie stapia się z alabastrowym kolorem mojej skóry. Naprawdę rzadko udaje mi się dobrać właściwy odcień fluidu do mojej bardzo jasnej skóry - na szczęście tutaj nie miałam problemów.
Fluid Provoke to produkt lekki, spełniający obietnice producenta. Bardzo ładnie rozświetla cerę, wygładza i wyrównuje koloryt. Sprawia, że moja skóra wygląda na wypoczętą, nawet jeśli nie przespałam pół nocy. Fluid nie roluje się, dobrze rozprowadza na twarzy, nie podkreśla suchych skórek. Nie powiedziałabym, że nawilża skórę, ale z pewnością jej nie wysusza. Trwałość przyzwoita, na pewno przedłużymy ją, używając dobrego, sypkiego pudru.
Moim zdaniem fluid dobrze sprawdzi się przy lekkim, dziennym makijażu cery pozbawionej niedoskonałości. Daje naprawdę naturalny efekt. Jeśli ktoś szuka dobrego krycia ze względu na niedoskonałości lub potrzebuje fluidu na „większe wyjścia” to nie jest produkt dla niego.
ZALETY: - gama odcieni
- efekt rozświetlenia
-łatwość aplikacji na skórę
10 kwietnia 2018, o 16:10
Wykorzystała: kilka opakowań
Jeden z najlepszych podkładów, jednak nie dla mnie - lepszy dla skóry dojrzałej
Bardzo dobry podkład, nie odcina się, dopasowuje się do koloru cery. Jest całkiem trwały. Nie wchodzi w załamania, ładnie rozświetla, buzia wygląda na zdrową i wypoczętą. Niestety u mnie się nie sprawdził - rozmazywał się po kilku godzinach. Dużo lepszy dla kobiet dojrzałych - u mojej mamy sprawdza się idealnie. Produkt mam wrażenie, że nawilża. Konsystencja bardzo przyjemna, lekko lejąca. Krycie przyzwoite.
ZALETY: cena w promocji bardzo zachęcająca
dopasowuje się do koloru skóry
rozświetla
ładnie wygląda na buzi u osób dojrzałych
WADY: Mi niestety nie pasował, ale świetnie sprawdza się dla kobiet dojrzałych
3 kwietnia 2018, o 16:56
Nie wie, czy kupi ponownie
Używa produktu od: próbka
Wykorzystała: jedna próbka
bardzo dobry
To bardzo dobry produkt w takiej kategorii cenowej, porównywalny jakościowo do produktów droższych marek. Na skórze wygląda rewelacyjnie, dodaje blasku i odświeża. Dobrze się rozprowadza, nie podkreśla zmarszczek, nie wysusza. Zapewnia odpowiedni poziom krycia bez tworzenia efektu maski na twarzy. Utrzymuje się przez cały dzień.
3 /5
3 marca 2018, o 01:04
Ja + provoke = porażka
Nie polubiliśmy się już od pierwszych chwil. Bardzo się na niego nakręciłam. Kiedy wylądował na mojej buzi to wywołał załamanie. Wyglądał tak bardzo sztucznie że postanowiłam go mieszać z innymi podkładami. Efekt mega tapety nieco zmalał ale nie był to efekt z którego można być zadowolonym. Nie jest to podkład najgorszy ale też nigdy nie będzie tym dobrym. Szkoda bo czytając opinie Wasze widzę że wielu dziewczynom służy. Zazdroszcze bardzo a ja nadal wyruszam w podróż poszukiwawczą tego idealnego.
5 /5 HIT!
7 stycznia 2018, o 20:00
rewelacja
pierwsze opakowanie podkładu rozświetlającego kupiłam za połowę ceny ok 40zł, wzięłam go bez większego entuzjazmu ponieważ nie pałam zbytnim uczuciem do firmy eris, ale jak to mówią cena czyni cuda. Mam 40 lat i cerę z przebarwieniami, wiec łatwo nie jest... podkład sprawdził się znakomicie, twarz wygląda pięknie, promiennie co prawda nie pokrywa przebarwień w 100% ale tam... jestem bardzooo zadowolona z efektu zwłaszcza jeżeli podkład nakładam pędzlem flat top:) trwałość bardzo dobra:)szczerze polecam:)
ZALETY: trwałość
opakowanie
naturalny wygląd na twarzy bez efektu maski
nie podkreśla zmarszczek
nie wysusza skóry
WADY: dostępnosć
30 grudnia 2017, o 23:15
może być
Podkład o lekkim/średnim kryciu. Jest w porządku ale niestety na mojej twarzy dość szybko zaczyna się świecić i znika (około pół dnia). Bardzo ładnie pachnie i nie wysusza buzi ani nie zapycha, uważam że za tą cenę można dostać lepszy kosmetyk
ZALETY: kolory
w porządku do lekkiego makijażu
naturalnie wygląda na twarzy
ładnie pachnie
dobrze się rozprowadza
ładne opakowanie z pompką
WADY: dla ma zbyt małe krycie
krótko się trzyma na buzi
produktów106
recenzji474