Podkłady

Collistar Anti-Age Lifting Foundation

Nasi użytkownicy zostawili 17 opinii dla tego produktu. Przygotowaliśmy dla Ciebie krótkie podsumowanie na ich podstawie:

AgaJLY
    29 maja 2021 o 8:59
    Mój ulubiony
    Jestem podkładomaniaczką i poszukuje idealnego dla cery suchej i dojrzałej. Collistar jest świetny. Lubię mocne krycie, ten kryje średnio, ale mam idealnie dobrany kolor Sand i kryje super. Twarz wygląda świerzo, jakby nie było podkładu. Daje uczucie nawilżenia, trzyma się cały dzień, nie zapycha, nie wchodzi w zmarszczki. Po nałożeniu jest wrażenie, że się świeci, ale ja go lekko pudruje. Zostanie ze mna na zawsze ☺
    Zalety:
    • Krycie
    • Nawilżenie
    • Idealny do cery dojrzałej
  • 19 sierpnia 2018 o 18:51
    Lubimy się
    Bardzo dobry podklad. Idealnie wtapia się z cera, ma raczej średnie krycie ale można je budować, nie podkreśla suchych skórek. Jest dość rzadki i bardzo wydajny! Na mojej mieszanej cerze trzyma się dobrych 8h, więc jest moim ulubieńcem
    Ella40
    3 marca 2018 o 8:17
    super
    42 lata cera sucha na pieprz ;) ten fluid jest jak masełko, krycie średnie, mam kolor 2.1 jest akurat, nie ciemnieje, ma wlasciwosci kremu pielęgnacyjnego. mogę szczerze polecić, nie zostawia tapety, utrwalam go sypkim collistarem nr 06.
    Zalety:
    • konsystencja, brak zacieków
    Wady:
    • cena/
    de_wu
    20 lutego 2016 o 10:18
    Odcienie są nienaturalne
    Zacznę od kolorystyki, która niestety mnie zawiodła. Mam kolor 2.1 Nude, niestety jest to kolor z przewagą różowych tonów, niż tych ciepłych -żółtych, które ja posiadam. Na początku kolor jest dość ciemny, ale po utrwaleniu pudrem i odczekaniu chwili, kolor zaczyna bardziej dopasowywać się do mojej karnacji. Uważam, że kolory powinny być bardziej naturalne i przepaść między poszczególnymi odcieniami nie powinna być tak duża. Po nałożeniu podkładu cera jest rozpromieniona, rozświetlona, wygładzona. Podkład nie zalega w zmarszczkach mimicznych, co powodowały inne podkłady. Dość ładnie wygląda, chociaż po kilku godzinach efekt już nie jest oszałamiający, mam wrażenie, że skóra bardziej zaczyna się świecić. Trwałość poprawna. Krycie wystarczające jak dla mnie, chociaż mam cerę trądzikową. Wspomagam się korektorem. Jeśli chodzi o pogorszenie stanu cery, to nie zauważyłam, aby podkład zapychał pory, a mam cerę bardzo wrażliwą i sporo podkładów powodowało wysypy krost. Ten najwyraźniej moja skóra toleruje. Zapach jest moim zdaniem za mocny. Wolę jak podkład nie posiada zapachu lub delikatnie pachnie. Ogólnie polecam, myślę, że warto wypróbować. Trzeba tylko rozważnie wybierać odcień. Używam tego produktu od: tygodnia Ilość zużytych opakowań: jedno
  • 15 lutego 2014 o 12:35
    Ciężki
    Myślę że z powodu jego wodoodpornej formuły obciążą cerę , niestety u mnie powodował zapychanie oraz postarzał wygląd twarzy o jakieś 5 lat. Formuła bardzo ciężka i toporna, bardzo szybko zasycha przy nakładaniu co powoduje problemy z rozcieraniem go natwarzy. Żadnego pielęgnacyjnego działania nie zauważyłam , nio i niestety duża przepaść między kolorami oraz mała gama kolorystyczna. Używam tego produktu od: 3 miesięcy Ilość zużytych opakowań: mniej niż pół opakowania