Kosmetyki antycellulitowe

Yasumi Thermo Active Gel Termoaktywny żel wyszczuplający i antycellulitowy

• 8 maja 2023 o 8:04
    Żel rozgrzewający
    To termoaktywny żel wyszczuplający. Przeznaczony do codziennej pielęgnacji skóry ze skłonnością do powstawania cellulitu. Żel zawiera w składzie ekstrakt z guarany, ekstrakt ze skrzypu polnego, ekstrakt z alg, nikotynian metylu. Ma działanie drenujące, usuwa nadmiar wody i toksyn z tkanek, przyspiesza procesy metaboliczne, wzmacnia włókna kolagenowe, poprawiając kondycję skóry. Regularne stosowanie żelu zwalcza cellulit oraz sprawia, że skóra staje się napięta i ujędrniona. Jest to pierwszy taki produkt, który mam okazję używać. Jestem zaskoczona jego działaniem. Gdy go stosuję czuję lekkie pieczenie, mrowienie, rozgrzewanie skóry, dzięki temu cellulit zostaje zwalczony. Skóra robi się czerwona ale ten efekt znika po 20 minutach.
  • 30 stycznia 2019 o 16:54
    Bardzo skuteczny produkt
    Bardzo lubię ten produkt, jest niezwykle skuteczny. Intensywnie rozgrzewa skórę i zdecydowanie wspomaga pozbywanie się cellulitu i wyszczuplanie ciała. Należy jedynie uważać, gdyż zawiera w składzie alkohol i bez dodatkowego codziennego nawilżania balsamem, może wysuszyć skórę. Ale ogólnie bardzo lubię ten produkt, zużyłam już ze 3 opakowania.
    Zalety:
    • skuteczność
    • cena adekwatna do jakości
    • przyjemny zapach
    • wygodne opakowanie
    Wady:
    • może lekko wysuszać skórę
  • 29 listopada 2018 o 9:39
    może być
    To nie jest pierwszy kosmetyk termoaktywny, po który sięgnęłam i przez pryzmat doświadczenia stwierdzam, że ujdzie. Stosowałam na brzuch, uda i pośladki. Żel delikatnie rozgrzewa, ładnie napina skórę. Jeżeli oczekujesz likwidacji cellulitu i mniejszych obwodów to sam kosmetyk nic nie zrobi. Co w nim polubiłam: * delikatnie rozgrzewa (chociaż osobiście wolę mocne grzanie) * ładnie napina skórę * dość przyjemnie pachnie * łatwy w aplikacji * bardzo przyzwoite opakowanie Wady: - w tych pieniądzach można kupić dużo lepsze - jak dla mnie to działanie jest za słabe - jak dla mojego męża bardzo piecze i zaczerwienia skórę (ma bardzo wrażliwą skórę) ale stopniowo ją przyzwyczaja Kupiłam dwa opakowania, kończymy pierwsze i bierzemy się za drugie - nie mam komu sprezentować
  • 1 marca 2016 o 15:26
    rewelacja! polecam :)
    Kupiłam ten produkt przypadkiem,po wizycie w Yasumi. Zaciekawił mnie swoim działaniem usuwającym nadmiar wody z organizmu. Mimo,że nie mam problemu z nadwagą,problem zbierania się wody (szczególnie w nogach) i cellulitu dotyczy mnie w 100% :( Po konsultacji z kometologiem postanowiłam zaryzykować i zainwestować 59zł w "swoje nogi". Okazał się to strzał w 10!! Jeszcze taraz przy chłodnieszych dniach efekt rozgrzania jest genialny,a nogi stały się jakby lżejsze i gładsze :) Polecam i sama będę nadal używać:) Używam tego produktu od: miesiąca Ilość zużytych opakowań: 1 x 200ml