Szampony do włosów

Kerastase Densifique, Bain Densite Szampon do włosów tracących gęstość

notino.pl
Kerastase Densifique Bain Densite zagęszczający szampon do włosów 250ml
Sephora
Kérastase - Densifique Kąpiel Zagęszczająca Włosy Densité - K Bain Dens Remod Stemox 250ml D50 - Dla Kobiet
hairstore.pl
Kerastase Kérastase Densifique Bain Densité szampon nawilżający i wzmacniający Włosy pozbawione gęstości 500 ml
Bodyland.pl

Nasi użytkownicy zostawili 35 opinii dla tego produktu. Przygotowaliśmy dla Ciebie krótkie podsumowanie na ich podstawie:

• 11 listopada 2024 o 14:54
    Na wyjątkowe wyjścia
    Szampon ten jest opisywany jako dla tracących gęstość. Moim zdaniem nie jest to typowy szampon na porost włosów a jedynie szampon pielęgnujący dający wrażenie większej ilości włosów. Szampon ma bardzo przyjemny zapach i wygodną konsystencję co sprawia że świetnie się rozprowadza na włosach i dobrze domywa. Włosy po tym szamponie są miękkie w dotyku oraz lśniące. Wizualnie włosów jest dużo więcej ponieważ szampon ten odbija włosy od nasady . Dla mnie jest to taki szampon na wyjątkowe okazje w których chcę mieć pewność , że nie będę mieć przyklapu. Na codzień wolę szampony na porost włosów oraz nawilżające.
    Zalety:
    • Świetnie odbija włosy od nasady
    W perfumerii
  • 2 listopada 2024 o 9:11
    Moim zdaniem to bardzo udany kosmetyk
    Od kilku miesięcy borykam się z problemem wypadających włosów i oprócz działania od wewnątrz zainwestowałam również w szampon zagęszczający Kerastase (była to rekomendacja ze strony mojej fryzjerki). Używam go dopiero od miesiąca ale widzę znaczną poprawę jeśli chodzi o gęstość i i ogólny wygląd włosów. Dodatkowo wspieram się wcierką z Veoli więc nie oceniam czy baby hair to zasługa szamponu ale zdecydowanie w porównaniu do innych szamponów Kerastase Densifique faktycznie wpływa na wizualnie zwiększenie objętości,włosy wyglądają zdrowo i są mocniejsze. Dodatkowo produkt pięknie pachnie i wbrew cenie jest bardzo wydajny. Jestem na tak, będzie kolejna butla!
    suzi27
    20 października 2024 o 11:26
    Spełnia oxzekiwania
    Mam włosy cienkie, delikatne, farbowane na jasny blond i szampon jest jednym z moich ulubionych. Nie obciąża, dociąża odpowiednio dając wrażenie gęstszych wlosow. Poza tym bardzo dobrze oczyszcza skórę głowy, bez podrażnień, pieni się super i pieknie pachnie. To mój ulubiony szampon z tej firmy. Polecam.
  • 25 września 2024 o 21:49
    Najlepszy jaki miałam!
    Szampon ten kupiłam z polecenia mojej koleżanki z pracy. Stosuję go od ponad pół roku i moje z natury cienkie włosy są dużo gęstsze, wydaje mi się że jest ich więcej. Produkt jest bardzo wydajny, wystarczy jedna pompka do umycia całych włosów. Pierwszy produkt kupiłam o pojemności 500ml na zalando i wlasnie zakupiłam swoje drugie opakowanie (myślę, że na tym nie zaprzestanę). Cena dość wysoka ale ze względu na bardzo dobrą wydajność produktu opłacalna.
    • Wygodne opakowanie z pompką
    • Gęsta formuła
    Wady:
    Inne
  • 17 grudnia 2023 o 13:44
    przyjemny w używaniu i działa
    faktycznie wpływa na porost włosów, widziałam dużo baby hair'ów, a jednocześnie włosy przestały mniej wypadać. poza tym przyjemny w stosowaniu, dobrze oczyszcza włosy bez przesuszania
    Zalety:
    • faktycznie stymuluje porost włosów, widziałam baby hair'y
    • nie powoduje wypadania włosów przy myciu jak niektóre szampony...
    • fajnie oczyszcza, włosy są odbite od nasady
    • nie wysusza
    • ogólnie słyszałam komplementy, że moje włosy dobrze wyglądają, gdy go używałam :))
    • bardzo wydajny (PRÓBKA wystarczyła mi na wiele miesięcy)
    • oczywiście piękny zapach i konsystencja, ale tu marka mówi sama za siebie
    Wady:
    • szkoda że ma SLS'y bo nie wiem, czy będę mogła go stosować, gdy zrobię botoks/keratynowe prostowanie