Wody perfumowane damskie

Kenzo Kenzo d'Ete EDP

Nasi użytkownicy zostawili 41 opinii dla tego produktu. Przygotowaliśmy dla Ciebie krótkie podsumowanie na ich podstawie:

Tusio
    22 kwietnia 2019 o 19:39
    Jednak rozczarowanie :-(
    Używa od:próbka
    Wykorzystał/a:jedna próbka
    Posiadam sporą próbkę i podeszłam do testów z dużym entuzjazmem - ale Kenzo się nie sprawdził :-( Początkowo byłam oczarowana: śliczna konwalia w otwarciu, lekka słodycz i nuty wodne. Niestety, prędko zaczęło z niego wychodzić coś chemicznego :-( Jeśli znajdę gdzieś starą wersję, nie omieszkam przetestować. Może ma lepsze składniki, bo obecna niestety niedługo po rozpyleniu zmienia się w coś nieprzyjemnego, sztucznego i przypominającego płyn do naczyń. Ogromne rozczarowanie.
    • Flakon
  • 10 sierpnia 2018 o 13:12
    Bardzo fajny produkt
    Jestem zakochany. Ten zapach jest dla mnie naprawdę niesamowity ... zielony, świeży, kobiecy, niewinny ... Na mojej skórze lilia doliny jest tak bardzo obecna w pierwszych godzinach i uwielbiam to! Ale także inne nuty wydobywają się z czasem. Jest to naprawdę delikatne i interesujące. Sillage i długowieczność są również świetne ...
    • Flakon
    umman
    19 września 2014 o 11:06
    Czyste piękno-uwielbiam
    Przyznaję, że nowa wersja do starej w liściu stojącym nawet się nie umywa. Szkoda, że tak piękny zapach powiększył grono wycofanych. Stary liść należy do grupy klasyków piękna, ponadczasowych wód które są w kanonie. Sam zapach przyjemny uzależniający, radosny, rześki i elegancki. Nie jest to zwykły swieżaczek ale w najlepszym stylu klasyk. Byłam i jestem nim oczarowana, choc na codzień wolę nuty orientalne i słodsze. Trwałość dwudniowa co jest niesamowite jak na zapach sprzed tylu lat. Bardzo żałuję że nie jest dostępny... Używam tego produktu od: wieków Ilość zużytych opakowań: 1 butelka
  • 11 stycznia 2014 o 23:43
    Dla wielbicieli konwalii
    Nuta głowy jest tutaj dominatorką. Wraz aplikacją perfum na skórę, uderza w nas mocny, trochę duszący akcent konwaliowy, który przez całą obecność zapachu wyraźnie przebija inne elementy kompozycji. Przechodząc przez nutę serca, czuć delikatną woń owoców oraz łodygi, jednak cały czas główną rolę odgrywa konwalia. Nuta bazowa jest bardzo rozczarowująca - zostawia po sobie ostatnie tchnienie wiosennego kwiatu, a nie wnosi nic nowego. Design butelki jest uniwersalny, ale jednak elegancki. Kształt przypominający liść, aż krzyczy do nas, iż są to wiosenne perfumy. A co z trwałością? Trzyma maksymalnie 2 godziny. Uważam, iż cena perfum jest zdecydowanie za wysoka, nieadekwatna do ich marnych możliwości. Kenzo d\'ete są historią z bardzo obiecującym początkiem, jednak z każdym słowem coraz bardziej nudną i monotonną. Używam tego produktu od: roku Ilość zużytych opakowań: 1 małe, jednak używane bardzo często
  • 20 października 2013 o 20:20
    Staremu Kenzo w liściu nie dorasta do pięt
    Jeśli ktoś kiedys wąchał stare Kenzo w liściu - to wie o czym mówię. Począwszy od opakowania - stare: matowy liść z kroplą, coś pięknego, szlachetna świeżość zapowiedziana juz na początku... Nowe Kenzo w liściu - płaskie, sliskie, gładkie, bez wyrazu. To samo jest z zapachem. Kenzo, Kenzo d\'Ete to prosty chemiczny zapach imitujący coś co ma być świeże, a pachnie wykonanym chemicznie produktem. Niestety mimo całego optymizmu, ze nareszcie jest coś co zastąpi dawno nie produkowany Kenzo d\'ete - cudownie liściaste, przecudnie świeże, jak mokre liście w trawie w letni poranek. Kto pamięta tamten zapach - czuje różnicę. Nowy Kenzo Parfum d Ete - zaledwie wspomnienie poprzedniej doskonałości. Nuty zapachowe Nuty głowy: zieleń, liście konwalii, frezja, hedione. Nuty serca: jaśmin, hiacynt wodny, piwonia. Baza: mech, irys, drewno sandałowe, piżmo. Stary d\'Ete marki Kenzo to kwiatowe perfumy dla kobiet. Parfum d\'Ete został wydany w 1992 roku. Twórcą kompozycji zapachowej jest Christian Mathieu. Nutami głowy są mahoń, zielone liście, brzoskwinia i hiacynt; nutami serca są piwonia, cyklamen, frezja, jaśmin, ylang-ylang, konwalia, róża i narcyz; nutami bazy są irys, drzewo sandałowe, ambra, piżmo, mech dębowy i cedr. I właśnie o tą różnicę chodzi ! :) Używam tego produktu od: 10 lat Ilość zużytych opakowań: 8-10 ?

Zobacz także inne Wody perfumowane damskie