Wody perfumowane damskie

Kenzo Amour EDP

Kenzo Amour Women EDP 100ml 3352818718019
KENZO Amour Woda Perfumowana dla Kobiet 100ml
Kenzo Amour

Nasi użytkownicy zostawili 198 opinii dla tego produktu. Przygotowaliśmy dla Ciebie krótkie podsumowanie na ich podstawie:

• 18 kwietnia 2024 o 9:22
    Niekoniecznie wpisuje się w dzisiejszą estetykę
    Na ten zapach czaiłam się już kilka lat, ale zawsze padło na coś innego. Wielokrotnie wąchałam go w paru perfumeriach. I w końcu na początku tego roku wyświetliła mi się świetna promocja cenowa na Kenzo Amour i kliknęłam. Zakupu nie żałuję. Zaopatrzyłam się od razu w pojemność 100ml. Lubię ten zapach na sobie, gdy na dworze jest zimno, ponuro bądź śnieżnie. Wspaniale otula. To typowy pudrowiec z nutą retro, taki puchowy. Czuć tu waniliowy ryż na mleku. To coś zupełnie innego od tego, co oferuje nam dzisiejszy rynek perfumowy. Polubiłam się z tym zapachem, mimo iż jest trochę chemiczny. Niestety moi znajomi nie podzielają zachwytu Amour. W moim otoczeniu zbiera praktycznie same antykomplementy. Mnie to jednak nie zraża. Używam, kiedy mam na nie ochotę. Mi też jest słabo, jak czuję wśród koleżanek Black Opium czy La Vie Est Belle. Życie. Nie będą to perfumy dla młodych dziewczyn, raczej dla kobiet od 30 roku życia wzwyż. Utrzymują się cały dzień. Mnie nie męczą. Flakon trochę uporczywy. Za duży. Także nie zabieram ich w podróż. Edit: Zużyłam już cały flakon. I już teraz wiem, że na pewno do nich wrócę. Wbrew temu czego się obawiałam, latem ten zapach sprawdza mi się znakomicie. Pokochałam go na nowo. Nim się nie obejrzałam, zużyłam flakon 100ml. Szok.
  • 2 listopada 2022 o 14:46
    Wanilia
    Kenzo amour jest zapachem słodkim. Wyczuwam tutaj przede wszystkim wanilię. Perfumy długo utrzymują się na ubraniach, ale jednocześnie nie są nachalne. Idealne na okres jesienno-zimowy. Przechodząc do wad- opakowanie. Flakon zajmuje swoimi gabarytami sporą przestrzeń. Nie mam tutaj na myśli pojemności produktu, sama nakrętka jest długa. Po drugie po zdjęciu tej nakrętki ciężko dopasować ją z powrotem. Jest to dla mnie na tyle uciążliwe, że po kilku użyciach zdecydowałam się nakleić karteczki na górną oraz dolną część. Odejmuje to nieco uroku, ale jest bardziej praktyczne. Ostatnia z wad to dla mnie nietransparenta butelka. Lubię na bieżąco monitorować poziom zużycia, a tutaj zostaje mi jedynie podświetlenie dna.
  • 26 września 2022 o 20:32
    Puder niemowlaka
    Używa od:próbka
    Wykorzystał/a:jedna próbka
    Zapach jest idealnym odwzorowaniem pudru dla niemowląt wymieszanym z playdough. Jest przyjemny, delikatny, ale za bardzo zalatuje sztucznością tego pudru dla dzieci. Taki waniliowy pudding ryżowy, bardzo mleczny. Jakby przygrzana śmietanka 36%. Jest w nim coś przyciągającego, ale gdyby tę mleczną mgłę przełamać bergamotką albo piwonią, byłoby o wiele lepiej. No i ten flakon. Szczyt kiczu.
    Zalety:
    • trwałość
    Wady:
    • za bardzo pudrowo-sztuczny zapach
  • 5 lutego 2022 o 0:13
    Opatulacz
    Zima, gruba kurtka, welniany szalik i kilka psikow kenzo. Tak to widze wlasnie. Piekny waniliowy otulacz z wyrazna nuta ryzu i budyniu. Bardzo smakowity zapach. Mam go na toaletce zawsze, lubie do niego wracac. Jest to jeden z trzech perfum ktore przywoluja dobre wspomnienia.
    Zalety:
    • Trwalosc
    • Piekny flakon
    Wady:
  • 9 sierpnia 2021 o 17:46
    Piękny, po prostu lekka wanilia z odrobiną ryżu...
    Jest to aktualnie jeden z moich naj naj zapachów, a półkę mam sporą. Wygryzł wszystkie. Co najzabawniejsze - ja wcale nie lubię wanilii! A ta powaliła mnie na kolana. Jest delikatna, otulająca, zwiewna... Bardzo kobiecy zapach, dla mnie mógłby być zdecydowanie całoroczny za wyjątkiem upałów powyżej 30stopni. To moje drugie opakowanie i kocham go, kocham, kocham! Trwały, ma ogon, nie ma w nim grama wulgarności... Taki ryżyk na mleku z nutką wanilii :)
    W perfumerii

Zobacz także inne Wody perfumowane damskie