Wody perfumowane damskie

Kenzo Amour Indian Holi EDP

Nasi użytkownicy zostawili 22 opinii dla tego produktu. Przygotowaliśmy dla Ciebie krótkie podsumowanie na ich podstawie:

cattt
    11 lipca 2012 o 16:58
    Do ostatniej butli na ziemi...
    Trzy flakony za mną,Czwarty umila codzienność. Ten zapach to...ja. Żadna inna kompozycja nie pasuje do mnie bardziej niż właśnie ta. Uwielbiam cierpkość tych wiśni, która wyłania się z początkowej pudrowo-mydlanej mgły. Zapach nie męczy otoczenia,nawet latem.Jest zupełnie inny od także lubianego przeze mnie brata Kenzo Amour.Delikatniejszy,bardziej cierpki.Równie trwały,ale jednak mniej duszący. Pozostanie ze mną do ostatniej butli na ziemi.. Używam tego produktu od: od 2008 Ilość zużytych opakowań: trzy
  • 9 września 2011 o 10:25
    słodko-kwaśny
    Flakon piękny, nowoczesny, niebanalny, przypominający swoim kształtem ptaka. Gorzej z zawartością... Nazwa sugeruje, iż będzie to trochę zmodyfikowane Kenzo Amour. Tymczasem otrzymujemy zupełnie inny zapach. Kwaśno-słodki kisiel wiśniowy. Dodatkowo wyczuwam jakąś mydlaną nutkę... (na odzieży). Zapach staje się mdlący i przeszkadzający. Jestem trochę rozczarowana. Spodziewałam się bardziej zmysłowych doznań... Używam tego produktu od: test Ilość zużytych opakowań: 1 próbka
    doogma
    5 września 2011 o 19:42
    Mrauuu
    To jest to- moj zapach na jesien i zime a takze na chlodne wieczory wiosna i latem. Jezeli je zdradzam to tylko z Samsara (Versace Crystal Noir jest na szczegolne okazje,-). Jakos nie chce mi sie oceniac poszczegolnych skladnikow-zreszta jaki kon jest kazdy widzi. Ten amorek przylepia sie do mojej skory tworzac czarujaca won. Jedyne co mnie wkurza maksymalnie to ten korek-gdyby zapach mial przenosic mnie do epoki kamienia lupanego to bym pomyslala ze ten korek tworzy rekojesc jakies maczugi na mojego Flinstona. Ale nawet to sie nie sprawdzi bo butelka ,,wylata´´. Probowalam korek skrocic ,, o glowe´´ ale go tylko uszczerbilam(!) i uszczesliwilam mojego TZ widokiem spoconej kobiety z pilka w rekach i sapiacej z wysilku;-)
  • 8 lutego 2011 o 21:25
    Cherry cherry Lady...
    Mój zachwyt tym zapachem trwał do momentu jak go powąchałam. Dodajmy, że kupiłam w ciemno, sugerując się moim zachwytem (graniczącym z uwielbieniem) klasycznym Amour i opiniami wizażanek. Zapach nie jest brzydki, broń Boże. Jest bardzo wdzięczny, lżejszy, w bazie troszkę budyniowy jak klasyk. Dla mnie ta budyniowość, nuta kurzu i słodycz klasyka to była jego absolutna zaleta, więc szkoda, że tylko "troszkę". Ale ta wiśnia Tymbarkowa, no nie.taka troszkę bazarowa.... Bardzo mocno wyczuwalna, dominująca zapach. Zapach nie jest ciężki, uważam że za lekki na wieczór, ale to mój nos, ja lubię słodycz i intensywność, więc granica troszkę mi się pewnie zatarła;p Klasyk to jednak klasyk, choć powtórzę - Indian Holi jest urokliwy, ale liczyłam na amorowy rodzaj uroku, a nie cherry cherry lady... Trwałość bez zarzutu. Używam tego produktu od: wczoraj Ilość zużytych opakowań: zaczęłam 3oke
    OlaVS
    9 lutego 2010 o 10:09
    On mnie nie lubi
    Ten zapach musi na mojej skórze rozwijać się gorzej niż na innych osobach - to znaczy na mnie nie rozwija się w ogóle. Pachnie jak ogólno-sephorowa landryna, z obowiązkową dla tego typu perfum słodko-kwaśną syntetyczną nutą. Ryżowe wykończenie czuję tylko wąchając korek, na mojej skórze nie ujawnia się wcale, o wywąchaniu reszty składników nie mam nawet co marzyć. Tyle mogę o tym zapachu napisać, jest po prostu przeciętny. Natomiast mam parę słów do dodania na temat nazwy. Jak to możliwe, że japoński projektant wypuszcza na rynek perfumy na bazie kwiatu wiśni i ryżu i pozwala, aby jakiś "kreatywny" pracownik jego firmy wymyślił tekst o inspiracji indyjskim świętem i nawet nadał nazwę Indian Holi?!!! Rozumiem, gdyby nutami były np. curry, palisander, akacja i mango, ale tak?!!!! Czy ktoś wpadłby na pomysł, aby schaboszczaka z kapustą sprzedawać jako dajmy na to nowozelandzkie danie sporzadzane według oryginalnej receptury Aborygenów albo szampana jako tradycyjny napój pochodzący z tropikalnych wysp na Oceanie Spokojnym?!!! No bzdura jakaś, przekręt intelektualno-estetyczny, pretensjonalny chwyt reklamowy, a tfu!Używam tego produktu od:testy Ilość zużytych opakowań:testy

Zobacz także inne Wody perfumowane damskie