Wody toaletowe damskie

Avon Secret Fantasy Midnight EDT

Nasi użytkownicy zostawili 27 opinii dla tego produktu. Przygotowaliśmy dla Ciebie krótkie podsumowanie na ich podstawie:

• 1 sierpnia 2020 o 17:51
    Dla mnie meh
    Odrazu po aplikacji wyłaniają się owoce ja wyczuwam wiśnię i granat. Do nich przyłącza się nuta drzewna i kwiatową. Nie jest to przyjemny zapach, dość chemiczny. Moim zdaniem ten zapach pasuje dla małej dziewczynki, totalnie nie mój gust.
  • 8 lipca 2020 o 17:35
    Może być...
    Kupiłam go zauroczona zapachem - koleżanka się nim oblewała, na niej pachniał wprost pięknie. Na mnie, no cóż, aż takiego szału już nie było. Wcześniej miałam wersję podstawową, różowe Secret Fantasy, które było słodkim ulepkiem z nutą truskawkowej gumki do mazania. Wersja Midnight podobała mi się o wiele bardziej. Nadal czułam słodycz, ale już taką wyważoną. Zapach był trochę cięższy, dla mnie kwiatowo - owocowy, lecz nie potrafię wskazać jakichś konkretnych nut. Charakterystyczny irytujący akord Avonu nie był zanadto wyczuwalny, chyba, że z bliska. Trwałość dość średnia, ale za te 20 - kilka złotych nie wymagam zbyt wiele. Zapach trzymał się na mnie około 2 godzin, później znikał. Nie był jakoś specjalnie wyczuwalny z daleka. Podobał mi się kształt butelki, zabezpieczający łańcuszek z Księżycem i napis świecący w ciemności :P Używałam go na dzień i na noc, od jesieni do wiosny. Perfumik zużyłam, nie planuję powrotu, bo teraz jest w nowej wersji pod nieco inną nazwą. Taka średniawka, chociaż dość przyjemna.
  • 9 sierpnia 2019 o 6:27
    Słabiutkie, a szkoda
    W całej serii Avonu - "Secret Fantasy" drzemie ogromny potencjał. Wersja Midnight to obietnica głębokiego, konkretnego zapachu. Noty zapachowe z którymi zapoznałam się jeszcze przed zamówieniem tego zapachu zachęciły mnie do niego jeszcze bardziej. Po pierwsze - śliwka, kocham śliwkę w perfumach. Nadaje kompozycji słodki ciężar, i w moim odczuciu jest tą nutą, która sprawia że zapach staje się kobiecy i seksowny. Niestety nie tym razem, strasznie słaba ta śliwka, bardzo prosta i mocno rozcieńczona. Do tego granat którego moim zdaniem w tej kompozycji bardzo słabo czuć. Jest to taki zapach, który w ogóle dość trudno rozłożyć na czynniki pierwsze, nie czuć w nim poszczególnych nut nie można powiedzieć która z nich dominuje. To po prostu bardzo jednostajny zapach, a składniki zmieszane zostały ze sobą bez refleksji. Nie można powiedzieć żeby się on rozwijał, żeby najpierw było czuć jedną nutę, a później drugą. Nie ma tu ani początkowej fazy ani końcowej. On po prostu jest, cały czas taki sam. Do tego trwałość jest dość krótka. Dosłownie zlewałam się tym zapach żeby czuć go na sobie ale po jakichś 5 godzinach po zapachu pozostawało tylko wspomnienie. Gdybym miała zakwalifikować go do jakiejś kategorii to zdecydowanie byłby to zapach kwiatowo owocowy, z nutą goryczy i słodkości jednocześnie, ale zdecydowanie tej słodyczy jest zbyt mało żeby nazwać zapach gourmandowym. Ta słodycz jest taka prosta (żeby nie powiedzieć dosadniej - prostacka). Zdecydowanie jest to zapach dla młodszej grupy odbiorców, dla osób poszukujących swojej perfumowej drogi. Nie mogę oprzeć się wrażeniu że cała ta seria inspirowana jest linią zapachową Britney Spears, z tym że jej zapachy biją Avon na głowę. Skąd taka różnica? Zakładam że przede wszystkim z oszczędności. Nie da się nie zwrócić uwagi na fakt że składniki użyte to stworzenia tego zapachu są po prostu składnikami niskiej jakości. Avon pojechał po taniości i skończyło się jak się skończyło. Szkoda, bo ta seria mogła zrobić furorę w zdecydowanie szerszej grupie odbiorców, a tak wala się w plecakach gimnazjalistek. Nie ma w tym niczego złego oczywiście, natomiast ja (zdecydowanie już nawet nie licealistka)dałam się nabrać na to że będzie to ciekawa propozycja. W chwili obecnej wykańczam i męczę mój flakon, aby zrobić miejsce na nowe zapachy. Do tego już na pewno nie powrócę. Musze również skomentować wyjątkowo tandetne wykonanie buteleczki. Ja wiem, że miało być niedrogo, żeby każdy mógł sobie pozwolić itd. ale jak można tworzyć seryjne flakony które są oklejane kolorowymi foliami - w zależności od tego który rodzaj zapachu mają zawierać? Folia? Serio? I to nie jakaś zatapiana, tylko taka którą każdy może zdjąć. Strasznie tandetne wrażenie to sprawia. Sytuacji nie ratuje nawet dołączony do flakonu charms, który również jakością wykonania nie grzeszy i w moim wypadku powędruje do kosza wraz z flakonem, kiedy już wykorzystam cały zapach. Nie polecam.
    Light27
    6 listopada 2018 o 13:20
    Super perfum
    Piękny zapach, używam już od wielu lat. Warto kupić i się osobiście przekonać. Idealny perfum na wieczorne wyjścia i imprezy. Polecam szczególnie osobom młodym, nastolatkom i studentkom.
    Zalety:
    • trwały
    • piękny zapach
    • nigdy się nie znudzi
    • piękny flakon
  • 10 września 2018 o 17:06
    Ciekawy
    Zauroczyły mnie te perfumy wyglądem i zapachem. Lubię całą serię. Jedyny minus to trwałość gdyż po 2-3 godzinach nie czuję żebym go miała na sobie , więc jak zdecyduję się na niego zabieram go ze sobą do torebki. Zapach jest bardzo przyjemny, co ważne nie jest duszący. Buteleczka pięknie się prezentuje wraz z dołączonym breloczkiem. Lubię go używać na wieczorne wyjścia jak i na co dzień .