Wody perfumowane damskie

Karl Lagerfeld Karl Lagerfeld For Her woda perfumowana 45 ml dla kobiet
KARL LAGERFELD Pour Femme Woda Perfumowana dla Kobiet 45ml
Karl Lagerfeld Pour Femme woda perfumowana 45ml
Karl Lagerfeld Karl Lagerfeld For Her Woda perfumowana dla kobiet 45 ml

Nasi użytkownicy zostawili 20 opinii dla tego produktu. Przygotowaliśmy dla Ciebie krótkie podsumowanie na ich podstawie:

Kar_sz
    1 lutego 2025 o 14:24
    Kiedyś je lubiłam aktualnie są dla mnie przeciętne
    Kiedyś był to mój jeden z ulubionych zapachów. Z czasem odnosiłam wrażenie, że co druga kobieta nimi pachnie. Bardzo kojarzą mi się z CK one. Zrobiły się dla mnie poprostu przereklamowane. Są ładne, świeże, subtelne, ale nie są to perfumy które coś wyróżnia, które przyciągają. Nadają się na codzień. Owocowo-kwiatowe nuty. Flakon ładny, prosty, niewymyslny. Z czasem zaczęły z niego schodzić napisy. Dosyc ciężki. Całkiem trwałe.
    Gohu06
    7 listopada 2024 o 8:59
    Świeży zapach
    Zapach bardzo świeży. Utrzymuje się dość długo. Uważam że regularna cena jest przesadzona ale na promocji całkiem się opłaca kupić. Flakon elegancki i masywny. Nadają się na prezent, robią wrażenie. Polecam
    Zalety:
    • Świeży zapach, klasyczny
    czar3
    21 lipca 2023 o 8:38
    Dla mnie jednak na nie
    Zapach oryginalny dzięki wyczuwalnej i pęknie rozwijającej się brzoskwiniowej nutce, ale w międzyczasie zbyt przechodzi w popularny ck eternity moment. Utrzymuje się około 4 godzin w aurze osoby, która go używa i nie jest męczący dla innych, choć blisko na skórze (bardzo subtelnie) i ubraniach (intensywniej) wyczuwalny dłużej. Flakon trochę oszpecony zbyt topornym dekorem w kolorze srebra.
    W perfumerii
  • 31 maja 2022 o 18:37
    Wiosenno letnie
    Perfumy zamówiłam kilka miesięcy temu totalnie w ciemno sugerując się wyłącznie opiniami na internecie. Ja z reguły używam ciężkich, mocnych zapachów, a ten na pewno do takich nie należy. Perfumy łącza w sobie owocowe i kwiatowe nuty. Perfumy są delikatne i świeże idealnie na codzień w okresie wiosennym i letnim. Duży minus za opakowanie , jest ciężkie i toporne.
    Zalety:
    • Delikatne
    • Świeże
    Wady:
    • Utrzymują się tylko kilka godzin
    W perfumerii
  • 9 kwietnia 2022 o 16:00
    Ładny zapach.
    Jakbym określiła te perfumy ? Ładne. Kropka. Koniec. Tak lub bardzo podobnie pachnie co druga mijająca mnie kobieta na chodniku. Dość świeżo, kwiatowo. Generalnie oprócz flakoniku, który notabene wygląda bardzo bogato i elegancko, perfumy mają w sobie coś bardzo taniego i zwyczajnego. Zapach kompletnie nie wyróżniający się. Trwałość, tak jak ich cena bardzo przeciętna. Psik, psik chwila moment i już ich nie czujemy. Jednak muszę szczerze przyznać, że sięgam po nie chętnie i często. Typowy dzienny zapach, który z pewnością spodoba się większości pań, bez względu na wiek i bez względu na porę roku.
    • Flakon

Zobacz także inne Wody perfumowane damskie