Gąbki i aplikatory do makijażu

Inglot Pro Blending Sponge Profesjonalny aplikator do podkładu

Trwałość / wykonanie:
Design produktu:
  • 28 października 2019 o 10:58
    Nie tego się spodziewałam
    Pro Blending Sponge otrzymujemy w plastikowym przezroczystym opakowaniu, gdzie możemy podejrzeć kształt gąbęczk. Wygląda to profesjonalnie i elegancko, co przy cenie 40 zł sugeruje dobrą jakość produktu. Szata graficzna jest charakterystyczna dla produktów marki Inglot. Pro Blending Sponge faktura jak i elastyczność nie współgra z naszą twarzą, jest po porastu za twarda, przy trzymaniu w dłoni można zauważyć zmiany przy mocniejszych naciskach palcami, aczkolwiek przy nakładaniu podkładu nie pracuje z naszą twarzą, brak w niej miekości i plastyczności. Faktura wydaje się niemal idealnie gładka, co powoduje trudności w pokryciem podkładem porów i zmarszczek. Profesjonalny aplikator do podkładu posiada wyostrzony "dziubek" który jest twardy i nie przyjemny przy aplikacji, nie ułatwia dotarcie do zakątków twarzy, lecz je podrażnia. Oczywiście daje dużo lepszy, bardziej naturalny efekt, gdy podkład nakładamy palcami lub pędzlem, aczkolwiek na rynku są owiele leprze gąbeczki.
    mosiako
    6 września 2019 o 10:05
    Dosc niezla, ale nie za ta cene
    Dosc niezla gabka, moze wydawac sie troche twarda przy porownaniu z innymi i nie za tania, jesli chodzi o gabki. Kupowalam w czasie, gdy dopiero gabki wchodzily na rynek, wiec bylo to i tak tanio w porownaniu do popularnego wtedy Beauty Blendera
    Wady:
    • Troche twarda
  • 22 stycznia 2019 o 10:57
    Gąbeczka do makijażu
    SZOK SZOK SZOK I ZASKOCZENIE ! Miałam wiele gąbeczek tych od 10 zł do 100 zł i z alii express O gąbeczce z Inglota ,ze jest rewelacyjna słyszałam od znajomej i miała racje ! Kupiłam na promocji za 19 zł i to był najlepszy zakup jeżeli chodzi o gąbeczki . Wszystkie inne gąbeczki się przy niej chowają łącznie z beauty blender !
    Zalety:
    • pięknie rozprowadza podkład na twarzy
    • łatwo sie myje
    • mięciutka
    • nie rwie się
    • nie pobiera podkładu
    Wady:
    • BRAK
    v_erka
    18 października 2018 o 20:55
    Porównywalna do gąbeczek z AliExpress
    Najgorsza gąbka do makijażu jaką kiedykolwiek miałam, jakością i twardością dorównuje gąbeczkom z AliExpress. Całe szczęście w nieszczęściu że zakupiłam ją w promocyjnej cenie 20 zł chociaż i tak ta kwota boli bo produkt nadaje się jedynie do śmieci. Za normalną cenę to kpina sprzedawać produkt takiej jakości i to jeszcze pod szyldem takiej marki. Gąbeczka jest twarda, zbyt wiele nie zmienia się po namoczeniu wodą, a nałożenie nią podkładu graniczy z cudem.
    Zalety:
    • Kompletnie nic
    Wady:
    • Twardość
    • Jakość
  • 29 czerwca 2018 o 16:10
    Tragedia..
    Osobiscie nie polecam, jest strasznie twarda przez co podczas aplikacji podkladu mam wrazenie jakbym biła sie po twarzy, nie jest to przyjemne
    Zalety:
    Wady:
    • Zła jakość