Maseczki klasyczne

Ziaja Liście Zielonej Oliwki, Oliwkowa maska kaolinowa z cynkiem oczyszczająco-ściągająca

bialastokrotka.pl
Ziaja LTD. Z.P.L. SP. Z 0.0. LIŚCIE OLIWKI Masecz. kaolinowa 7ml 7056141
notino.pl
Ziaja LTD. Z.P.L. SP. Z 0.0. LIŚCIE OLIWKI Masecz. kaolinowa 7ml 7056141

Netili
    9 października 2024 o 22:40
    Super
    Chociaż mam cerę suchą to czasami potrzebuje ona porządnego oczyszczenia i dlatego często kupuje takie maseczki mocno oczyszczające do cery tłustej, tym razem padło na maskę z Ziaji, może zacznę od tego że produkt ten jest koloru szaro zielonego i pachnie świeżo oliwkowo, po nałożeniu na twarz w szybkim tempie zasycha i powoduje uczucie ściągnięcia, więc uwaga cera sucha będzie potrzebować po tej masce dobrego kremu nawilżającego, co do działania dobrze oczyszcza, zwęża pory i redukuje zaskórniki, moja cera po tym produkcie jest porządnie oczyszczona, odświeżona i bez wągrów, a do tego jest tania i łatwo dostępna, z chęcią wrócę do niej jeszcze nie raz, z mojej strony jak najbardziej polecam.
    Zalety:
    • Oczyszcza
    • Zwęża pory
    • Redukuje zaskórniki
    • Odświeża
    Wady:
  • 27 sierpnia 2024 o 18:19
    Świetna
    Wykorzystał/a:kilka próbek
    Maseczka dobrze nawilża skórę w dodatku jest tania łatwo dostępna. Po użyciu maseczki odczuwalne uczucie regeneracji i niesamowita świeżość i czystość skóry. Bardzo fajna i najlepiej używać regularnie
    KardiaM
    22 lipca 2024 o 18:47
    Oczyszcza
    Uwielbiam maseczki do twarzy i często je stosuję. Chcąc odświeżyć wygląd skóry zdecydowałam się na wersję oczyszczającą. Opakowanie to saszetka, która zawiera sporą ilość produktu. Maseczka ma odpowiednią konsystencję i szaro-zielony kolor. Zapach to pewnie rzecz gustu, ale mi się spodobał. Po nałożeniu zastyga, zmienia kolor na jaśniejszy i pojawia się uczucie delikatnego ściągnięcia skóry. Nie miałam większego problemu z jej zmyciem. Po użyciu skóra jest oczyszczona, ale wymaga dalszej pielęgnacji, bo w moim przypadku po zmyciu nadal jest uczucie ściągnięcia. Kosmetyk nie spowodował u mnie wysypu, podrażnień i uczulenia. Będę powracać co jakiś czas :)
    pockett
    8 stycznia 2024 o 18:17
    Jestem na tak
    Maseczka ma dość intensywny, ale bardzo przyjemny zapach, który podczas aplikacji działa relaksująco. Konsystencja w postaci lekkiej białej glinki, pozwala łatwo i równomiernie rozprowadzić produkt. Zasycha na twarzy w dość szybkim tempie, powodując lekkie uczucie ściągnięcia. Nie sprawia trudności przy zmywaniu. Po usunięciu maseczki skóra jest odświeżona, oczyszczona oraz bardziej gładka. Ponadto jest łagodna w działaniu dla skóry wrażliwej. Stosowałam ją przy podrażnieniach i była dla nich obojętna. Polecam, zwłaszcza, iż cena w stosunku do jakości, jest naprawdę niewygórowana.
    Zalety:
    • bardzo przyjemny zapach
    • lekka konsystencja
    • szybkie zasychanie
    • łatwe zmywanie
    • niska cena
  • 19 października 2023 o 13:33
    oczyszcza
    Maseczka łatwo się rozprowadza, nie brudzi. Jedno opakowanie zdecydowanie wystarcza na obfite pokrycie całej twarzy, szyi i dekoltu. Jednak dla mnie trochę za mocno ściąga skórę, po zmyciu mam uczucie ciągnięcia i wysuszenia skóry. Muszę nałożyć kilka grubych warstw kremu nawilżającego. Skóra jest wyraźnie oczyszczona, delikatnie wygładzona. Mimo tego, że skóra po zmyciu jest ściągnięta to produkt jej nie podrażnia, nie robi się czerwona. Cena jest niska w porównaniu do działania. Produkt jest łatwo dostępny i wydajny. Używam jej raz w tygodniu.
    • miły zapach
    • oczyszczenie skóry