Dezodoranty i antyperspiranty

Bodyland.pl
bialastokrotka.pl

• 3 listopada 2024 o 16:11
    Bubel
    Nie chcę osądzać Ziaji, ale ten kosmetyk to niestety jest bubelek. Jestem osobą, która się dość mocno poci, ale chodziło mi o same maskowanie zapachu, które ma spełniać zwykły dezodorant. Niestety, ale ten produkt nie działa w ogóle, a mam wręcz wrażenie, iż nasila zapach potu i wzmaga jego zapach. Po wchłonięciu czuć bardzo nieprzyjemny, wręcz śmierdzący zapach oraz że jest bardzo mokro pod pachami. Skład również nie jest za dobry. Więcej tu substancji zapachowych i konserwantów jak tego wszystkiego warte. Pomysł dezodorantu dobry, ale miałam ananasowy i w porównaniu z tym jest dużo lepszy. Sorry Ziaja, ale zawiedliście mnie tym bublem. Zalet absolutnie żadnych.
    Zalety:
    Wady:
    • wzmaga zapach potu
    • śmierdzi po wchłonięciu
    • czuć, że jest mokro pod pachami
    • nie działa w ogóle
  • 10 listopada 2023 o 18:13
    Ładny przyjemny zapach
    To już kolejny antyperspirant tej firmy. Do zakupy akurat tego przekonała mnie informacja, ze nie osiada w składzie soli glinu. Antypespirant w kulce o przyjemnym delikatnym zapachu. W miarę szybko wchłania się w skore. Nie brudzi ubrań. Nie podrażnia skory. Nie piecze skora po goleniu. Jestem osoba, która nawet w gorące dni nie poci się prawie wogole. W związku z tym dla mnie jest idealny. Utrzymuje ładny świeży zapach pod pachami przez kilka godzin. Nie wiem jak będzie się sprawował u osób które borykają się z potliwością. Ja jestem bardzo zadowolona i gorąco polecam.
    • Utrzymanie świeżości pod pachami
    • Nie podrażnia skory
  • 14 września 2022 o 17:57
    Dobry skład i to tyle
    Szukałam dezodorantu z dobrym składem, takiego, którego będę używać bez wyrzutów sumienia. Znalazłam zatem dezodorant bez soli glinu marki Ziaja. Jest to typowa kulka, o ładnym, delikatnym zapachu liści zielonej oliwki. Produkt nie pozostawiał śladów na ubraniach, dość dobrze się wchłaniał. Mimo dobrego składu, nie zakupię więcej tego produktu. Dezodorant ten w ogóle nie chronił. Nie neutralizował nieprzyjemnego zapachu, nie zmniejszał pocenia. Choć wydaje mi się, że nie pocę się jakoś bardzo, to kosmetyk ten i tak nie dawał rady. Nie jestem osobą aktywną fizycznie, a i tak, po jego użyciu, czuć było nieprzyjemny zapach. Produkt nie spełnia swojej głównej roli.
    Zalety:
    • skład
    Wady:
    • brak działania
  • 11 września 2022 o 15:18
    Przyzwoity
    Kupiłam ten dezodorant dlatego, że nie zawiera soli glinu. Muszę przyznać ,że jestem zadowolona z jego działania. Neutralizuje nieprzyjemne zapachy .Co prawda nie ogranicza pocenia , dlatego osoby które intensywnie się pocą mogą być niezadowolone z tego produktu, ma zapach niezbyt intensywny, raczej subtelny. Myślę, że jest wart swojej ceny.
    • Działanie
  • 11 września 2022 o 15:02
    Przypałowy ;/
    U mnie stosowanie tego dezodorantu wiąże się z czuciem nieprzyjemnego zapachu. A pocę się minimalnie, mam pracę siedzącą, a mimo to czuję, że ,,coś jest nie tak". Nie kupię go nigdy więcej.

Zobacz także inne Dezodoranty i antyperspiranty