Dezodoranty i antyperspiranty

Garnier Mineral Protection 6 Floral Fresh 6 in 1 Protection Skin + Clothes Anti-perspirant Spray 48h Antyperspirant w sprayu

GAR DEO spray 150ml new P6 FLORAL ( 5020)
Pachnidelko
GAR DEO spray 150ml new P6 FLORAL ( 5020)
Garnier Mineral P6 Floral
Garnier Mineral Antyperspirant 6w1 Protection 48h Skin + Clothes 150ml

• 2 września 2024 o 23:21
    Nie chroni przed poceniem
    Niestety ten antyperspirant jest bardzo słaby. Przyjdę się kawałek w ciepły dzień, czyli w jakieś 18–20°C i zaczynam mieć mokro pod pachami i zaczyna brzydko pachnieć. Gorzej niż dezodorant, a to jest antyperspirant. To jest bardzo słabe zabezpieczenie przed poceniem. Jak dla mnie nadaje się tylko do siedzenia w domu, do pracy przy biurku.

Ma chronić skórę i ubrania, to ubrania tak - nie pozostawia śladów na materiale.

Górę opakowania należy przekręcić żeby odblokować, później można przekręcić w drugą stronę żeby zablokować wtedy aerozol się nie wydostaje.
    kialacm
    3 czerwca 2024 o 19:15
    dobry produkt
    Dezodorant ten zakupiłam w drogerii Rossmann. Jest on zamknięty w metalowym opakowaniu plastikową nakrętką. Producent zapewnia 48 h świeżości. Dezodorant oferuje ochronę skóry i ubrań. Pozwala skórze oddychać. Nie zawiera alkoholu etylowego. Jest testowany dermatologicznie. Nie zostawia białych plam na ubraniach. Jego zapach jest bardzo ładny. Posiada niską cenę, dodatkowo jest bardzo łatwo dostępny. Nie powoduje uczulenia, podrażnienia skóry, szczypania. Ja akurat posiadam większą wersję – 200 ml. Jak dla mnie jest to bardzo dobry produkt, który zapewnia uczucie świeżości i blokuje przykry zapach.
    Zalety:
    • łatwa dostępność
    • nie zostawia białych plam
    • nie podrażnia skóry
    Wady:
    mm2991
    15 kwietnia 2024 o 15:27
    Super przyjemny zapach i całkiem skuteczny
    Antyperspirant kupiłam w cenie promocyjnej w sieci Biedronka. Opakowanie wysokie, ale dzięki wąskiemu obwodowi wygodne i poręczne. Szatą graficzna delikatna oraz czytelna. Antyperspirant charakteryzuje się bardzo przyjemnym zapachem, delikatny kwiatowy , kobiecy. Antyperspirant bardzo dobrze odświeża skórę, chroni przed potem, zapewnia uczucie komfortu. Duży plus, że nie brudzi ubrań po mimo dużej mgiełki rozpylającej - pruska dość szeroko nie pozostawia plam. Produkt wydajny.
  • 3 kwietnia 2024 o 8:41
    Antyperspiranty Garniera są ostatnio moimi ulubionymi ;)
    Produkt ten wpadł w moje ręce podczas zakupów w Biedronce - przy zakupie dwóch kosztował ok. 10 zł, co jak za duży format jest aktualnie bardzo dobrą ceną ;) Lubię spreje Garniera, chętnie testuję więc kolejne warianty. Opakowanie to wygodna puszka. Przekręcana, bez zatyczki, za co duży plus, bo generujemy mniej plastiku. Na minus z kolei szata graficzna - naładowana napisami, dość trudno rozpoznać poszczególne zapachy, gdy się robi zakupy w biegu. Kosmetyk przepięknie pachnie! Jest to świeży wariant kwiatowy i tak też w rzeczywistości jest! Lekki, kobiecy, delikatny, idealny na wiosnę, komponuje się z perfumami, których aktualnie używam. Trwałość taka średnia - jest wyczuwalny na skórze w trakcie dnia, ale znam inne spreje, które trwają dłużej - np. czerwony wariant Garniera Antyperspirant oceniam jako skuteczny. Do codziennej krzątaniny po domu, na spacerach, szybkich zakupach daje radę. Przede wszystkim, jest łagodny dla skóry, można go bez obaw stosować po depilacji. Nie osypuje się, nie roluje na skórze, nie pozostawia śladów na ubraniu. Wydajny kosmetyk, w super cenie. Jestem z niego zadowolona, ląduje na moją listę pewniaków - gdy potrzebuję antyperspirantu, a nie mam pomysłu, to biorę dyskontowe przy okazji zakupów ;)
  • 13 grudnia 2023 o 23:39
    zdecydowanie mój nr 1 od Garniera
    Jestem miłośniczką kosmetyków naturalnych, ale jeśli chodzi o dezodoranty i antyperspiranty, to jeszcze nie znalazłam swojego ideału wśród tych z naturalnym składem. Za to znalazłam swój ideał wsród tych z Garniera. Garnier Mineral Flower jest skuteczny (z punktu widzenia osoby, która nie ma problemu z nadmiernym poceniem), jest wydajny przy regularnym i niekoniecznie oszczednym używaniu, wspaniale pachnie, a ten zapach długo utrzymuje się jeszcze na ubraniu. Jestem zadowolona z jego działania zaróno latem jak i zimą. Bardzo polecam
    Zalety:
    • Skutecznie chroni przed nadmiernym poceniem
    • cudownie pachnie
    • jest wydajny