Dezodoranty i antyperspiranty

Garnier Mineral. Pure Active, Anti-perspirant Roll-on 48h Antyperspirant w kulce

• 14 kwietnia 2023 o 22:14
    Bardzo mile mnie zaskoczył
    Antyperspirant zakupiłam z myślą, że chciałabym znaleźć jakiś tańszy zamiennik mojej ulubionej seledynowej kulki od Vichy. Bardzo mile mnie zaskoczył, działaniem i ceną. Nie pojawiały się u mnie mokre plamy pod pachami ani niemiły zapach. Do tego cena jest boska bo w cenie Vichy mam, aż trzy od Garniera. Dla mnie bosko. Wszystko co szukałam w antyperspirancie znalazłam w tej kulce. Będę do niej wracać nie raz i nie dwa.
    Zalety:
    • działanie
    Wady:
  • 25 lutego 2023 o 19:19
    dobry produkt na chłodniejsze dni
    Po antyperspirant w kulce Garnier sięgam w chłodniejsze dni (jesień, zima). Niestety w lecie nie sprawdza mi się, a wręc jego mokra formuła mam wrażenie, że podrażnia wtedy moją skórę. Jednak na chłodne miesiące jest on doskonały. Z łatwością się aplikuje, kulka się nie zacina. Ma przepiękny zapach.
  • 31 stycznia 2023 o 11:18
    Miłe zaskoczenie
    W klasycznym opakowaniu kulek od Garnier mamy całkiem dobry dezodorant. Używam dezodorantow od Garnier bo są ogólnie dostępne praktycznie w każdym sklepie i bardzo często są na nie ciekawe promocję. Nie mam zwyczaju używania tego samego dezodorantu cały czas, ponieważ uważam, że skóra do nich się przyzwyczaja i działanie jest marne. Więc co jakiś czas zmieniam. Zapach kulki jest bardzo przyjemny, dezodorant jest jak dla mnie wydajny. Jedynie co mnie denerwuje to to że trochę za dużo go się nakłada przy aplikacji i że zostawia białe ślady. Sama ochrona przed potem bardzo pozytywna. A nic nie przynosi nam większej pewności jak brak plam pod pachami i przykrego zapachu.
    Zalety:
    • ochrona przed potem
    Wady:
    • zbyt dużo nakłada się go przy aplikacji
    • białe plamy
  • 7 listopada 2022 o 20:47
    Poprawny
    Jak najbardziej okej antyperspirant w kulce, taki na co dzień jak znalazł. Używałam też innych antyperspirantów z Garniera i tak samo się u mnie sprawdziły. Pure Active 48H ma w swoim składzie antybakteryjny olejek eteryczny z drzewa herbacianego . Zapach jest bardzo przyjemny i świeży , nie jest nachalny. Co do tych 48 godzin bez przykrego zapachu to nie daje rady przez tyle godzin utrzymać skóry pod pachami w świeżości , u mnie zależy też od dnia i wysiłku , ale daje rade gdzieś do 24 godzin, więcej nie. Tyle godzin w zupełności mi wystarczy. Nowe opakowanie o wiele bardziej poręczne , dużo lepsze od poprzedniej wersji i kulka się nie zacina.
  • 23 września 2022 o 8:43
    Niezawodny!
    Lubię antyperspiranty w kulce z Garniera, lecz z powodu tego, że nie lubię używać ciągle tego samego staram się wybierać różne warianty dostępne w ofercie Garniera. Tym razem wybrałam wersję niebieską antyperspirantu i się nie zawiodłam. Bez względu na to czy w danym dniu czekał mnie większy wysiłek fizyczny czy też nie, to nigdy mnie nie zawiódł i poradził sobie w każdej sytuacji chroniąc mnie przed przykrym zapachem. Sam produkt ma mleczny kolor i delikatny, świeży zapach.
    Zalety:
    • opakowanie, w którym kulka się nie zacina
    • skuteczna ochrona przez przykrym zapachem
    • nie bieli skóry
    • nie pozostawia śladów na ubraniach
    • przystępna cena