Olejki do twarzy

Etja Naturalny olej z pestek arbuza

Etja Naturalny Olej Z Pestek Arbuza 50 ml

• 15 lutego 2021 o 22:57
    Gdy skóra jest w dobrej kondycji
    Gdy skóra jest w dobrej kondycji, warto ją podtrzymać ! A może by tym olejkiem ? Lekki, stosunkowo szybko wchłaniający się. Idealny na zakończenie pielęgnacji. Odżywia i daje poczucie nawilżenia. Świetny również na suche partie ciała. Można go też stosować na końcówki włosów. Świetny ! I myślę, że idealny dla każdego typu cery.
  • 9 sierpnia 2018 o 13:40
    cudooooo
    Olejek z pestek arbuza firmy Etja jaki mam z ostatniej wymiany kosmetycznej. Olejek można stosować na twarz, ciało czy dodatek do peelingu. Olejek ten świetnie sprawdza się u mnie na końcówki włosów. Włosy po jego użyciu są rewelacyjnie miękkie i gładkie jestem zachwycona jego działaniem. Olejek szybko się wchłania i naprawdę godny polecenia.
  • 26 lutego 2018 o 14:55
    Dobry na cieplejsze dni
    Jak w tytule recenzji, bo przy mojej mieszanej cerze oleje dobieram zgodnie z porami roku lub nowymi potrzebami, które rodzą się po drodze ;) Latem jak to latem lub kiedy wypełza w końcu wytęsknione słońce skóra szybciej się przetłuszcza, także ciężkie oleje jak avocado czy argan na dzień zbyt ją mogą przeciążyć. Ten stosowany na wigotną skórę latem, pod lekki krem bądź zmieszany z żelem z aloesu, hydrolatem sprawdza się świetnie, nawilża, napina i odżywia skórę. Twarz wygląda świeżo. Nie zapycha, zapach niezbyt ma, a szkoda. Jedno opakowanie starcza mi na 1,5 do 2 miesięcy (stosowany głównie rano). Aplikacja wygodna, dla pewności trzymam go w lodówce, dodatkowo też chłodzi.
    Zalety:
    • nie zapycha
    • lekki olej
    • nawilża, cera b. promienna
    Wady:
    • za lekki na zimę czy jesień
    • brak wyraźnego zapachu
    cola201
    6 kwietnia 2016 o 10:47
    Idealny po początek przyjaźni z olejami
    Olej z pestek arbuza -zdecydowanie polecam dla początkujących. Bardzo lekki, szybko się wchłania, wiec duża zaleta w przypadku olejów! Posiada bogatą zawartość kwasów tłuszczowych - nawilża, przywraca i utrzymuje jej elastyczność. Doskonały do pielęgnacji wszystkich typów skóry począwszy od suchej do tłustej i trądzikowej. Zapach nie przypomina w niczym arbuza - pachnie jak zwykły olej i to jest chyba jedyny minus. Opakowanie z pompką, w ciemnym grubym szkle.
    Caviie
    31 lipca 2015 o 12:03
    Jestem na tak
    Ciągle kupuję nowe oleje i sprawdzam jak się sprawują. Ten jest świetny :) ! Jak każdy olej posiada wiele zastosowań , więc: włosy - super nawilża , nie zostawia zbędnego tłuszczu po umyciu jak zostawiał u mnie olej kokosowy , twarz - można go używać pod podkład jak również na noc , twarz jest nawilżona a nie tłusta ciało- smaruje nim piersi , aktualnie jestem w ciąży i liczę , że zapobiegnie rozstępom :) kąpiel - dodaję kilka kropel do wanny , które unoszą się na wodzie , szybko łączą się ze skórą i spawiają , że jest miękka , masaż- masuję plecy mojego partnera , jest zadowolony , ale mówi że brakuje zapachu, Kupiłam 50 ml oleju za 18 zł w Aptece Gemini. Używam go praktycznie codziennie , myślę że starczy na około 1,5 miesiaca. Porównując z olejem kokosowym i olejem ze słodkich migdałów ten wygrywa. Polecam :) Używam tego produktu od: niedawna Ilość zużytych opakowań: zero

Zobacz także inne Olejki do twarzy