Serum do twarzy

Sevolium Anti Acne Serum Serum na trądzik

• 30 października 2023 o 22:18
    skuteczność poparta moją twarzą
    na co dzień nie lubię gęstch kremów więc wolę wybierać coś lekkiego co będzie dla mnie wygodne i jednocześnie będzie sie to trzymalo na twarzy. no i tak jest w tym przypadku. jeżeli chodzi o trądzik to poza sevolium używam jeszcze retinolu z basiclab i witaminy c z bielendy. puntowo naklejki do wyciągania pryszczy z corx. reasumując - sevolium jest na prawdę suteczny. mega istotny element pielęgnacji . nigdy moja cera tak dobrze wyglądała odkąd używam m.in. tego kremu.
    Grabi97
    9 grudnia 2022 o 16:37
    jestem na tak
    kupiłam dla siebie bez większych przypuszczeń co do działania. sugerowałam się jedynie opiniami na kwc i ceneo. jeżeli chodzi o sevolium to uważam, że jest to jeżeli chodzi o takie testy na ok. 1,5 miesiaca uważam że krost jest mniej, zaczerwienienia zbladły, inna sprawa, że też moim zdaniem widzę działanie nawilżające i regulujące różne problemy ze świeceniem. nie zauważyłam zapychania. pory są znacznie mniej otwarte i skóra też wygląda bardziej świeżo. jest uniwersalny co do noszenia, więc dla mnie miłe odkrycie i zostanie ze mną te serum na dłużej.
  • 30 marca 2022 o 15:38
    5/5
    Jestem po wykonczeniu calego serum. Uzywalam go zarowno rano praktycznie codziennie i wieczorami tak mniej wiecej 2 razy w tygodniu bo przeplatam kuracje jeszcze retinolem, kwasem laktobionym i skwalanem. Jestem szczerze zadowolona jak mi sie te serum sprawdzalo przy regulowaniu gruczolow i zalagodzeniu stanow zapalnych. Nie wiem czy odbudowalo mi to jakos BHL ale na pewno jest po nim zauwazalne nawilzenie co sprawia mi wielka radosc bo mimo tego ze mam tlusta skore na nosie, brodzie i czole to na policzkach jest ona dosc mocno przesuszona z natury. Tak wiec po wykonczeniu wszystkiego z butelki jestem zadowolona. Starczylo to serum na stosunkowo dlugi czas, skladnikow aktywnych jest tak na prawde multum, dobrze sie nosi samodzielnie jak i pod kremami lzejszymi czy okluzyjnymi. Cena nie jest niska ale za lepsze serum jestem w stanie tyle dac bo to glownie serum robi robote w pielegnacji.Dostepnosc tylko internetowa ale nigdy nie widzialam by bylo sevolium niedostepne. Zapach kwiatowo-roslinny? Nie wiem jak to ujac ale przyjemne. Konsystencja zelowa, kolor bezbarwny ale lekko mentnawy.
  • 13 maja 2021 o 11:09
    Bardzo fajny produkt
    Jestem zadowolona z tego serum ma przyjemna żelowa konsystencje i przyjemnie się je nakłada, świetnie nawilża, łagodzi zaczerwienienia i zmniejsza powstawanie krotek jedynie do czego mogę się przyczepić to ze skóra się swieci po jego nałożeniu przez co podkreślone są wszystkie mankamenty skóry
    Zalety:
    • Konsystencja przyjemnego żelu, lekka idealna na lato
    • Wycisza i uspokaja skórę, zmniejsza zaczerwienienia
    • Wyrównuje koloryt skóry
    • Świetnie nawilża
    • zmniejsza ilość krostek
    Wady:
    • Pojemność (chodź produktu wystarczy nanieść na skore niewiele przez co jest wydajny)
    • Bardzo podkreśla wszelkie niedoskonałości
  • 16 kwietnia 2021 o 14:39
    prezent który teraz sama sobie kupuje
    niedawno kupiłam swoje własne opakowanie za które zapłaciłam swoją kasą i to chyba o czymś znaczy bo normalnie żadnej prezent nie robi na mnie takiego wrażenia bym sama sobie coś kupiła. to jest dopiero drugi taki przypadek. pierwszym były perfumy hahaa. dostałam go jakoś na początku roku i zamówiłam ponownie krem jakieś 2-3 dni temu i przypomniało mi się, że przyszło info. z inpostu że już na mnie czeka przesyłka. co tak polubiłam? że działa, nawilża, że nie widze po nim rozszerzonych i zabrudzonych porów, zamknięte zaskórniki się powoli niwelują. co ciekawe nie wiem co jest w środku ale wydaje mi się, że rozjaśniły mi się lekko zaczerwienienia po przeszłych krostach, które wyciskałam i zostawały mi po tym blizny. to to wydaje mi się że jaśnieje. z innych rzeczy to wydaje mi się, że dość mocno zredukowało mi widoczność porów i to, ze nowych krost jest mniej, a te starsze zaczęły się wchłaniać. prędzej na trądzik mi pomagała tylko antykoncepcja, a obecnie jestem nie niej i w tym momencie tylko poskromić pryszcze potrafi mi tylko sevolium. plus za to że zmniejsza tłuszczenie sie w strefie T i nie ma problemów z różnymi podkładami.

Zobacz także inne Serum do twarzy