Odżywki do włosów

Aussie Miracle Recharge, Frizz Remedy Light Weight Conditioning Spray Odżywka w sprayu do włosów potrzebujących wygładzenia

• 7 marca 2018 o 11:58
    wydajny średniak
    Posiadałam ją bardzo długo ( ale też nie używałam za każdym razem po myciu) i muszę stwierdzić że jest naprawdę wydajna, ale nie robi żadnego efektu. Może trochę ułatwia rozczesywanie, ale kondycji włosów nie poprawia. Podoba mi się forma sprayu.
    Zalety:
    • cena w promocji
    • forma sprayu
    Wady:
    • brak działania
  • 30 maja 2017 o 21:48
    W porządku
    Plusem jest łatwość aplikacji tej odżywki. Wygładza ona delikatnie włosy nadając zdrowy wygląd, jednak nie jest to coś, po co sięgałabym non stop, ponieważ jej działanie mimo wszystko nie jest spektakularne.
    xatka
    29 czerwca 2015 o 1:58
    brak efektu wygładzenia
    Moje włosy lubią się kręcić i bywają przesuszone, stosując produkt nie zauważyłam efektu wygładzenia, który obiecuje producent. plusy: - po użyciu produktu i wyprostowaniu włosów efekt utrzymuje się nieco dłużej, choć włosy są sztywne - wydajna minusy: - brak efektu odżywienia czy wygładzenia - cena - zapach (dla mnie zbyt intensywny) Używam tego produktu od: pół roku Ilość zużytych opakowań: w trakcie pierwszego opakowania
    woetia
    10 marca 2015 o 14:25
    Wylądowała w koszu
    Mam włosy cienkie i trochę przesuszone na końcach, lubią się kręcić każdy w inną stronę więc teoretycznie ta odżywka powinna być idealna. Zwłaszcza że raczej produkty tej firmy są chwalone, i kosztują nawet kilka zł. więcej niż inne na półce w Rossmanie. Niestety okazało się, że nawet przy najmniejszej ilości obciąża włosy, które natychmiast zaczynają wyglądać nieświeżo. Więc - żegnamy się. Używam tego produktu od: 1 miesiąca Ilość zużytych opakowań: 1/3
    Kalissa
    7 stycznia 2015 o 17:14
    Nie mogę narzekać
    Moje włosy są dość przesuszone rozjaśnianiem, cienkie, porowate, puszące się. Zdecydowanie potrzebują dociążenia i wygładzenia. I ta odżywka dobrze się sprawdza - sprawia, że włosy stają się gładsze, bardziej błyszczące, ujarzmia odstające i żyjące własnym życiem suche końcówki. Pachnie ładnie, a zapach utrzymuje się dość długo. Jest bardzo wydajna, nie trzeba jej dużo do jednorazowego nałożenia. Pewne zastrzeżenie mam: - do formy aplikacji - na atomizer odżywka jest zbyt gęsta, nie rozpryskuje się równomiernie - oraz do tego, że zaraz po nałożeniu włosy sprawiają wrażenie splątanych, posklejanych, na szczęście to uczucie mija po wysuszeniu Używam tego produktu od: miesiąc Ilość zużytych opakowań: pierwsze (i ostatnie)