Farby do włosów

Marion RevOILution, Farba bez amoniaku z odżywczymi olejkami

Nasi użytkownicy zostawili 21 opinii dla tego produktu. Przygotowaliśmy dla Ciebie krótkie podsumowanie na ich podstawie:

• 16 stycznia 2017 o 11:51
    kolor ciemny blond 130 - ładny kolor nic poza tym
    Farbę kupiłam przypadkowo i dopiero po zużyciu przeczytałam recenzje. Trochę szkoda bo co prawda kolor wyszedł ładny,ale odrost tylko trochę przyciemniony i siwe włosy niestety nie do końca pokryte. Do tego mega strasznie wysuszone włosy!!! Naturalne włosy mam w odcieniu ciemny blond. ostatnio farbowałam farbą syoss orzechowy brąz (która to pomimo kiepskich opinii u mnie się sprawdziła świetnie) zalety: -tania (8 zł) -kolor ładny -nie śmierdzi wady -małe opakowanie ( na włosy do łopatek zużyłam 2 op.) -średnie krycie NIE KRYJE siwych włosów -strasznie wysusza ( mam włosy odporne na zabiegi i żadna farba a farbuję od 20lat nie zmasakrowała mi tak włosów)
    Drogeria Jasmin
  • 21 lutego 2016 o 16:02
    niezła
    Używałam odcieni ciemna wiśnia i rubinowa czerwień. Farba ładnie się rozprowadza na włosach, kolor wychodzi bardzo ładnie i nie zmywa się tak szybko, w dodatku jest bardzo tania, można ją dostać na promocji nawet za 5 zł. Nie uczula i nie śmierdzi. Jeśli chodzi o minusy to niestety ale strasznie niszczą się po niej włosy, są wysuszone i mogą być osłabione, także trzeba bardzo o nie dbać jeśli chce się używać tej farby. :) Używam tego produktu od: 4 miesięcy Ilość zużytych opakowań: 4 opakowania
    gabi97
    10 grudnia 2015 o 19:11
    Sama nie wiem
    Nakładałam farbę w odcieniu "Platynowy blond" na bardzo jasne włosy, taką zmytą platynę. Wcześniej rozjaśniłam odrost, no bo wiadomo, taka farbunia bez amoniaku mi szczególnie nie rozjaśni. No i po tym rozjaśnianiu odrost był leciutko żółty, na odpowiednim poziomie jasności. Sądziłam, że ta farba mi go ochłodzi - zrobiła to średnio. Na długości włosy były bialutkie, bardzo ładny kolor! No ale odrost nieruszony prawie, choć dużo do zrobienia nie miała. To taka szamponetka... Nie jest zła, ale raczej tylko do pogłębiania obecnego koloru, nie zmienia zbytnio jego tonacji. Można by powiedzieć - czego tu się spodziewać po farbce za 5 zł? Ale jednak Szlachetna Perła, Srebrny Pył z Joanny działają fantastycznie i powalają ją na głowę, a cena ta sama. Używam tego produktu od: wczoraj Ilość zużytych opakowań: jedno
  • 25 listopada 2015 o 10:23
    Trochę klapa...
    Tak jak niektórym recenzentkom mi również farba nie pokryła odrostów-może tylko delikatnie zmieniła ich kolor,ale nic mi to nie daje , odrosty nadal się odcinają. Na włosach , które były już wcześniej farbowane kolor wyszedł bardzo ładny ,nie-czerwony , nie-marchewkowy , czyli coś pomiędzy , coś co lubię najabrdziej i nazywam rudą czerwienią. ALE: minął tydzień od farbowania ,a już ten kolor jest nieco inny , już trochę się zmył- wiem,że rude kolory trudno jest zachować ,że szybko się wypłukują oraz ,że farby bez amoniaku ,, pracują " na włosch i zmieniają kolor ( tak powiedziała mi Pani w drogerii)ale : -minął tylko tydzień od koloryzacji -posiadam szampon i odżywkę do włosów farbowanych , które mają chronić kolor -teraz nie mam włosów narażonych na działanie promieni słonecznych,ponieważ jest zimno i chodzę często w czapce, ogólnie nie przebywam jakoś dużo na dworze . Jak napisała, któraś z recenzentek na dole-farba dała bardziej efekt szamponetki niż prawdziwej farby. To co jest plusem tej farby to to ,że jakoś nie zniszczyła mi włosów-może trochę przeszuszyła końce,ale nie mam nawet pewności czy to sprawa farby bo ostatnio suszyłam kilka razy włosy ,a on źle na to reagują.Plusem jest również cena- jednak wolałabym już zapłacić więcej i mieć lepszy efekt. Zakupiłam ją skuszona dobrym opiniami i zrażona po farbowaniu garnierem olia. Pomyślałam,że może tańsza farba też może być dobra,jednak w tym przypadku tak się nie okazało. Najbardziej zraziło mnie to,że mimo przepisowego czasu trzymania farby na odrostach , nie są zafarbowane ,a nie mam jakichś szczególnie ciemnych włosów... Używam tego produktu od: Jednorazowe użycie , tydzień temu Ilość zużytych opakowań: jedno
    Safai
    20 czerwca 2015 o 14:34
    Zębami będę zeskrobywać...
    Skuszona po wypróbowaniu szamponetki tej samej firmy, zakupiłam tę farbę. - TRUDNO ZMYĆ: Nigdy nie miałam problemu ze zmyciem farby z szyi lub uszu. Mija blisku tydzień a farba nadal całkowicie nie zeszła zeskóry głowy... cytryna, zmywacz do paznokici i nic. Wdawało się iż farby bez amoniaku nie są takie trwałe... a tu taka niespodzianka. -kolor coffi brown, wychodzi jak ciemny brąz, lecz po kilku myciach otrzymałam podobny kolor jak na opakowaniu. +Kolor po 7 myciach, jest nadal widoczny - u mnie to sukces + moje włosy nie stały się bardziej przesuszone, ale nie są jakoś szczególnie błyszczące. + tani - jedynie 7 zł Nie wiem czy kupię ponownie, po przygodzie ze zmywaniem - raczej nie. Używam tego produktu od: 1 miesiąc Ilość zużytych opakowań: całe 1

Zobacz także inne Farby do włosów