Maski do włosów

Seboradin Przeciw Wypadaniu Włosów, Balsam do włosów wypadających

Inter Fragrances EDYTA PAWLUŚKIEWICZ LARA SP. Z O.O. Forte balsam przeciw wypadaniu włosów 200 ml 7084425
Seboradin Forte Balsam do Włosów 200ml
Pachnidelko
hairstore.pl

ALM007
    1 czerwca 2024 o 18:33
    Balsam Seboradin Przeciw Wypadaniu Włosów: skuteczność z małym haczykiem
    Seboradin Przeciw Wypadaniu Włosów to balsam, który naprawdę potrafi zrobić różnicę w pielęgnacji włosów wypadających. Jego formuła została opracowana z myślą o wzmocnieniu i regeneracji włosów, co jest szczególnie ważne dla osób z problemem nadmiernego wypadania włosów. Po regularnym stosowaniu zauważyłam, że moje włosy stały się mocniejsze, mniej podatne na łamliwość i wypadanie. Balsam zawiera składniki aktywne, które skutecznie wzmacniają cebulki włosowe i poprawiają ogólną kondycję włosów. Działa odżywczo i wspomaga procesy regeneracyjne, co jest kluczowe dla zahamowania wypadania włosów. Jednakże, podczas stosowania tego balsamu, zauważyłam, że może on wysuszać włosy, jeśli nie stosuje się go w połączeniu z innymi produktami nawilżającymi. Aby uniknąć nadmiernego wysuszenia, zalecam stosowanie balsamu Seboradin naprzemiennie z odżywkami lub maskami nawilżającymi. Taka kombinacja pozwala czerpać korzyści z działania wzmacniającego balsamu, jednocześnie dbając o odpowiednie nawilżenie i miękkość włosów.
    Zalety:
    • Skutecznie wzmacnia włosy
    • Pomaga w redukcji wypadania włosów
    • Wspiera regenerację włosów
    • Poprawia ogólną kondycję włosów
    Wady:
    • Może wysuszać włosy przy regularnym stosowaniu
    Drogeria Super-Pharm
    meryy11
    2 marca 2021 o 16:05
    Średnio przypadł mi do gustu
    Jako że mam włosy, które dość bardzo wypadają, postanowiłam jakoś lepiej o nie zadbać i kupiłam ten balsam. Miałam do niego dwa podejścia w przeciągu roku, za każdym nie sprawdził się zbyt dobrze. Jest on w małej buteleczce, z dość wygodnym otwieraniem, które dostarcza nam odpowiednią ilość produktu. Zapach jest naturalny, przyjemny. Dobrze się go nakłada na włosy. Po użyciu balsamu zdecydowanie lepiej się rozczesuje włosy i są one bardziej jedwabiste, jednak włosy jak wypadały, tak dalej wypadają.
    Zalety:
    • zapach,
    • opakowanie,
    Wady:
    • niezgodny z opisem,
  • 2 marca 2020 o 10:39
    Ciekawa odżywka
    Odżywka w formie balsamu. Włosy jakby mniej wypadały, nie wiem czy to skutek tej odżywki czy innych produktów, które używam. Włosy po użyciu są sypkie , dobrze się rozczesują, nie są obciąża włosów. Opakowanie nie jest poręczne.
    Zalety:
    • Nie obciąża włosów
  • 7 grudnia 2018 o 1:57
    Rzeczywiscie działa
    Używałam razem z szamponem z tej serii. Włosy po uzyciu przestały wypadać,sa błyszczące i sypkie. Pozbyłam się łupieżu (nakłada sie również na skóre głowy) Polecam serdecznie.
    Zalety:
    • zmniejsza wypadanie
    • nadaje połysk i miekkość
    • pięknie pachnie
    • ułatwia rozczesywanie
    Wady:
    • wysoka cena
    • nie jest wydajny (długie włosy)
    Drogeria Natura
  • 8 kwietnia 2018 o 11:49
    Działa razem z szamponem
    To moja druga kuracja Seboradinem (wcześniej stosowałam Niger) i jestem bardzo zadowolona. Minimalistyczne czytelne opakowania. Minus za aplikator-wciskacz niewygodny przy mokrych palcach. W przeciwieństwie do wersji Niger ten zapach jest bardzo przyjemny taki apteczno-ziołowy. Wygodnie się rozprowadza dzięki kremowej konsystencji. Dobrze spłukuje. Pozostawia skórę głowy odżywioną i dotlenioną. Włosy są śliskie i dobrze się rozczesują. A mam włosy przesuszone i zniszczone rozjaśnianiem więc jak na produkty apteczne działa super. Dobrze się rozczesują i są nawilżone i najważniejsze, wspólnie z szamponem ograniczają znacznie wypadanie!
    Zalety:
    • nawilża skórę głowy i włosy
    • włosy dobrze się rozczesują
    • ogranicza znacznie wypadanie razem z szmaponem