Wody perfumowane damskie

Lolita Lempicka Sweet EDP

Lolita Lempicka Sweet Woda Perfumowana 30ml

Nasi użytkownicy zostawili 15 opinii dla tego produktu. Przygotowaliśmy dla Ciebie krótkie podsumowanie na ich podstawie:

Kaisja
    1 stycznia 2022 o 14:20
    Wiśniowy marcepan – pyszny i wonny, ale niekoniecznie dla seksownych Wampów lub dojrzałych Dam
    Używa od:próbka
    Wykorzystał/a:kilka próbek
    Perfumy są... słodkie. Bardzo. Owocowo, a dokładnie to wiśniowo-gourmand, gdyż nie dające się pomylić z żadnym innym owocem, ewidentnie wiśniowe nuty podbito w tej kompozycji jeszcze ciężarówką cukru i górą kakao przepchniętą spychaczem, przez co zapach stał się aż świdrująco, niemal drażniąco słodki. Nie ma w ich składzie migdałów, a pachną czymś, co mogłoby powstać w słynnej, lubeckiej fabryce – marcepanem z wiśniową galaretką w czekoladowej polewie. Ja takie klimaty lubię bardzo, i perfumy ze swoimi akordami słodkimi, wiśniowymi, piżmowymi, orzechowymi, pudrowymi, kakaowymi, migdałowymi i waniliowymi są na swój urokliwie słodki sposób śliczne, choć osobiście czuję się już troszeczkę niekompatybilna z aż tak dziewczęco zalotnymi kompozycjami zapachowymi. Młode Dziewczyny mają po prostu jeszcze w miarę silną psychikę, która pozwoli Im przeżyć w aurze tak ewidentnie łakociopodobnej, spożywczej woni. To urocze perfumy, które mogą zauroczyć równie urocze młode Odbiorczynie. Poważnej, eleganckiej Damie paradoksalnie nie dodadzą wdzięku, a – lat, podkreślając tylko, jak bardzo są już dla Niej nieodpowiednie.
    Zalety:
    • kompozycja – na swój przesłodzony sposób urocza – o akordach słodkich, wiśniowych, piżmowych, orzechowych, pudrowych, kakaowych, migdałowych, waniliowych - raczej jedynie dla bardzo młodych Dziewczyn, i raczej nie w typie bezwzględnych Wampów, zaś dla Dam dojrzałych, nawet na weekendy – nazbyt infantylna,
    • trwałość – dobra,
    • projekcja – niby żadna, gdyż perfumy przez cały czas pachną tak samo – po raz bodajże czternasty użyję sfromułowania "marcepanem z wiśniową galaretką w czekoladowej polewie", ale co ciekawe, w przypadku tych perfum to nie wada,
    • flakonik – ładny, równie urokliwy, jak zapach – strażacko czerwone, "nadgryzione" w kształt serca jabłuszko, w biżuteryjnej estetyce buteleczek od Lolity Lempickiej,
    • cena - przystępna
    Wady:
    • wąskie grono Odbiorczyń – wiem, wiem, i sama jestem wrogiem szufladkowania Kogokolwiek i czegokolwiek, natomiast to naprawdę perfumy dla Nastolatki lub miłej Dziewczyny "z sąsiedztwa", na szykownych Dziewczynach i Paniach starszych, niż Nastolatki, te perfumy będą brzmieć co najmniej infantylnie – nie polecam
  • 17 marca 2021 o 19:16
    Mnie nie mdli :)
    Zgadzam się z większością opinii , zapach jest zwyklaczkiem , trwałość przeciętna , projekcja słaba. Flakonik ładny . Co do zapachu, na mnie szczęśliwie nie jest mega ulepny a nawet ma nutkę świeżości, wybrzmiewa na skórze jak świeży kompocik czereśniowo-wisniowy . I ja ta czeresienkę lubię . Zapach o dziwo rozwija się i po ok. 30 minutach ładnie wychodzą nuty drzewne. Raz moja kapryśna wyostrzająca zapachy skóra zrobiła mi dobrze :) Bedą używać w domu lub na krótkie wyjścia , bo trzeba się dopsikiwać .
    Zalety:
    • zapach , flakon , cena
    Wady:
    • słaba trwalość
    W perfumerii
  • 14 marca 2021 o 16:20
    Kolejny słodki cukierek
    Wygląd perfum łudził mnie nadzieją, że będą to oryginalne perfumy. Sam napis na opakowaniu uprzedza, że będzie słodko ale żeby aż tak? I to bez żadnego wyczucia. To jak herbata posłodzona 6 łyżkami cukru, jak ktoś wam doda kolejną to już i tak będzie wam wszystko jedno. Z tymi perfumami jest tak samo, jest słodko ale jakby stężenie słodyczy było większe, wam i tak jest wszystko jedno bo i tak macie mdłości i tak. Nie wyróżniają się kompletnie niczym. Nie są oryginalne, ciekawe ani nawet kobiece. Z góry przepraszam za taką ocenę ale mdli mnie okrutnie :D
    Zalety:
    • dobra cena
    • ładny flakonik, który cieszy oko ale nosa już nie
    Wady:
    • zbyt słodkie
    • bardzo oklepany zapach
  • 23 listopada 2018 o 22:32
    Za słodki
    Używa od:próbka
    Z natury bardzo lubię słodkie zapachy, jednak ten to lekka przesada. Jest bardzo mdły i męczący. Owszem czuć wiśnię, ale słodycz zabija jej urok. Bardzo mocno kojarzy mi się z jakimś tanim, nieudanym zapachem. Gdyby był o połowę mniej słodki na pewno by mi się spodobał. Dobrze, że miałam okazję testować tylko próbkę. Duża butelka to strata pieniędzy. Nie polecam.
  • 16 marca 2018 o 19:56
    Jaka butelka taki zapach
    No właśnie jak w tytule słodka butelka słodki napis i faktycznie tona cukru w środku. Użyte dwa razy leżą na półce dostałam od siostry która użyła trzy i się zrzekła.Butelka mega tandetna słodka dedykowana nastolatkom z głową w chmurach .Zapach to mieszanka cukru,wiśni ,cukru i tyle .Przeraźliwie słodki zapach który po 15 minutach zaczyna drażnić i mdlić ,tego nie da się długo nosić a broń boże w letnie dni.Cena mnie zszokowała ,bo nigdy bym tyle za nie nie zapłaciła.,tym bardziej żę nawet trwałość daje dużo do życzenia.
    Zalety:
    • nic
    Wady:
    • słodki i mdły zapach
    • butelka

Zobacz także inne Wody perfumowane damskie