Podkłady

Sisley Phyto, Teint Expert [All-day Long Flawless Skincare Foundation] Długotrwały podkład kryjący

Sisley Phyto-Teint Expert Podkład kryjący 30ml 1 Ivory

kasinaa
    10 lutego 2021 o 11:46
    rozczarowanie - na szczescie
    Wykorzystał/a:kilka próbek
    Mam 45 lat i kocham makijaz całe moje życie. Dla mnie to zabawa, przyjemność oraz upiększający efekt rzecz jasna. Lubie testować nowe produkty wiec dostałam spora ilość próbek tego podkładu. Na szczęście zaczęłam od próbek i na szczęście nie spodobał mi się ten podkład - bo za regularna cenę to ja bym go nie kupiła! Dużo gorszy od brata Anti Age w mojej ocenie. Pierwsza różnica jest taka ze anti Age a każda godzina wyglądał dobrze jeśli nie lepiej - a Expert powalił mnie na kolana dwa razy. Pierwszy raz zaraz po nałożeniu - efekt trzykrotne wow! ; drugi raz po 3 godzinach - tragedia i to prawdziwa. Z każda godzina wyglada coraz gorzej nadając mojej cerze wygląd zmęczony , stratowany dniem. Po tym czasie podchodził w linie mimiczne i strasznie ale to strasznie podkreślił pory - których ja nie mam!! Zaczął się tez brzydko świecić i tutaj odciśnięcie sebum nie pomogło niestety. Dla mnie porażka - tym bardziej ze jest zwany longlasting ! Kolor się nie utlenia i Soft beige jest ok - na pewno mniej żółty niż Linen w Wersji anty Age Nie polecam bo zamiast odmładzać postarza a i cena jest komiczna w stosunku do jakości Dla cery mieszanej , zadbanej i 40+ To nie nasza bajka Jedyny plus to cudowny zapach, piękny wygląd do 2 godzin oraz konsystencja
  • 6 października 2018 o 23:44
    Cudny!!
    To chyba najlepszy podkład jakiego miałam okazję używać. Odcień Porcelaine to ideał- mam bardzo jasną cerę z bardzo żółtymi tonami i to jest strzał w dziesiątkę (na lato, bo zimą może być za ciemny). Jeszcze nigdy nie znalazłam tak żółtego podkładu. Krycie: średnie do niemal pełnego. Podkład jest niezwykle wydajny, na jedno użycie wystarcza minimalna ilość. Podkład pięknie stapia się z cerą (aplikuję go gąbeczką) i współgra z każdym kremem i bazą. Jest trwały i nie spływa z twarzy (mam cerę mieszaną), daje „efekt photoshopa”. Cena zaporowa. Gdybym nie miała możliwości kupować go ze zniżką, chyba bym się na niego nie zdecydowała. Jeśli się ma możliwość, jak najbardziej warto wypróbować. Jak w przypadku większości kosmetyków do makijażu Sisley, cena idzie w parze z jakością.
  • 22 czerwca 2015 o 0:52
    Bardzo dobry, lecz zdecydowanie za drogi
    Piękna cera jest dla mnie priorytetem. Kupiłam ten podkład wierząc w jego cudowną moc... Faktycznie jest bardzo trwały, dobrze się rozprowadza i wierzę w jego właściwości pielęgnacyjne. Mam jednak niedosyt- biorąc pod uwagę opis jego cudownych właściwości czegoś mi brakuje , sama nie wiem : lekkości , blasku - trudno stwierdzić...( w jego wydaniu mój makijaż jest albo perfekcyjny, albo przytłaczający i doprawdy nie wiem od czego to zależy)Ogólnie produkt jest bardzo dobry, lecz cena zdecydowanie wygórowana. Dodam tylko,że jest bardzo, ale to bardzo wydajny i estetycznie podany! Używam tego produktu od: 9 miesięcy z przerwami - zostało jeszcze pół flakonika Ilość zużytych opakowań: 1 sztuka
    royala
    17 maja 2015 o 13:41
    lubię go, ale cena...
    Podkład super. Kolor ivory idealnie pasuje do mojej cery, nie jest za jasny jak w przypadku innych marek. Wyróżnia się dobrym kryciem bez efektu maski. Dostałam go w prezencie, a po skonczeniu chcialam kupic taki sam, ale nie mogę oswoić się z ceną...
  • 14 listopada 2014 o 11:21
    A ja jestem zadowolona
    Podobnie jak moja poprzedniczka blisko mi do 40-tki. Mam cerę mieszaną, wypielęgnowaną, ale niestety niespodzianki zdarzają się. W podkładach nie szukam totalnego matu, a raczej subtelnego rozświetlenia. Po Sisleya sięgnęłam z dużym zainteresowaniem, tym bardziej, że na hiszpańskiej wyspie zapłaciłam za niego 67 euro. Po kompletnej porażce z Dior Star, pomyślałam że gorzej już nie będzie. Kupiłam kolor 2+ Sand. Bardzo ładny, ciepły beż. Pięknie rozświetla twarz. Ten podkład jest naprawdę fajny. Lekko matowi, puder jest niezbędny, ma średnie krycie, ale wygląda bardzo naturalnie. Buzia jest wygładzona, przyjemna w dotyku. Nie podkreśla porów ani suchość skórek. Nie ma uczucia ściągnięcia. Używam pod niego krem La Prairie, a wcześniej grapefruitowy tonik Sisley. Podkład nie utlenia się. Polecam przetestować. Używam tego produktu od: krócej niż miesiąc Ilość zużytych opakowań: mniej niż 1