Podkłady

Stars from the stars Moon Touch, Beautifying Foundation & Skin Care Upiększająco-pielęgnujący podkład do twarzy

Stars from the Stars Moon Touch Podkład Upiększająco-Pielęgnujący 05 Deep Medium

Nasi użytkownicy zostawili 20 opinii dla tego produktu. Przygotowaliśmy dla Ciebie krótkie podsumowanie na ich podstawie:

• 20 marca 2025 o 11:44
    Nie dla suchej skóry
    Kupiłam skuszona dobrymi opiniami w internecie, niestety u mnie się nie sprawdził. Mam suchą skórę i u mnie wygląda jak kredowa maska, strasznie sucho, pudrowo, za bardzo matowo, zdecydowanie wolę efekt rozświetlonej skóry. Jeśli ktoś lubi bardzo mocne krycie, to to robi. Jest bardzo widoczny na twarzy, wchodzi w każde załamanie, przez co nie wygląda to korzystnie. Odcień 02 Neutral light jest bardzo jasny, nie mam specjalnie ciemnej karnacji, ale dla mnie nawet ten okazał się zbyt jasny. Próbuję go zużyć mieszając z ciemniejszym nawilżającym kremem BB, ale sam w sobie dla mnie odpada. Ładne i wygodne opakowanie, przyjemny zapach, dobra cena reszta niestety na minus w przypadku posiadaczek suchej skóry.
    Zalety:
    Wady:
    • widoczny na skórze
    • sucha formuła, bardzo matowa i pudrowa
    • wchodzi w załamania skórym, podkreśla zmarszczki
  • 15 marca 2025 o 12:52
    Moje drugie opakowanie i nie ostatnie
    To już moje drugie opakowanie Stars from the Stars, co samo w sobie mówi, jak bardzo polubiłam ten produkt! Używam go na co dzień – zarówno do pracy, jak i na większe wyjścia, takie jak wesela czy imprezy. Jego największym atutem jest niesamowita trwałość – utrzymuje się na skórze przez cały dzień, nie ściera się, nie roluje i wygląda świeżo nawet po wielu godzinach. Do tego ma piękne, eleganckie wykończenie, które nie jest ani zbyt matowe, ani przesadnie rozświetlające. Nie obciąża skóry, nie zapycha i daje bardzo komfortowe uczucie noszenia. Dla mnie to ideał!
    Zalety:
    • trwałość
    • wykończenie
    • formuła
  • 14 marca 2025 o 12:59
    Dołączam się do osób nie zadowolonych
    Mam nr. 02, odcień średni, neutralny. Podkład jest jak pasta, dosłownie. Ja lubię krycie mocne i tutaj ono jest, tylko, że ładnie wygląda tylko zaraz po nałożeniu. Po 2h wygląda jak popękana szpachla. Włazi we wszelkie pory, załamania, zmarszczki i je uwidacznia. Paskudnie to wygląda. Próbowałam zmieszać go z lekkim podkładem, ale nic to nie dało. Nadal jest to szpachla, tylko minimalnie lżejsza. Zjeżdża z nosa w tempie błyskawicznym pozostawiając go zupełnie bez podkładu. Wygląda to fa-tal-nie
  • 8 marca 2025 o 11:08
    Średniaczek
    Niesety nie rozumiem wszystkich zachwytów nad tym podkładem. Kupiłam go oczywiście skuszona pozytywnymi opiniami w internecie i niestety się zawiodłam. Po pierwsze: krycie. Podkład jest dosyć mocno kryjący i przez to widoczny skórze . Dla mnie na większe wyjścia, na pewno nie na codzień. Po drugie: kolorystyka. Odcienie wg mnie bardziej neutralne , brak kolorystyki w ciepłej tonacji, przez co ciężko dobrać dobry odcień. Po trzecie: opakowanie. Pompka w tym podkłądzie to tragedia. Nie można wydobyć małej ilości produktu tylko całą pompkę. Przy próbie wydobycia mniejszej ilości pompka go wypluwa gdzie popadnie. Dodatkowo produkt dosyć szybko zastyga więc trzeba z nim szybko pracować ale jest to rónież na plus ponieważ dzięki temu jest trwały. Plusy to cena, dostępność i właśnie trwałość. Raczej nie sięgnę po kolejne opakowanie
  • 1 marca 2025 o 10:09
    Nie, nie i jeszcze raz nie!
    Ma bardzo mocne krycie, idące w stronę pełnego i bardzo szybko zastyga na twarzy. Robi to tak szybko, że muszę nakładać go partiami i od razu rozklepywać, bo jeśli nałożyłabym go na całą buzię to tylko narobiłabym sobie smug i dziur próbując go rozklepać gąbeczką. Po zastygnięciu tworzy taką jakby "gumową" warstwę, ale wygląda bardzo ładnie na buzi. Jednak trzeba pamiętać o bardzo treściwej i bogatej pielęgnacji pod niego, bo na lekkim kremie wygląda ciężko i sucho. Szkoda, że u mnie nie nosi się dobrze. Wręcz bym określiła, że fatalnie... po godzinie już cały pęka i się warzy. Nie mogę go nakładać na codzień do pracy, bo wyglądam jak klaun. Jedynie na jakieś szybkie zakupy się nadaje. Nie ma upałów, używam dobrego pudru i pielęgnacji a on po prostu odstaje od skóry... A szkoda, bo zaraz po nałożeniu jest to chyba najpiękniejszy podkład jaki miałam. Gama kolorystyczna też jak kulą w płot. Mam 02 a muszę go mieszać z jaśniejszymi podkładami bo jest mega ciemny. Z kolei 01 mi nie pasuje tonacją. Ale tak mam chyba już z tymi podkładami Starsów, że ciągle coś nie tak. Kupiłam ich żółty krem BB i był po prostu jak Nutella po jakimś czasie, a na początku na ręce wyglądał okej. Tak samo i podkład z kolekcji Wedla mi się utleniał... Szkoda mi go wyrzucić, więc postaram się go zużyć w dni, kiedy będę nosić makijaż krótko. Ale obawiam się, że mogę się nie zmieścić w PAO.