Odżywki do włosów

Revlon Professional Uniqone Coco v2 Odżywka do włosów w sprayu

AGartE
    24 maja 2022 o 19:00
    Faktycznie 10w1
    O rany ta odżywka pachnie jaj tropikalne wakacje, uwielbiam używać jej szczególnie latem, zimą stosuję wersję czerwoną. Mam suche, rozjaśnione , wysoko porowate włosy, takie sianko ale po zastosowaniu tego produktu już nie. Włosy pięknie się układają, fryzura długo trzyma kształt, w trakcie stylizacji włosy tak się nie kruszą, odżywka daje również poczucie komfortu na skórze głowy, szczególnie po rozjaśnianiu włosów kiedy skalp jest podrażniony. Ostatnio zmieniłam odżywkę na inną i po tygodniu oddałam ją w świat, wróciłam do mojego kokosowego ulubieńca. Szczerze polecam !
    Zalety:
    • Włosy są nawilżone, nie ma już siana, piękny zapach, wydajność, zwiększenie objętości, ochrona przed słońcem
    Wady:
    • Słaba dostępność, produkt pozostaje na dnie i nie sposób go wykorzystać do końca.
  • 24 września 2020 o 0:50
    Najlepsza odżywka do włosów
    To jest odzywka, która naprawdę daje efekty. Nawilża, poprawia kondycję włosów, faktycznie nie są tak łamliwe, ułatwia rozczesywanie, sprawia, że włosy są bardziej miękkie i delikatne w dotyku.
    Zalety:
    • działanie !!!
  • 5 kwietnia 2020 o 15:36
    Najlepsza odzywka bez splukiwania jaka dotad mialam
    Na poczatku uzytkowania nie zachwycila mnie specjalnie, wydawalo mi sie ze obciaza zbytnio wlosy i uzywalam moja wczesniejsza maske w sprayu Tahe Magic z ktorej bylam zadowolona. Pewnego dnia Tahe sie skonczyla i postanowilam sprobowac raz jeszcze Uniq One ale tym razem nie spryskiwalam wlosow bezposrednio ale pryskajac na dlon kilka razy a nastepnie nakladajac na wlosy. <i to byl strzal w dziesiatke! W takim wydaniu juz nie obciazala wlosow a jej rownomierne nalozenie gwarantowalo ze wlosy zachowywaly miekkosc, konce przestaly byc suche. Teraz uzywam jej juz kilka miesiecy i moge powiedziec ze wlosy bardzo mi urosly (bo nie lamia sie na koncach jak wczesniej), sa grubsze i maja jakby wieksza objetosc, a takze co bardzo wazne przestaly byc wysuszone, rozczesuja sie jak bajka i przez to mniej wypadaja i mniej sie lamia przy czesaniu szczegolnie na mokrych wlosach. Najlepszy efekt uzyskalam gdy dodatkowo zmienilam szampon na revlon z tej samej serii. Teraz zamierzam poeksperymentowac z kompletem tez z Revlon ale w wersji ¨czerwonej¨z Uniq One (szampon, maska i odzywka w sprayu)
    Zalety:
    • buteleczka- wydajnosc w stosowaniu
    • ulatwia roczesywanie
    • chroni przez goracym podmuchem suszarki
    • nawilza wysuszone i zniszczone koncowki
    • po dluszym stosowaniu wlosy sa silniejsze, grubsze, nie lamia sie
    • cena do jakosci- bajka!
    Wady:
    • jesli spryskuje sie bezposrednio na wlosy- zbytnio je obciaza, natomiast ta wada znika jesli wsmarowuje sie we wlosy dlonmi co gwarantuje rownomierne rozprowadzenie produktu i zamierzony efekt
  • 21 lutego 2020 o 17:18
    Odżywka do włosów
    Najlepszy produkt do włosów, jaki kiedykolwiek miałam!  Jakiś czas temu dostałam próbkę od fryzjerki i już przy drugim stosowaniu zauważyłam różnicę. Włosy nie elektryzują się, nie puszą, ładnie rozczesują, a końcówki wyglądają na lśniące i zdrowe. W końcu czuję, że na głowie mam fajne, zdrowe włosy, a nie suche i łamiące się, jak to zawsze było. Wart każdej ceny i z ręką na sercu polecam każdemu.  Na dniach kupiłam już 3 opakowanie i nie wyobrażam sobie pielęgnacji włosów bez tej odżywki :)
    Zalety:
    • skuteczny,wydajność,wygładza,kokosowy zapach
  • 17 lipca 2018 o 13:20
    Miłe zaskoczenie
    Przede wszystkim muszę zaznaczyć że jestem posiadaczką najbardziej kapryśnych świecie włosów. Są suche, cienkie i wciąż walczę z ich ilością (czytaj wypadanie). Ta odżywka na samym początku nie przypadła im do gustu. Właściwie nie robiła na tych włosach nic poza pięknym kokosowym zapachem. Ostatnio jednak moje włosy postanowiły się do niej przekonać i po jej zastosowaniu są na prawdę mięciutkie i wygładzone (jak na moje ograniczone możliwości) Ułatwia rozczesywanie i nie przetłuszcza włosów (pomimo gęstej konsystencji). Według mnie warto spróbować :)