Odżywki do włosów

Aussie Repair Miracle, Conditioner Odżywka do włosów zniszczonych

Aussie Repair Miracle Odżywka do Wszystkich Rodzajów Niesfornych Włosów 250ml

Nasi użytkownicy zostawili 81 opinii dla tego produktu. Przygotowaliśmy dla Ciebie krótkie podsumowanie na ich podstawie:

• 21 września 2020 o 11:30
    Jest i efekt i zapach :)
    Używałam już kilka różnych kosmetyków do włosów Aussie - pierwszy raz bodajże trafiły w moje ręce jeszcze w Irlandii gdzie są naprawdę bardzo popularne - używałam kilku szamponów, odżywek, masek i chyba nawet sprayu z solą morską. Z tego co pamiętam kosmetyki dobrze się sprawdzały i raczej byłam z nich zadowolona :) Tym razem sięgnęłam po odżywkę do włosów Aussie Repair Miracle - do włosów, które wiele przeszły :) Moje na pewno - drastyczna zmiana koloru, słońce i tony lakieru :) Kupiłam ją w jednym z dużych marketów w ofercie specjalnej - cena podstawowa jest i tak w sumie nie wysoka także dla mnie był to dodatkowy plus :) Moje opakowanie różni się od klasycznego i zawiera 200 ml produktu - nie wiem czy jest to nowa wersja czy wersja limitowana na lato - w każdym razie mam opakowanie tubę, proste, białe z fioletową zakrętką - jakość jest raczej średnia - po wyciskaniu ostatków opakowanie jest całe pogięte i wygląda dość smętnie. W składzie znajdziemy najważniejsze składniki czyli olej jojoba, olej z awokado i olej z orzechów makadamii - ale gdzieś na samym, szarym końcu! Na początku mamy za to różne rodzaje alkoholi... Trochę słabo - pokazuje to ile tak naprawdę tych bardzo przydatnych składników możemy znaleźć w kosmetyku - szkoda, że oleje są tak nisko. Odżywka ma dość bogatą konsystencję, nie potrzeba jej wcale dużo na rozprowadzenie na wilgotnych włosach - i do tego ten fantastyczny zapach! Ogromny plus! Włosy pachną przepięknie, jak po wyjściu od fryzjera i na dodatek zapach utrzymuje się na nich całkiem długo. Jeżeli mowa o działaniu to odżywkę powinniśmy zostawić chwilę na włosach a następnie spłukać (producent nie określa dokładnie jak długo). Co daje nam jej użycie - włosy faktycznie o wiele łatwiej się rozczesują, są gładsze, miękkie w dotyku i jakby lepiej nawilżone - nie mówię tutaj o jakiejś drastycznej zmianie, ale w sumie i tak tego nie oczekiwałam - nie ma sensu się oszukiwać i zakładać, że kosmetyk, który pobędzie chwilę na włosach odczaruje błędy w pielęgnacji i koloryzacji. Z pewnością jednak pomaga i daje dobre efekty. Jak najbardziej mogę polecić (szkoda tylko, że ma taki skład).
    • Dostępność
    • Ładne opakowanie
    • Przecudny zapach, który długo się utrzymuje na włosach
    • Przyjemna, dość bogata konsystencja
    • Wygładza i zmiękcza włosy
    • Pomaga w rozczesywaniu
    • Poprawia kondycję włosów
    • Nie obciąża
    • Nie uczula
    Wady:
    • Skład (dobre składniki na samym końcu)
    • Średniej jakości opakowanie
  • 2 sierpnia 2019 o 11:41
    Cudowna odżywka do włosów porowatych
    Ciągle jestem w poszukiwaniach dobrej odżywki dla porowatych włosów, ale zawsze po zakupie nowej stwierdzam, że Aussie zdecydowanie wygrywa! Ta odżywka daje błysk i miękkość moim włosom, ma słodki intensywny zapach, który jednak dość szybko znika z włosów. Opakowanie ma 250 ml, przy użyciu raz na dwa dni wystawa mniej więcej na miesiąc. Konsystencja jest dość gęsta, śliska, pod koniec opakowania lepiej przechowywać spodem do góry. Odżywka dobrze się rozprowadza po włosach, ułatwia rozczesywanie. Próbowałam używać w komplecie z szamponem z tej serii i z innymi szamponami, sprawdza się zawsze dobrze.
    Zalety:
    • Dobrze nawilża i wypełnienia porowate włosy
    • Daje błysk i miękkość
    • Opakowanie 250 ml starcza na około miesiąc użytkowania
    Wady:
    • Ma dość mocny słodki zapach, co może przeszkadzać użytkowaniu. Dlatego lepiej sprawdzić przed zakupem.
  • 30 lipca 2019 o 22:45
    Cóż za zapach! ????
    Odżywkę zakupiłam, bo skusiła mnie promocja w drogerii. Pierwsze wrażenie po otwarciu.... ZAPACH! włosy pachną cudownie, jak po wyjściu z salonu fryzjerskiego! Konsystencja idealna ani nie za kremowa, ani wodna coś pomiędzy. Włosy po zastosowaniu są miękkie, pięknie pachną i nie sprawiają żadnych problemów z rozczesywaniem. Jedynym minusem jak dla mnie jest małe opakowanie
    • struktura
    • dzialanie
    Wady:
    • mało wydajny
    • dość małe opakowanie
    pepper0
    30 maja 2019 o 10:26
    Spodziewałam się większych rezultatów.
    Odżywkę kupiłam na jakiejś promocji 2+2 w rossmannie. Na wizażu ma bardzo dobre opinie więc spodziewałam się czegoś super. Przed nią używałam odżywki YOPE mleko owsiane i chyba to ta odżywka bardzo wysoko postawiła poprzeczkę. Do rzeczy. Opakowanie odżywki jest standardowe jak na odżywki aussie. Zamknięta jest w plastikowej butelce. Konsystencja odżywki jest w kierunku gęstej. Zapach ma bardzo ładny, słodki. Po spłukaniu nie czuć jej na włosach. Wg zasad włosomaniactwa końcówki włosów myje odżywką. Ta odżywka daje mi podczas mycia poczucie wygładzenia i rozplątania włosów. Jednak po wysuszeniu włosy są matowe, zwyczajne, czasami puszą się. Nie zauważyłam aby w znaczny sposób ułatwiła mi rozczesywanie włosów. Mam porównanie do innych, lepszych odżywek i ta na pewno nie spełnia moich oczekiwań.
    Zalety:
    • Dostępność
    Wady:
    • Moje włosy po jej użyciu są matowe, tępe, puszą się.
  • 3 kwietnia 2019 o 17:23
    Odżywka
    Dzięki tej odżywce kondycja moich włosów znacznie się poprawiła, wyglądają dużo zdrowiej niż przed użyciem tej odżywki. Najbardziej spodobało mi się to,że tylko 3 minuty trzyma się ją na włosach to świetne zaoszczędzenie czasu. Szybka i dobra pielęgnacja. Jak najbardziej polecam