Bazy pod makijaż

Smashbox Photo Finish, Pore Minimizing Primer Baza do twarzy zmniejszająca pory

Nasi użytkownicy zostawili 22 opinii dla tego produktu. Przygotowaliśmy dla Ciebie krótkie podsumowanie na ich podstawie:

• 1 kwietnia 2020 o 12:24
    Kiepska jakość
    Mam bardzo widoczne pory na policzkach, więc postanowiłam przetestować bazę, aby je trochę wygładzić. Padło na Smashbox photoready pore minimizing. Baza zamknięta jest w opakowaniu w formie tubki z wygodnym aplikatorem, dzięki któremu wyciśniemy idealną ilość produktu. Ma konsystencje pasty w lekko beżowym kolorze. Dzięki temu, że jest tak gęsta nie wylewa się i nie marnujemy niepotrzebnie produktu. Wystarczy jej naprawdę niewiele, aby pokryła daną partie twarzy. Ja zrobiłam na początku błąd i nałożyłam jej zbyt dużo i niestety brzydko zrolowała się pod podkładem. Samo działanie oceniam jako poprawne. Wchodzi w pory i delikatnie je wygładza. Lecz jej największym minusem jest nietrzymanie się podkładu i odklejanie się od skóry. Wypróbowałam już wiele metod i sposobów, lecz wszystkie okazały się bezskuteczne. Miejsca pokryte bazą bardzo mocno się wyświecają i wszystko się na nich ślizga. Szkoda, bo baza nie należy do tanich i spodziewałam się po niej nieco więcej.
    wolena
    1 kwietnia 2020 o 1:59
    nie spełnił moich oczekiwań
    Produkt absolutnie nie przypadł mi do gustu.. Podkład na nim się "ślizga" nawet po paru godzinach, uwydatnia suche skórki o których nawet ja nie miałam pojęcia, nie wygładza ani nie minimalizuje widoczności porów...
  • 9 maja 2019 o 16:58
    Tragedia
    Kupiłam go przez internet jak akurat była jakaś promocja, a wcześniej nigdy go nie testowałam. Myślałam, że będzie miał konsystencję jak Smashbox Photophinish oil-free primer, a okazało się, że ten jest dużo bardziej gęsty i suchy. Nie da się go dobrze rozprowadzić. Po nałożeniu kremu kilka razy próbowałam go nałożyć i strasznie roluje się na twarzy, a na dodatek ją wysusza. Nie polecam.
    Zalety:
    Wady:
    • roluje się na twarzy
    • wysusza
    • nie nadaje się solo ani pod podkład
  • 16 marca 2019 o 14:16
    Koszmarek
    Używa od:próbka
    Wykorzystał/a:kilka próbek
    Chyba najgorsza baza jakiej używałam w życiu. Istny koszmarek. Choć faktycznie, po nałożeniu zdaje się minimalizować pory i twarz w dotyku jest gładka, to gdy przykryjemy bazę podkładem na twarzy zaczynają się dziać dziwne rzeczy. Pory - przed nałożeniem bazy wklęsłe - robią się jakby wypukłe? Ciężko to w sumie opisać, na nosie robią mi się takie mini "igiełki", jak gdybym miała dużo dojrzałych do wyciśnięcia zaskórników (?), Podkreśla suche skórki, których normalnie na twarzy nie mam (skóra mieszana z tendencją do przetłuszczania się w strefie T). Dodatkowo podkład kilka minut po nałożeniu ześlizguje się z twarzy, robią się plamy... Paskudnie to wygląda. Nawet najlepszy podkład nakłada się nierównomiernie, z nosa schodzi całkowicie choć normalnie nie mam problemu ze znikaniem podkładu w tej partii twarzy. Radzę trzymać się z daleka od tego produktu, cieszę się że przed zakupem pełnowymiarowego produktu wzięłam sobie do testów kilka próbek.
    Zalety:
    Wady:
    • ten produkt to jedno wielkie nieporozumienie
    Otrzymałam do testów od marki/producenta
    Aggie81
    19 grudnia 2018 o 18:10
    produkt raczej słaby
    trudno nie zgodzić się z moimi poprzedniczkami. Różnicy nie czuć, natomiast w moim przypadku dodatkowo preparat wysusza mi skórę, już przy nakladaniu mam wrażenie ze ściąga mi skórę i zamiast primera nakładam plastelinę. Za tą samą cenę ta marka oferuje o wiele lepsze Primery - np. Photo Finish Primerizer.
    Zalety:
    • dla mnie - poza kolorem - brak
    Wady:
    • jakość, cena nie adekwatna do oferowanego produktu, wysusza skórę,

Zobacz także inne Bazy pod makijaż