Serum do twarzy

Laboratorium Kosmetyczne AVA Aktywator Młodości, Peptyd biomimetyczny `Argireline`

AVA Peptyd biomimetyczny Aktywator młodości 30ml
Ava Aktywator Młodości Serum Peptyd Biomimetyczn
Ava Aktywator Młodości

• 5 listopada 2023 o 12:33
    U mnie się sprawdził
    Mam 24 lata nie mam jeszcze zmarszczek związanych ze starzeniem się, ale jednak mam zmarszczki mimiczne szczególnie wokół ust i regularne stosowanie tego produktu naprawdę pomaga mi z nimi i bardzo mocno je spłyca, więc ja jestem zadowolona nakładam co wieczór w miejsca wspomnianych zmarszczek mimicznych i jest to jeden z niewielu produktów dzięki któremu zauważyłam, że podkład czy korektor nie wchodzi mi właśnie w żadne załamania.
  • 11 lipca 2023 o 8:39
    Słabe działanie
    Właściwie to wydaje mi się, że serum w ogóle nie działa. Może minimalnie. Używam go już długo codziennie rano i bez szczególnych efektów. Nie napina, nie nawilża, ale przynajmniej nie podrażnia :D Nie ma też zapachu, szybko się wchłania bez lepkiego filmu. Taka woda :P
    Zalety:
    • Brak zapachu
    • Nie podrażnia
    • Nie lepi się
    Wady:
    • Nie działa
    Drogeria Cocolita.pl
  • 26 lutego 2023 o 18:44
    Zero efektu
    Zachęcona ceną kupiłam to serum, z nadzieją, że chociaż zredukuje moje zmarszczki mimiczne. Kolejny produkt z firmy Ava, który po prostu na mnie nie działa. Jedynym plusem jest to, że szybko się wchłania.
  • 19 stycznia 2023 o 11:18
    Efekt w 30% po 3-4 tygodniach stosowania
    Żel ma lekką konsystencję, nadaje się do stosowania pod makijaż. Efekty widać dopiero po 3-4 tygodniach stosowania rano i wieczorem, jest to więc kosmetyk dla cierpliwych. Spektakularnych efektów nie było, przy czym owszem żel polepszył owal twarzy, skora była jakby bardziej naprężona tak w 30%. Nadmienić muszę o krótkotrwałym efekcie, utrzymującym się przez tydzień po odstawieniu. Na duży plus cena.
  • 13 maja 2021 o 8:31
    Niezła zmyłka
    Serum używałam przez jakieś 3 tygodnie, nakładałam je codziennie na czoło. Niestety nie widziałam żadnych efektów. Jak się później okazało, tak mi się tylko wydawało. Niestety po tych trzech tygodniach używania serum dostałam jakiejś wysypki tylko na czole (a to był jedyny kosmetyk, który kładłam tylko na czoło), więc musiałam je odstawić. I dopiero jakiś czas po odstawieniu zauważyłam, że to serum w czasie używania jednak działało. Wtedy nie widziałam efektów, bo codziennie obserwowałam swoją skórę, a ciężko zauważyć zmiany z dnia na dzień. Jednak jakiś czas po odstawieniu zauważyła, że mam większe zmarszczki na czole, niż w czasie używania, czyli serum jednak działało w trakcie kuracji.
    Zalety:
    • faktycznie działa
    Wady:
    • trochę mnie po nim wysypało