Konturówki do ust

Golden Rose Trwała Kredka do Ust 212

shwit
    25 kwietnia 2017 o 20:26
    Super
    Posiadam w odcieniu 202 i jestem z Niej zadowolona. Używam do całych ust i jest dla mnie niesamowita. Używam na wcześniej nawilżone usta ponieważ lekko wysusza. Poza tym jestem z Niej super zadowolona.
    beauty8
    19 lutego 2016 o 23:44
    Na szczęscie już je wycofuja
    Coś tam konturuje ale nie jest to tak spektakularne jak przy DLL z tej marki, kredka ta przy aplikowaniu kruszy mi się na ustach, utrzymuje się o wiele mniej niż z dream lips czy emily, kolejnym minusem jest to, że jest drewniana i można sobie zrobić kuku na wargach kalecząc je, gdy kredka jest źle nareperowana, wersje żywiczne są o wiele bardziej bezpieczne i lepiej się temperują. Kolory może i ładne ale wole inne z ich firmy. Nie polecam tej kredki jest okropna i podrażnia usta ;< Używam tego produktu od: Sierpień 2015 Ilość zużytych opakowań: 1kredka
    mandy9
    14 lutego 2016 o 13:29
    223 chłodny brązowawo różowy odcień
    Kolor 223 jest tak świetny że chciam dokupić 2sztukę ale na stoisku Golden Rose powiedzieli że nie mają konturówek w o takim nr więc nie wiem czy są one wycofywane czy po prostu tam nie było. +taniutka dałam za nią z 5zł +dobrze się trzyma + można używać solo + nie rozmazuje się -trochę twarda - usta mogą się wydawać suche gdy używana sama Używam tego produktu od: 9 miesięcy Ilość zużytych opakowań: 1 prawie całe

Zobacz także inne Konturówki do ust