Szampony do włosów

Orientana Ajurwedyjski szampon do włosów `Neem i zielona herbata`

Orientana Świeżość Szampon do Włosów Neem i Zielona Herbata 210ml
Orientana

Nasi użytkownicy zostawili 18 opinii dla tego produktu. Przygotowaliśmy dla Ciebie krótkie podsumowanie na ich podstawie:

• 22 lutego 2024 o 21:43
    To mój i mojego faceta hit :)
    Wykorzystał/a:kilka próbek
    Zużyłam dwa opakowania tego szamponu. Daje niesamowite uczucie odświeżenia i takiej "lekkiej" głowy. Zmniejszył przetłuszczanie mojej skóry głowy. Poleciłam ją mojemu chłopakowi, bardzo go polubił. Jest dość drogi, ale naprawdę warty swojej ceny. To taki nasz pewniak w domu :)
    Zalety:
    • zapach, wydajność, poczucie odświeżenia skóry głowy
    Wady:
  • 8 listopada 2023 o 10:15
    Bardzo przyjemny. Nie zaszkodził, nie pomógł.
    Bardzo spodobał mi się ten szampon jeśli chodzi o komfort użytkowania i wiązałam z nim duże nadzieje. Szampon ma fajny świeży, bardzo przyjemny zapach, dość gęstą konsystencję. Dobrze się pieni, ładnie domywa włosy. Przy tym ich nie plącze. Po umyciu nie ma problemu z rozczesaniem, włosy są sypkie. Nie wygładza ich, ale i nie puszy. Minus? Nie widzę poprawy w zakresie przetłuszczania się włosów. W zasadzie dość szybko się przetłuszczają, a liczyłam na lepszy efekt. Jeśli ktoś nie ma problemu z szybkim przetłuszczaniem się włosów to polecam.
    saajko
    3 listopada 2023 o 9:33
    nie zakochałam się, ale ...
    Nie pokochałam jakoś szczególnie tego szamponu i nie zostanę jego oddaną fanką, ale uważam, że jest to naprawdę porządny produkt. Dobrze oczyszcza włosy i skórę głowy, a przy tym jej nie podrażnia, pozostawia włosy świeże, puszyste i gładkie, nie powoduje problemów z plątaniem się czy trudności z rozczesywaniem włosów. Opakowanie jest małe (i jednocześnie poręczne oraz wygodne w użytkowaniu, można wydobyć kosmetyk do końca), ale zaskoczyła mnie wydajność szamponu. Produkt bardzo dobrze się pieni i jest naprawdę wydajny, starcza na długo. Nie mam mu nic do zarzucenia pod względem działania, ale nie jestem fanką jego zapachu (bardzo mocno ziołowy) i uważam, że jest trochę zbyt drogi. Nie wykluczam jednak, że wrócę do niego w przyszłości :)
    Drogeria Natura
  • 1 listopada 2023 o 16:48
    Świetny odświeżający szampon
    Szampon po raz pierwszy zakupiłam przy okazji promocji w jednej z drogerii. Od tamtej pory minęło dobrych kilka miesięcy, opakowań zużyłam bodajże 3, a szampon na pewno zostanie ze mną na stałe. Cena standardowa jest dość droga bo sięga 40zł, ale często udaje mi się go kupić za 22-25zł w drogeriach internetowych. Po pierwsze, szampon ma bardzo świeży, ale ziołowy zapach. Mi akurat się podoba. Dodatkowo to odświeżenie świetnie czuć również na skórze głowy. Szampon świetnie się pieni, mimo delikatnego składu - potrzeba niewielką ilość do mycia, jest bardzo wydajny. Po umyciu skóra głowy i włosy są świetnie doczyszczone, odbite od nasady, a mimo to skóra nie jest podrażniona i nie swędzi. Można go bez problemu używać na co dzień. Nie plącze włosów ani ich nie tępi. Jak dla mnie jest świetny, nie mam żadnych zastrzeżeń.
    Zalety:
    • skład,
    • czuć odświeżenie skóry głowy,
    • ziołowy, świeży zapach,
    • dobrze domywa skórę głowy,
    • świetnie się pieni
    Wady:
    • cena za dość małe opakowanie
    Drogeria Super-Pharm
  • 27 czerwca 2023 o 14:20
    Delikatny
    Szampon jest bardzo delikatny i ma fajny skład. Łagodzi podrażnienia i swędzenie skóry. Pomaga w walce z łupieżem. Wystarczy niewielka ilość aby szampon mocno się pienił i dobrze oczyszczał i odświeżał włosy :)