Żele pod prysznic

Green Pharmacy Żel pod prysznic `Oliwki i mleko ryżowe`

Green Pharmacy Żel pod prysznic Oliwki i mleko ryżowe 500ml

• 30 lipca 2021 o 12:11
    Świetny produkt
    Żel pod prysznic marki Green Pharmacy Oliwki i mleko ryżowe kupiłam pod wpływem zachwytu żelem tej samej marki o zapachu róży. Nie zawiodłam się, ponieważ żel pod prysznic Oliwki i mleko ryżowe jest równie świetny. Produkt świetnie się pieni, nie podrażnia ani nie wysusza mojej suchej i wrażliwej skóry. Skóra po aplikacji jest miękka, gładka i nawilżona. Żel jest bardzo wydajny. Zapach żelu jest subtelny. Opakowanie produktu nawiązuje do całej serii. Cena produktu jest adekwatna do jakości.
    Zalety:
    • dobrze się pieni
    • dobrze nawilża skórę
    • wydajny
    • ładny, subtelny zapach
    koshe
    4 maja 2020 o 13:14
    Świetny, zwłaszcza dla suchej skóry
    Opakowanie: Bardzo poręczna butelka z korkiem na "klik". Świetna pod prysznic, bo nawet jak zapomnimy o zamknięciu opakowania po użyciu, to woda nie dostanie się do środka. Zapach: Cudowny, naturalny, delikatny. Bardzo spodobał się również mojemu mężowi, więc można powiedzieć, że jest uniwersalny. Może korzystać cała rodzina. Myślę, że dla dzieci też będzie odpowiedni. Konsystencja: Trochę przypomina żel, trochę mleczko. Nie jest za rzadki, nie jest zbyt gęsty, super rozprowadza się po całym ciele. Kolor produktu jest biały. Działanie: Super nawilża, nie podrażnia, nie wysusza. Mam tendencję do powstawania suchych plam na ciele, coś podobnego do AZS i ten żel sprawdza się u mnie zaskakująco dobrze. Cena: Bardzo przystępna. Ja swoje opakowanie kupiłam w aptece.
    • nawilżenie
    • brak podrażnienia
    • dobry skład
  • 20 lutego 2020 o 10:23
    Pachnący i delikatny
    Bodajże trzeci rok zamawiam z tej firmy płyny do kąpieli,szampony i jeszcze się nie zawiodłam. Płyn ma fajną konsystencję i pięknie pachnie. Moim zdaniem jest nawet wydajny i pozostawia skórę delikatną i pachnącą. Minus dla mnie to butelka - trochę nieporęczna i ciężka więc pod prysznicem czasem ciężko znaleźć dla niej miejsce. Poza tym nie mam się do czego przyczepić.
    • Konsystencja płynu
    Wady:
    • Opcjonalnie - duża butelka
  • 1 sierpnia 2017 o 18:46
    Najlepszy
    Najlepszy żel pod prysznic, którego kiedykolwiek używałam. Ma śliczny urzekający zapach, przyjemnie nawilża, a skóra jest po nim miękka i delikatna. Idealny kosmetyk dla kobiet ceniacych naturalne kosmetyki. Ponadto jest tani, ogólnie dostępny i ma dużą wydajność. Naprawdę polecam.
    Drogeria Natura
  • 8 grudnia 2015 o 12:30
    Przyjemny i nawilżający
    Produkt otrzymałam przy okazji większych zakupów w Naturze. Skusiłam się, bo do tej pory nie testowałam produktów do kąpieli z Green Pharmacy. Masła do ciała z tej firmy lubiłam bardzo, natomiast żel do mycia twarzy wywołam na mojej twarzy spustoszenie. Omawianemu kosmetykowi dałam szansę i absolutnie tego nie żałuję! + Żel obłędnie pachnie, mogłabym go określić jako miękką, otulającą czystość, jak świeży ręcznik, pachnący niczym drogie perfumy. + Zawarte w żelu składniki, czyli oliwki i mleczko ryżowe pielęgnują skórę, pozostawiają ją miękką, nie wywołują podrażnień. + Żel dobrze się pieni, wystarczy go niewiele na jedno mycie całego ciała. Piana jest miękka i puszysta. + Wygodne, proste opakowanie. Zamknięcie sprawnie funkcjonuje, nie zacina się i dozuje odpowiednią ilość produktu. + Kosmetyk kupiłam w promocyjnej cenie za 3,99 zł, więc bardzo się opłacało, ale cena regularna, szczególnie za 500 ml, jest korzystna. + Duża dostępność produktu, może go dostać we wszelkich drogeriach i supermarketach. + Wydajny. Z pewnością przetestuję inne wersje zapachowe tego produktu, a niewykluczone, że do tej również powrócę. Używam tego produktu od: niecałych 2 miesięcy Ilość zużytych opakowań: jedno

Zobacz także inne Żele pod prysznic