Żele pod prysznic

Dove Nourishing Silk

kialacm
    5 czerwca 2024 o 19:29
    bardzo dobry produkt
    Żel ten zakupiłam w drogerii Rossmann. Nie zliczę ile już zużyłam opakowań.. Bardzo Lubie żele Dove, dlatego zawsze chętnie po nie sięgam. Opakowanie produktu jest bardzo ładne, zachęca do dokonania zakupu. Pojemność tego żelu to 450 ml. Konsystencja jest gęsta i kremowa. Produkt doskonale się pieni i jest wydajny. Produktu używam już od dłuższego czasu i musze podkreślić, że skóra po użyciu tego żelu jest bardzo dobrze nawilżona, miękka w dotyku . Zapach jest kremowy, delikatny, nie jest duszący. Szkoda tylko, że nie utrzymuje się on dłużej na skórze :( bardzo dokładnie doczyszcza skórę z wszelkich zabrudzeń, jest bardzo delikatny dla skóry. Zauważyłam również, że nie powoduje on uczulenia, podrażnienia, wysuszania. W składzie nie zawiera mydła, posiada delikatne środki myjące. Receptura bez mdła pozwala skórze zachować odpowiednie nawilżenie. Na plus jest jego łatwa dostępność w drogeriach oraz supermarketach. Produkt jest wegański, NIE testowany na zwierzętach. Nie posiada SLS Bardzo polecam ☺️
    Zalety:
    • łatwa dostępność
    • receptura bez mydła
    • pozostawia skórę gładką i miękką w dotyku
    • bardzo kremowy i wydajny
    • dobrze się pieni
    • doskonale doczyszcza skórę
    Wady:
    • zapach nie utrzymuje się długo na skórze
  • 20 marca 2024 o 16:44
    Moja miłość
    Zakochałam się w tym konkretnym żelu pod prysznic. Zapach jest taki otulający, zarazem nie jest ciężki. Jest bardzo kremowy, wydajny, moja skóra po nim jest miękka… Faworyt
    Marza97
    25 lutego 2024 o 12:22
    Przepięknie pachnie
    Lubię żele od Dove mimo ze nie mają najlepszych składów, ale ze względu na to, że zmywa się je szybko, to nie jest to dla mnie aż tak istotne. Używałam wiele żeli od Dove i nigdy nie przesuszyły mojej skóry, więc gdy tylko widzę promocję, to kupuje! No i tak zakupiłam ten żel. Strasznie podoba mi się jego zapach!! Do tego jest bardzo wydajny, wytwarza gęsta zbitą pianę, typowa dla tych produktów od Dove. Po umyciu skóra jest gładka, pięknie pachnie (jak i cała łazienka). Polecam!
    Zalety:
    • zapach!!
    • można znaleźć na promocji
    • wytwarza gęsta pianę
    Wady:
    • skład
  • 17 września 2023 o 11:57
    Super nawilżenie
    Żel w plastikowej butelce w 100% nadającej się do recyklingu. Konsystencja beżowa, gęsta super się pieni. Zapach piękny, kremowy. Umila czas kąpieli czy prysznica. Żel świetnie nawilża skórę i oczyszcza. Skóra jeszcze długo pachnie po umyciu. Jest wydajny. Skład dobry, 0% sles. Nie uczula. Polecam. Sucha skóra uratowana.
  • 23 lutego 2023 o 17:51
    jestem na tak
    nie jest to mój ulubiony zapach z żelów dove ale jest on bardzo przyjemny. przede wszystkim dobrze oczyszcza skórę, nawilża, zapach pozostaje na skórze bardzo długo. niewielka ilość zelu wystarczy na umycie całego ciała. butelka jest wygodna w użyciu, wydajność jest super a jakoś względem ceny super. nie jest to mój ulubieniec, ale tak czy inaczej go lubię.

Zobacz także inne Żele pod prysznic