Mydła

BIAŁY JELEŃ Premium Naturalne mydło w płynie z kozim mlekiem i lnem 300ml

Mela345
    10 marca 2025 o 17:43
    SUPER!!!
    Plusy(+) - delikatnie ale porządnie myje - zapach - skóra jak balsam po myciu - cena - dla skóry bardzo wrażliwej - duże pojemności - wydajność Podsumowując jeden z lepszych żelo-mydeł do mycia pod prysznic .)
  • 1 października 2023 o 15:20
    Przyjemnie otulające, kremowe mydelko
    Mydło spełnia swoje właściwości. Przede wszystkim dobrze domywa z codziennych zabrudzeń, całkiem nieźle radzi sobie z uporczywie wnikającym w linie papilarne fluidem. Nie wysusza skóry, a przy okazji bardzo ładnie pachnie. Kremowo i świeżo. Konsystencja jest w sam raz. Nie za rzadka nie za gęsta. Produkt dobrze się pieni. Sam pojemnik dobrze dozuje odpowiednią ilość, jest mniejszych rozmiarów niż standardowe mydło, ale jest dość wydajne.
  • 28 marca 2022 o 15:06
    Jest ok
    Takie mydło,które krzywdy nie robi, oczyszcza dłonie, lekko je rozjaśnia, nie podrażnia i nie wysusza. Nie zauważyłam jednak żeby miało jakieś właściwości pielęgnacyjne. Ma neutralny zapach,średnio gęsta konsystencje, pieni się też niezbyt obficie. Wydajność również na średnim poziomie. Nie jest drogie,raczej łatwo dostępne. Plastikowe,proste opakowanie na pompkę,wyciska ile trzeba,biały mleczny kolor, takie mydło rezerwowe,budżetowe,które nie zrobi nam sahary,po prostu pozwoli odświeżyć dłonie. W inny sposób raczej go nie używam.Moj stosunek do niego jest taki,że chwilę po użyciu zapominam,że w ogóle miało to miejsce,być może z braku właściwości pielęgnacyjnych lub wyraźnego zapachu,co akurat dla niektórych może być plusem. Ma u mnie 4,to przyzwoity produkt,ale serca mi nie skradł.
  • 26 czerwca 2021 o 20:59
    Bardzo dobre
    Jak dla mnie niezastąpione mydło w przypadku osób mających problem z wiecznie suchą skórą na dłoniach i skłonnością do podrażnień. SLS jest wprawdzie wysoko w składzie jednak Biały Jeleń w najmniejszym stopniu nie wpływa negatywnie na moją skórę. Mydło posiada delikatny, neutralny zapach. Bardzo dobrze się pieni przez co jest wydajne. Fajnie odświeża i usuwa wszystkie zanieczyszczenia. Jest to kosmetyk wart wypróbowania. Raczej kupię ponownie.
    Zalety:
    • opakowanie z pompką
    • delikatność i skuteczność w działaniu
    • neutralny zapach
    mm2991
    24 maja 2021 o 22:28
    Całkiem ok
    Ogólnie lubię mydła bardzo zapachowe ale coś mnie skusiło kupić te. Mydło w wygodnym opakowaniu z pompką, która przez cały okres używania nie zacięła się. Produkt charakteryzuje się zapachem delikatnym bardzo. Mydło dobrze myje ręce - ja używałam tylko do rąk, nie wysusza ich nawet przy częstym używaniu. Mydło się jest bardzo wydajne iw całkiem normalnej cenie.