Dezodoranty i antyperspiranty

Garnier Mineral Deodorant, Invisi Clear Fraiche Roll - On Antyperspirant mineralny w kulce przeciw białym śladom

• 7 marca 2025 o 14:23
    Mój ulubiony dezodorant
    Uwielbiam dezodoranty garniera, a ten jest zdecydowanie moim ulubionym. Świeżość utrzymuje się bardzo długo , skutecznie chroni przed potem, nawet przy bardzo wymagających czynnościach pachy nadal suche i świeże :) Nie zostawia białych plam , nie odbarwia tez koszulek. Jedyny mały minus jaki obserwuję po zużyciu naprawdę wielu opakowań, to kiepska wydajność produktu.
    Zalety:
    • sucho i świeżo cały czas
    • wygodne opakowanie
    Wady:
    • mało wydajny
  • 12 czerwca 2023 o 6:04
    Fajny dezodorant w kulce
    Antyperspirant w kulce od Garnier Mineral Deodorant, Invisi Clear Fraiche to dobry produkt, który spełnia swoją funkcję. Chroni przed poceniem przez cały dzień, lecz wydaje mi się że nie przetrwa 48h, jak zapewnia producent. Jak dla mnie to wystarcza. Ma łagodny zapach i delikatna konsystencję. Nie pozostawia śladów na ubraniach. Jest w dobrej cenie.
    Zalety:
    • chroni przed poceniem
    • delikatny zapach
    • nie podrażnia, ani nie uczula
    • dobra cena
  • 17 stycznia 2023 o 13:41
    Antyperspirant mineralny
    DOSTĘPNOŚĆ – w wielu drogeriach zarówno stacjonarnych i online OPAKOWANIE – tradycyjna kulka, w małym opakowaniu SZATA GRAFICZNA – charakterystyczna dla firmy Garnier SKŁAD – bardzo krótki, na pierwszym miejscu woda, ale niestety jest benzyl salicilate, co już mi się nie podoba WYDAJNOŚĆ – wystarczył na kilka miesięcy ZAPACH – świeży KONSYSTENCJA – nie jest gęsta, ale powoli wsiąka dzięki czemu tłuściła moja ubrania TRWAŁOŚĆ – obyło się bez poprawek w ciagu dnia zarówno wtedy kiedy wykonywałam codzienne obowiązki, jak i wtedy kiedy byłam na treningu EFEKT – maskuje nieprzyjemny zapach, ale niestety tłuścił ubrania a skóra pozostawała lepka ZESTAW – Garnier ma również tradycyjne antyperspiranty dzięki czemu można skomponować coś ciekawego PODRÓŻ - dzięki temu że opakowanie jest malutkie i okrągłe to nie było problemu z transportem CENA – adekwatna do jakości
    • szata graficzna
    • trwałość
    • zestaw
    • podróż
    Wady:
    • skład
    • efekt
    Iwonn95
    21 czerwca 2022 o 8:04
    Rewelacja!
    Długo szukałam idealnego antyperspirantu dla siebie, aż wreszcie trafiłam na InvisiClear. Dla mnie to najlepszy dezodorant jaki istnieje! Rzeczywiście długo czuję się świeża (potrafię nie czuć brzydkiego zapachu nawet przez cały dzień). Zapach dezodorantu też jest tak delikatny, że mogę użyć jeszcze perfumy. Roll-on dodatkowo nie zostawia białych plam na ubraniach. Polecam! PS. Dlaczego został wycofany? Dla mnie to koniec świata, bo żaden inny dezodorant nie spełnia moich oczekiwań ????????
    • Skuteczność
    KIN0183
    6 sierpnia 2021 o 9:37
    Kolejna kulka od Garnier na plus :)
    Dezodorant mam od 2 tygodni i jest to kolejna kulka z Garniera ,która się sprawdza, a tych kulek używam już od dłuższego czasu sprawdzając co jakiś czas inny rodzaj :). I tak jak na razie same plusy : * skuteczność- jak dla mnie super - sprawdza się nawet w upał ( ale zazanczam ,że nie mam za dużego problemu z potliwością pod pachami ) , podczas niezbyt wysiłkowych ćwiczeń również daje radę, nie wiem jak podczas ciężkiego treningu na siłowni * zapach- super, lekki , świeży * cena- jak zwykle nie wielka i często idzie kupić je na promocji, tą wersję kupiłam w biedronce w dwupaku chyba za 9.99zl * dostępność- idzie go kupić praktycznie wszędzie, nawet w sklepie ruchu * nie brudzi ubrań - dla mnie to też bardzo ważna cecha bo posiadam dużo ciemnych ubrań, ale trzeba poczekać aż przeschnie, bo ubranie nałożone bezpośrednio na mokry dezodorant będzie miało od spodu białe plamy * dość szybko wysycha . Według mnie to kolejna wersja kulki ,która zostaje dodana do kosmetyków,, kupię to jeszcze,, :) .