Jest to puder który zakupiłam bardzo dawno temu i mam wrażenie że nigdy się nie kończy. Nie jest to mój ulubiony puder, używam go jednak, bo nie lubię marnować kosmetyków, choć coraz bardziej wyczekuje jego zużycia. Puder z Eveline to stosunkowo tani produkt o naprawde sporej pojemności, co należy uznac za plus kosmetyku. Myślę też ze jest dość trwały, chociaż cieżko mi to ocenic, gdyz zazwyczaj mój makijaż sam utrzymuje się długi czas, a moja cera nie wyświeca się. Z kolei przed makijażem nakładam obfitą w nawilżenie pielegnację, przy której, chcąc zmatowić twarz musze nałożyć go bardzo dużo, co później nie zawsze kończy się estetycznie. Jeśli nie chce, żeby przy kolejnych krokach makijażu mój podkład się ścierał, musze najczęściej dokładać w te miejsca innego pudru. Zauważyłam też, że puder ten nie współgra z niektórymi kosmetykami, zdarza się, że waży bądź przyciemnia podkład, szczegolnie w miejsach w których nakładam go więcej, gdyż sobie nie radzi. Dla osob niewymagających jest to w porządku produkt, tani i duży objętościowo. Osobiście jednak gdy tylko skończę opakowanie to będę szukać dla siebie innego pudru
Zalety:
- cena
- pojemnosc
- dostępność
- trwałość
Wady:
- przyciemnia podkład
- nie zmatawia tak dobrze skóry
- Trwałość