Cienie do powiek

Estee Lauder Pure Color Envy, Sculpting Eyeshadow 5-color Palette Paleta cieni do oczu

Estee Lauder Pure Color Envy Paleta 5 cieni do powiek 7g 08 Infamous Sky

• 13 stycznia 2022 o 10:56
    Niestety nie
    Uważam ze te paletki są bardzo słabej jakości. A cena kompletnie nie idzie za jakością produktu. Cienie mocno się sypia podczas aplikacji, kolory są ładne w opakowaniu ale kompletnie inaczej wyglądają na powiece, moim zdaniem ciężko się blondyna ze sobą mało tego nie przenikają się one tylko tworzą jedna plamę. Plus za aplikator chociaż ja używam swoich pędzli do cieni oraz za trwałość.
    Zalety:
    • Aplikator dołączony do paletki
    Wady:
    • Cienie się sypia
    • Nie jest wydajna
    • Cienie się nie blenduja
  • 6 września 2018 o 22:41
    moja mama rzuciła na mnie czar
    Moja mama jest wierną użytkowniczką kosmetyków Estee Lauder. Na urodziny otrzymała ode mnie właśnie paletkę z serii Pure Color Envy. Męczy ją już od wielu miesięcy, przy okazji mnie zarażając do paletki miłością. Takie niewinne "a weź i spróbuj, zobaczysz jakie one są dobre" skończyło się na wizycie w sklepie firmowym Estee następnego dnia. Jakościowo są to jedne z najlepszych cieni. Nie obsypują się, pięknie blendują. Nie ma mowy o plamach. Baza do cieni ładnie uwydatnia kolor ale bez bazy tez nie jest źle. Są trwałe, w ciągu dnia nie zauważyłam większych ubytków, nie rolują się i nie załamują na powiekach. Magia!
    bkt
    28 maja 2017 o 22:50
    Dobrze napigmentowane, nieźle trzymają się nawet bez bazy
    Lubię te cienie. Mają bardzo wyraźną, piękną kolorystykę, są dobrze napigmentowane (szczególnie kolor granatowy)- więc już po jednej aplikacji mam kolor, jak w paletce. Na większe wyjście wieczorne aplikuję je zwilżonym pędzelkiem i efekt jest jeszcze intensywniejszy. Dobrze się też je aplikuje - nie osypują się zbyt mocno (chociaż trochę tak) i nieźle się trzymają (nawet bez bazy). Jestem zadowolona. Mam je od ponad roku i wciąż używam, więc są wydajne.
    Zalety:
    • dobra pigmentacja, ciekawa i intensywna kolorystyka, trwałość po aplikacji, duża wydajność
  • 6 stycznia 2016 o 12:53
    Dobry
    Mam ta paletkę w kolorach bezów i brązów i szczerze kolory maja śliczne matowe . Jednak jak dla mnie nie jest to ideał . Cienie ładnie rozprowadzają sie i wyglądają efektownie , jednak dalej szukam mojego ideału Używam tego produktu od: dłużej niż pół roku Ilość zużytych opakowań: mniej niż 1
  • 25 lutego 2015 o 19:59
    Bardzo dobre
    Mam wersję Fiery Saffron. Cienie są piękne, niby neutral aczkolwiek mają pazurek. nadają się do makijażu bardzo delikatnego, nadają się do dziennego, i wieczorowego. Bardzo łatwo zrobić nimi smokey. Sa jakby kremowe, ale blendują się mega łatwo. I tu jest też trochę ich problem za pół gwiazdki- chyba trochę zbyt łatwo bo pitrafią się " zlać" w jedno. Trwałość - na bazę UD bardzo pięknie. Solo - nie testowałam nie mam odwagi xD Nie używam pacynek dołaczonych do opakowania choć ich jakość jest wysoka. Generalnie polecam, zwłaszcza że dobory kolorystyczne są super. Nie kupiłabym ich za pełną cenę ale przy 20% w Sephorze to gratka. Używam tego produktu od: miesiąca Ilość zużytych opakowań: w trakcie pierwszego