Suche szampony

Kallos Go Go, Dry Shampoo Suchy szampon do włosów w sprayu

Kallos Gogo Dry Shampoo Suchy Szampon Do Włosów 200ml

• 13 października 2017 o 0:42
    Nigdy więcej
    Skusiła mnie kiedyś na cocolita.pl niska cena. No niestety. Same minusy. Po pierwsze włosy po nim są otępiałe i ciężko wyczesać to z włosów - zostają białe ślady. Zapach też nie jest powalający - ładniej pachnie mój lakier do włosów. Przy rozpylaniu jest bardzo duszący. Jeszcze żaden suchy szampon u mnie się nie sprawdził. Może trochę lepiej włosy po nim wyglądają, ale nie jest to satysfakcjonujący efekt, ani długotrwały. Niestety nie polecam go. Chyba to ostatni raz kiedy skusiłam się na suchy szampon. Korzystam z tego rozwiązania raz na jakiś czas, więc wolę poświęcić mój puder ryżowy, który lepiej radzi sobie z przetłuszczonymi włosami niż te wszystkie szampony, a próbowałam już 3 marek.
    Zalety:
    • nic
    Wady:
    • wszystko
    95DS95
    20 września 2017 o 20:24
    Jestem na nie
    Używa od:próbka
    Wykorzystał/a:jedna próbka
    Średni. Włosy są "odtłuszczone" zaledwie na jakiś czas, ciężko go wyczesać z włosów. Zapach również średni. Uważam, że warto dopłacić kilka złotych i zainwestować w ciut droższy zamiennik polecany niżej
    mnishka
    20 grudnia 2016 o 12:54
    Nieporozumienie
    Szampon jest dużo gorszy jakościowo niż suche szampony konkurencji. Plusy: - spoko zapach - wydajny Minusy: - zostawia bardzo mokry biały ślad na włosach, ciężko to wyczesać - dziwnie się rozpyla, jest duszący; po jego użyciu całą łazienkę mam w pyłku - efekt utrzymuje się kilka godzin; w przypadku innych suchych szamponów był to cały dzień
    suzeta
    22 stycznia 2015 o 18:06
    Całkiem niezły.
    Szampon jest naprawdę niezły. Niestety nie aż tak dobry jak sławny Batiste, ponieważ odświeżenie jest dużo słabsze i krótsze niż po użyciu Batiste. PLUSY: -cudowny zapach ( taki fryzjerski, delikatny i świeży- dużo ładniejszy od wszystkich Batistów) -nie zostawia widocznych białych śladów -ma świetny rozpylacz MINUSY: -ma dziwnie "mokrą" postać jak na suchy szampon -zlepia włosy -odświeżenie jest krótkotrwałe -trochę swędzi po nim głowa Ogólnie szampon jest całkiem przyzwoity. Mimo to cena jest podobna do szamponów Batiste dlatego moim zdaniem lepiej dołożyć 2-3 zł i kupić szampon, który dużo lepiej radzi sobie z "nieświeżością" włosów. Używam tego produktu od: nicały miesiąc Ilość zużytych opakowań: pierwsze w trakcie.

Zobacz także inne Suche szampony