Odżywki do paznokci

Golden Rose Nail Expert, Black Diamond Hardener Odżywka wzmacniająca paznokcie

Golden Rose Black Diamond Hardener - Odżywka wzmacniająca paznokcie
Golden Rose BLACK DIAMOND HARDENER Odżywka wzmacniająca Paznokcie

Nasi użytkownicy zostawili 202 opinii dla tego produktu. Przygotowaliśmy dla Ciebie krótkie podsumowanie na ich podstawie:

• 20 czerwca 2023 o 13:07
    Bardzo dobra odżywka
    To jest bardzo wydajny produkt. Zostawia lekko mleczną warstwe na paznokciach. Najważniejsze jednak, że pomaga ratowć paznokcie po hybrydzie czy tipsach. Buteleczka jest czarna i nie pozwala oszacować ile produktu zostało. Produkt jest dość gęsty. Trzeba nakładać uważając na ilość. Niestety nie wysycha w sekundzie ale trzeba odczekać około 5 minut. Można stosować samodzielnie, wtedy paznokcie wygladają jak po zabiegu - japońskiego manicuru; albo pod lakier. Samodzielnie trzyma się bez odprysków ok 3-4 dni.
    Tarant
    9 czerwca 2023 o 22:31
    Bardzo dobra odżywka do paznokci
    Odżywki zuzyłam przynajmniej 5 opakowań. Sprawdziła się zarówno pod klasyczny lakier jak i samodzielnie. Jest w stanie wytrzymać solo na paznokciach nawet tydzień. Dobrze wzmacnia, nie powoduje reakcji alergicznej ani nie rozlewa się. Jedyny minus to jej konsystencja - przez to że jest mocno rzadka dosyć szybko gęstnieje w opakowaniu.
    Zalety:
    • działanie
    Wady:
    • rzadka konsystencja
    saajko
    13 kwietnia 2023 o 16:29
    spodziewałam się czegoś więcej
    Wielokrotnie słyszałam, że jest to najlepsza odżywka do paznokci dostępna na rynku i spodziewałam się, że właśnie taka będzie. Niestety moich oczekiwań nie spełniła i jednocześnie rozczarowała, bo naprawdę spodziewałam się po niej wiele. Odżywka w żaden sposób nie wpłynęła na stan moich paznokci. Może (podkreślam może) są trochę twardsze, ale łamią się i rozdwajają w tym samym stopniu. Jedyne co ta odżywka robi to chroni płytkę paznokcia przed przebarwieniem przy stosowaniu kolorowych lakierów. I ładnie wygląda nałożona solo, za co duży plus. Ale trzeba pamiętać, że można nałożyć tylko jedną warstwę, bo przy dwóch już zaczyna schodzić z paznokci warstwami. Z zalet mogę wymienić jeszcze elegancką buteleczkę, ale znowu nie umożliwia ona kontrolowania ilości produktu. Wydajność jest całkiem w porządku. I na dużą pochwałę zasługuje szybkość wysychania kosmetyku na paznokciach. Dobrze było wypróbować ten produkt, ale będę dalej szukać czegoś, co lepiej spełni moje oczekiwania.
    U konsultantki
  • 10 marca 2023 o 8:23
    Duży plus
    Powiem szczerze, że używałam jej jako bazy pod lakier po prostu, i nawet nie zauważyłam kiedy z łatwością mogłam zapuścić dłuższe paznokcie, które się nie łamały! Mam paznokcie, które się rozdwajają odkąd pamiętam i to jest jedna z niewielu odżywek, która jest w stanie wzmocnić moje paznokcie na tyle, żeby się prawie wcale nie rozdwajały, nie jest jednak w stanie zatrzymać tego całkowicie, ale radzi sobie bardzo dobrze. Odżywka mi się skonczyla i nagle paznokcie zaczęły się znów łamać i wtedy zauważyłam, że naprawdę mi pomogła, więc sięgnęłam po kolejne opakowanie i znów jestem na dobrej drodze do długich i twardych paznokci! Polecam gorąco wszystkim z paznokciami z gumy!
    Drogeria Natura
    KardiaM
    4 listopada 2022 o 13:08
    Nie bez wad, ale poczciwy produkt
    Bardzo lubię markę Golden Rose, jestem miłośniczką ich lakierów holograficznych, ale również inne produkty mi się sprawdziły. Sugerując się dobrymi opiniami, sięgnęłam po tą odżywkę. Używałam ją przede wszystkim jako bazę pod kolorowe lakiery. Opakowanie jest czarne i wygląda ładnie, ale ma wadę, że nie możemy stwierdzić, ile produktu nam jeszcze pozostało. Pędzelek jest odpowiedniej długości i średniej szerokości, można nim swobodnie nałożyć odżywkę. Zapach jest typowy dla lakierów. Jest ona bezbarwna, po jednej warstwie nadaje piękny połysk, taflę. Długość schnięcia jest przeciętna, dla pewności trzeba odczekać chociaż kilka / kilkanaście minut zanim przejdzie się do innych czynności. Nie zauważyłam, żeby przedłużyła trwałość kolorowego lakieru (ale nie miałam co do niej takich oczekiwań), natomiast zapobiegła przebarwieniu czy zniszczeniu płytki i za to duży plus. Kolejnym atutem jest to, że nie spowodowała u mnie uczuleń, podrażnień czy nawet bólu, co niestety zdarzało mi się po odżywkach innych firm. Co do samego wzmocnienia to ciężko mi stwierdzić, jakie mam odczucia, ale dla mnie najważniejszą kwestią była ochrona paznokcia przed przebarwieniem i zniszczeniem przez kolorowy lakier. I jako baza się spisała. Z minusów, ma niestety tendencję do dość szybkiego gęstnienia, przez co z czasem ciężej się jej używa i może powodować powstawanie "bąbelków". Mimo tych mankamentów myślę, że można ją polecić :) Na plus jest dostępność, widuję ją i w internecie, i na stoiskach Golden Rose. Nie wiem, czy zakupię ją ponownie, bo jestem ciekawa nowości.