Balsamy do ciała

Nivea UJĘDRNIAJĄCY balsam DO CIAŁA Q10 ENERGY+ 400 ml
Nivea Ujędrniający

• 5 lutego 2025 o 14:13
    Nawilża i ujędrnia
    Zawsze lubiłam markę Nivea i od dawna jestem jej wierna. Co jakiś czas jak mi się kończy balsam, to kupuję nowy marki Nivea, i nie tylko balsam, bo i mleczko do ciała czy żel pod prysznic. Akurat ten kosmetyk zakupiłam w drogerii, był akurat w promocji. Mam skórę raczej suchą, która potrzebuje nawilżenia i regeneracji. A ten produkt właśnie tak działa na moją skórę: nawilża, ujędrnia i jeszcze ładnie pachnie. Po rozprowadzeniu na skórze jeszcze długo roznosi się przyjemny zapach. Balsam szybko się wchłania, dobrze się rozprowadza i się nie lepi. Balsam jest dość gęsty w kolorze biały, nałożony w odpowiedniej ilości nie powoduje bielenia skóry i nie zostawia smug. W skórę wchłania się szybko i pozostawia uczucie miękkości i jedwabistości. Kosmetyk znajduje się w białej, plastikowej butelce z niebiskimi napisami. Butelka zamykana na zatrzask, który trochę twardo chodzi, ale mi to nie przeszkadza.
    Zalety:
    • nie podrażnia
    • dobrze nawilża
    • pozostawia uczucie delikatności i jedwabistości
    • delikatny zapach
    • nie uczula
  • 1 lutego 2025 o 13:14
    Nawilża ! Pachnie jak Nivea i Super jako prezent
    Ten balsam dorwałam w drogerii podczas standardowych cotygodniowych zakupów. Duże opakowanie bez pompki (a szkoda) jest higieniczne i wystarcza na długo . Zapach klasyczny dla Nivea – świeży i przyjemny, utrzymuje się na skórze przez kilka godzin. Konsystencja średnio gęsta, łatwo się rozprowadza i wchłania, nie pozostawiając tłustego filmu. Używam go od kilku miesięcy i zauważyłam poprawę jędrności skóry, zwłaszcza na udach i ramionach. Balsam jest wydajny. Kupiłam go już też mamie i przyjaciółce w prezentach świątecznych
    Zalety:
    • Wydajny
    • Pięknie pachnie typowo dla Nivea
    • Pojemność 400ml wystarcza na długo
    • Ładne opakowanie
    • Skutecznie nawilża zwłaszcza moje nogi
    Ewe_na
    6 stycznia 2025 o 16:31
    Dobrze nawilża
    Mam ten balsam w butelce o pojemności 400 ml. Używam go codziennie i testowałam go już w okresie letnim i zimowym. Zauważyłam, że moja cera zachowuje się różnie w zależności od pory roku. Dlatego używając tego balsamu w lecie mogę powiedzieć, że jest idealny. Natomiast w okresie zimowym skóra na nogach i udach jest zdecydowanie bardziej sucha i wrażliwa i niestety wtedy nie daje sobie z nią rady. Balsam w tych okolicach muszę nakładać wtedy dwukrotnie, by cera nie była wręcz biała od przesuszenia. Ujędrnienia nie zauważyłam. Balsam się ładnie rozprowadza i szybko wchłania nie pozostawiając tłustej powłoki. Nie uczula ani nie podrażnia. Zapach ma delikatny owocowo-kwiatowy, który bardzo lubię. Lubię do niego wracać.
  • 3 grudnia 2024 o 13:10
    Fajnie nawilżający balsam!
    Balsamy do ciała z Nivea bardzo lubię... a ten jest przyjemnie nawilżający, ma piękny delikatny zapach, typowy dla Nivea, którego jestem fanką! Nie podrażnił ani nie uczulił mojej suchej skóry więc jest na plus, czy zauważyłam jakieś ujędrnienie? Niestety nie . Ale pomimo tego i tak uważam, że jest to świetny balsam!
    Zalety:
    • Piękny zapach
    • Daje odpowiednie nawilżenie skórze
    • Nie uczula, nie podrażnia
  • 1 grudnia 2024 o 21:36
    Balsam ujędrniający od Nivea
    Lubię markę Nivea. Gdy w promocji był ten Q10 postanowiłam spróbować. Balsam ma delikatny zapach. Nawilża, odżywia i wzmacnia skórę. Dobrze się wchłania. Spełnia moje oczekiwania gdyż nie podraznil mojej wrażliwej i suchej skóry. Jestem zadowolona
    Zalety:
    • Wydajność, cena

Zobacz także inne Balsamy do ciała