Balsamy do ciała

V. Laboratories (Saraya) Vellie, Kozie mleko, Odżywczy krem do ciała z ekstraktem z aloesu i grejpfruta

Gedson
    27 września 2019 o 14:21
    Niepozorny kosmetyk, który dziś stanowi podstawę mojej pielęgnacji
    Balsam dostałam od mojej mamy, obie jesteśmy bardzo zadowolone z efektów jego stosowania. Skóra jest aksamitnie gładka, nawilżona, a przy tym cudnie pachnie! Przyznam nieśmiało, że kosmetyk dobrze sprawdza się także jako krem do twarzy. ;)
    Zalety:
    • dobrze nawilża
    • przyjemny zapach
    • szybko się wchłania
    • niska cena
    • może stanowić zamiennik kremu do twarzy
    • nie zapycha skóry
    Wady:
  • 18 września 2018 o 10:22
    Droższy odpowiednik
    Według mnie jest to po prostu droższy odpowiednik Ziaji :) Krem się dobrze rozsmarowuje, nie jest oporny i nie leje się przez palce. Ładnie pachnie - tak jak kremy o tym zapachu, tylko trochę mocniej. Szybko się wchłania (ok. minutę), więc można posmarować się i szybko założyć ubrania. Skóra jest po nim zdecydowanie gładsza i nawilżona. Tubka jest duża i wydajna! Jest dobrze, chociaż ja wolę bardziej subtelny zapach.
    Zalety:
    • wydajny
    • szybko się wchłania
    • ładny zapach
    • dobra konsystencja
    Wady:
    • droższy od Ziaji, ale nadal tani :)
  • 12 września 2018 o 7:25
    rewelacja
    Produkt jest wspaniały! Nawilża, łagodzi podrażnienia szybko się wchłania. Można go stosować na wszystkie partie ciała. Ładnie pachnie, aczkolwiek kwestia gustu ma mleczny specyficzny zapach. Jest wygodny w użyciu i wydajny.
    Zalety:
    • działa !
    • regeneruje, koi podrażnienia, poprawia kondycje skóry
    • może być stosowany na wszelkie partie cała
    • dostępny w biedronce
    • szybko się wchłania
  • 12 marca 2018 o 21:43
    bardzo lubię !
    skuszona przeceną w biedronce zakupiłam go za grosze. Jeśli chodzi i opakowanie to tubka bardzo wygodna i praktyczna. Sam krem bardzo dobrze się rozprowadza i wchłania. Ma naprawdę cudowną lekką konsystencję. Długo pachnie. Minusów nie ma.
  • 5 lutego 2018 o 10:29
    Przyjemny
    Plusy: wspaniały zapach, naprawdę bardzo bardzo przyjemny i długo utrzymuje się na skórze; krem jest świetny - nie jest ciężki jak masła, ale też nie jest lejący się jak balsamy czy mleczka, jego konsystencja jest idealna; świetnie wchłania się w skórę, nie zostawia białych smug przy smarowaniu; skóra jest nawilżona, miękka, bardzo przyjemna w dotyku; nie podrażnia skóry; wygodna tuba; podoba mi się wygląd opakowania; używałam również do twarzy i sprawdził się ok - była miękka, nawilżona, żadnych niespodzianek Minusy: dostępność! w Biedronce widzę żele pod prysznic z tej serii, a kremów niestety nie :(