Olejki do twarzy

L'Oreal NUTRI GOLD OLEJKOWY RYTUAŁ OLEJEK DO TWARZY Skóra Sucha 30Ml

jkalka
    10 października 2023 o 9:57
    Koniecznie z kremem
    Ten olejek ma potencjał ale sam w sobie stworzy tylko tłustawą warstwę, najlepiej go połączyć z kremem, żeby był dobry efekt. Olejek ładnie pachnie choć zapach jest dość ziołowy, nie wszystkim podejdzie. Jest tłusty - jak to olejek ale dobrze się rozprowadza i wystarczy niewiele żeby wysmarować cała twarz. Używany samodzielnie moze zapychać, ja natomiast stosuję go do masażu twarzy i nawet mi się sprawdza. Płytka ładnie sunie po skórze, olejek trochę się wchłania, więc jakieś składniki docieraja do skóry. Opakowanie ładne, wygląda drożej niż te 40 zł, a 30 ml jest naprawdę wystarczające. Sprawdzi się dla suchej, normalnej i dojrzałej cery. Tę tłustą i mieszaną może zapchać.
    Zalety:
    • ładnie pachnie, lekko ziołowo
    • dobry do masażu twarzy z płytkami Gua sha
    • sprawdzi się dla suchej, normalnej i dojrzałej cery
    • atrakcyjne opakowanie
  • 16 września 2023 o 21:06
    Cudo
    Mega produkt, który zdecydowanie mnie zaskoczył. Opakowanie wygodne. Charakteryzuje się bardzo przyjemnym zapachem. Łatwo się aplikuje po czym w miarę dobrze się wchłania a co najważniejsze że nie pozostawia klejącej się warstwy. Świetnie nawilża oraz odżywia. Cera staje się bardziej gładka a po dłuższym stosowaniu widzę bardziej napiętą. Produkt wydajny.
  • 26 stycznia 2023 o 18:43
    Znamy się już od dobrych kilku lat :-)
    Rewelacyjny, pięknie pachnie, działa, moja cera jest i sucha i naczynkowa, żaden olejek i krem nie pomógł jak dotąd, idealny, przyjemny zapach, szybko się wchłania! Wygładza, napina, nawilża i jest mega wydajny. Znamy się już od kilku dobrych lat. Stosuje ten olejek nie tylko osobno na twarz ale w nie co inny sposób: płaski pędzel do podkładu maczam w 1 kropelce olejku i przechodzę do nakładania podkładu. Polecam serdecznie
    okalao
    30 listopada 2022 o 9:54
    Kocham go już od lat
    Stosuje ten olejek z przerwami już od około 5lat i nie zamienię na żaden inny, Mam cerę normalną z tendencją do wyprysków -nie mam tendencji do przesuszania. Olejek poza pięknym opakowaniem i wspaniałym zapachem(wiem, że opinie są różne -ale mnie zachwyca za każdym razem) jest bardzo wydajny i rewelacyjnie odżywia moją skórę. Po aplikacji- z reguły na noc moja skóra wydaje się być bardzo nawilżona, odżywiona i mam wrażenie, że olejek bardzo przyśpiesza gojenie się ranek po wypryskach. Przy regularnym stosowaniu wydaje mi się, że bardzo łagodzi ich powstawanie.
    Zalety:
    • Efekt odżywienia i nawilżenia
    Wady:
    • Coraz mniejsza dostępność w sklepach
  • 3 sierpnia 2021 o 11:26
    Zostanie ze mną na dłużej
    Długo szukałam idealnego olejku do mojej suchej skóry. I ten właśnie spełnia wszystkie moje oczekiwania odnośnie takiego kosmetyku. Olejek ma piękny zapach, jest łatwy w aplikacji dzięki dołączonej pipetce. Na skórze nie pozostawia tłustej powłoki co sprawia, że mogę używać go zarówno rano i wieczorem (w ogóle o każdej porze!). L'Oreal Paris, Nutri - Gold Olejkowy Rytuał, Olejek do twarzy do cery suchej używam od prawie 2 tygodni i naprawdę zauważyłam poprawę stanu mojej skóry. Jest nawilżona, napięta i pachnąca. Naprawdę jestem pod wrażeniem. Wypróbowałam już wiele podobnych kosmetyków i szczerze przyznam, że ten sprawdza się u mnie w 100%. Mam nadzieję, że dalej tak będzie. Polecam! ZALETY: opakowanie zapach konsystencja działanie nawilżające WADY: nie zauważyłam