Szampony do włosów

Alfaparf Lisse Design, Keratin Therapy Shampoo Wygładzający szampon do włosów z keratyną

Alfaparf MANTEINANCE szampon niezawierający siarczanów soli i parabenów 250ml
E-Glamour.pl
Alfaparf Szampon do włosów - Lisse Design Keratin Therapy Maintenance Shampoo Szampon do włosów - Lisse Design Keratin Therapy Maintenance Shampoo

Nasi użytkownicy zostawili 31 opinii dla tego produktu. Przygotowaliśmy dla Ciebie krótkie podsumowanie na ich podstawie:

• 6 kwietnia 2025 o 12:31
    Bardzo dobry!
    Alfaparf Lisse Design Keratin Therapy Shampoo to naprawdę świetny produkt – ma przyjemną konsystencję, pięknie pachnie i pozostawia włosy gładkie oraz zadbane. Jako fryzjer z zawodu mogę go szczerze polecić – działa dokładnie tak, jak obiecuje!
  • 21 lipca 2023 o 13:31
    Bardzo dobry produkt
    Bardzo dobry produkt, łatwo się nakłada, nie śmierdzi w trakcie prostowania, włosy są proste i gładziutkie, nie obciążone. Mam włosy lekko kręcone puszące się i ten produkt sobie z nimi poradził. Zobaczymy jak długo utrzyma się ten efekt.
    Ganette
    8 listopada 2022 o 20:51
    Efekt jak z salonu.
    Szampon dostałam wraz z odżywką tej samej serii. Szampon pięknie wygładza włosy, nadaje blasku i sprężystości. W połączeniu z odżywka robią cuda na moich włosach. Włosy po wysuszeniu są sypkie, błyszczące i odzywione. Nie uczula, nie podraznia, jest bardzo delikatny dla wlosow i skory glowy. Serdecznie polecam.
  • 5 października 2022 o 20:15
    Wow!
    Szampon wraz z odżywką zakupiłam po keratynowym prostowaniu, zachęcona bardzo pozytywnymi opiniami. Nie ukrywam, że miałam lekkie obawy, ponieważ moja skóra głowy lubi się przetłuszczać, a zestaw do najtańszych nie należał. Obawiałam się przeciążenia włosów, perłowy kolor szamponu jeszcze mnie w tym upewniał. Jakież było moje zdziwienie po użyciu!Włosy były ładnie domyte, nawilżone, przepięknie nabłyszczone i jednocześnie sypkie!Zdecydowanie wraz z odżywką przedłużają efekt zabiegu, a nie zauważyłam żeby produkt jakoś dodatkowo obciążał włosy. Minimalistyczne opakowania w różowo- beżowym kolorze dodatkowo uprzyjemniające stosowanie :) mały minusik dotyczy zamknięcia- jak zabieram szampon w podróż to troszkę przecieka. Warto upolować na promce z uwagi na niemałą cenę, ja na pewno zakupię kolejne opakowania
    Zalety:
    • Działanie
    • Nawilżenie
    • Połysk włosów
    Wady:
    • Dość wysoka cena
    • Dostępność jedynie w internecie
  • 18 sierpnia 2022 o 17:58
    Totalna porażka. Pierwszy szampon, który nie robi absolutnie nic z moimi włosami
    Szampon zakupiłam, aby wspomóc i przedłużyć działanie zabiegu keratyną. Zakupiłam go po niemal miesiącu od zabiegu. Wcześniej używałam innego szamponu, który jest moim faworytem. Ten od Alfaparf niestety nim nie będzie... Szampon jest przede wszystkim mało wydajny. Moje włosy są półdługie i aby umyć nim porządnie włosy, zużywam go dwa razy więcej niż innego szamponu. To pierwszy z ogromnych minusów. Drugi minus, który całkowicie dyskwalifikuje ten właśnie szampon to plątanie włosów podczas mycia a później trudność w ich rozczesaniu. Przeczytałam tu kilka opinii i mam wrażenie, że mam odmienne odczucie po kilku użyciach tego szamponu. Tak, moje włosy od zawsze były kudłate na końcach, ale zabieg je ujarzmił. Szampon wręcz szkodzi moim włosom, gdyż po myciu i podczas rozczesywania, ich wygładzona struktura staje się jakby nieco porowata. Dosłownie zero efektów po kilku myciach. Jestem zła, gdyż zapłaciłam za niego prawie 50 zł z przesyłką. Pierwszy raz spotykam się z szamponem, który nie robi z moimi włosami absolutnie nic. Zapomniałam jeszcze o dziwnym, chemicznym zapachu oraz niedomykalnym korku na klik, co widać nawet na jednym ze zdjęć. Nawet naciskany z całej siły nie zawsze się domyka :( W pierwszej chwili myślałam, że trafiłam na podróbkę, ale zakupiłam go w sprawdzonej i znanej drogerii internetowej, więc wierzę że tak nie jest...