WIZAŻ logo

15 hitów!

allegro
Pachnidelko

star fullstar fullstar fullstar fullstar half full
Nasi użytkownicy zostawili 123 opinii dla tego produktu. Przygotowaliśmy dla Ciebie krótkie podsumowanie na ich podstawie:

• 30 kwietnia 2026 o 12:16
    W porządku szampon
    Kupi ponownieNie wiem
    Liczba zużytych opakowańjedno opakowanie
    Gdzie został kupiony produktW drogerii tradycyjnej
    Spoko szampon, bez rewelacji. Korzystam właśnie zamiennie razem z szamponami do włosów przetłuszczających się, i w miarę dobrze się sprawdza. Myje, pieni się, oczyszcza. Jest baardzo wydajny. Pachnie przyjemnie świeżością. Jednak miałam lepsze szampony nawilżające i w tym mi czegoś zabrakło.
    Zalety:
    • Pieni się
    • Dobrze oczyszcza
  • 27 kwietnia 2026 o 19:24
    Skuteczne mycie bez wysuszenia
    Liczba zużytych opakowańkilka opakowań
    Gdzie został kupiony produktW drogerii tradycyjnej
    Moja skóra głowy szybko się przetłuszcza, ale żeby zrównoważyć szampon balansujący, używam również nawilżającego, szczególnie gdy robię peeling skóry głowy. Mój mąż z kolei ma bardzo suche włosy i bez odżywki ani rusz. Oboje jesteśmy zachwyceni tym szamponem - mąż, bo w końcu ma miękkie włosy i to bez odżywki, a skóra głowy nie swędzi, a ja - bo mam czystą skórę głowy bez zbędnego, agresywnego mycia. Włosy są miękkie i dobrze się rozczesują. Oczywiście na długich włosach bez odżywki i tak się nie obejdzie, ale szampon sam w sobie nie powoduje ich splątania. Nie obciąża też włosów i nie powoduje ich szybszego przetłuszczania. Skóra głowy jest ukojona. Naprawdę świetny szampon, myślę że będzie służył każdemu. Do tego jest wydajny i pięknie pachnie. Kupiłam już drugiej opakowanie i nie zamierzam przestać :)
    Zalety:
    • Myje bez przesuszania
    • Nie plącze ani nie obciąża włosów
    • Nie przyspiesza przetłuszczania
    • Wydajny
    • Piękny zaoach
    Wady:
    • Brak!
      star fullstar fullstar fullstar fullstar full
  • star fullstar fullstar fullstar fullstar full
    24 kwietnia 2026 o 16:43
    Super szampon
    Liczba zużytych opakowańw trakcie pierwszego opakowania
    Od kiedy używasz produktumiesiąc
    Gdzie został kupiony produktW drogerii tradycyjnej
    Szampon Yope bardzo dobrze radzi sobie a nadmiernym przetłuszczaniem skóry głowy. Skóra głowy i włosy są po nim oczyszczone a włosy nie są przesuszone. Szampon ładnie delikatnie pachnie, nie pieni się jakoś mocno ale bardzo ładnie oczyszcza skórę głowy.
  • 18 marca 2026 o 17:32
    Przyjemny szampon na codzien
    Liczba zużytych opakowańw trakcie pierwszego opakowania
    Od kiedy używasz produktumiesiąc
    Gdzie został kupiony produktW drogerii tradycyjnej
    Szampon YOPE Bounce My Hair Hydrate od pierwszego użycia wzbudził we mnie bardzo pozytywne skojarzenia – jego zapach jest niezwykle przyjemny i kojarzy mi się z klasycznym szamponem familijnym, którego używałam w dzieciństwie. To delikatna, czysta nuta, która daje poczucie świeżości i komfortu podczas mycia. Największym plusem tego produktu jest jego działanie na skórę głowy – zauważyłam wyraźne zmniejszenie swędzenia i podrażnienia. Ma to swoje uzasadnienie w składzie: obecność takich składników jak gliceryna, sorbitol czy peptydy z owsa pomaga nawilżać i łagodzić skórę, a adaptogen – bazylia tulsi – wspiera jej równowagę i zmniejsza tendencję do przesuszenia. Dodatkowo kwas mlekowy i salicylowy mogą delikatnie regulować skórę głowy i wspierać jej odświeżenie, co przekłada się na uczucie ulgi i lekkości. Szampon bardzo dobrze się pieni, co zawdzięcza połączeniu łagodnych substancji myjących, takich jak coco-glucoside czy cocamidopropyl betaine, z nieco mocniejszym składnikiem myjącym (sodium coco-sulfate). Dzięki temu skutecznie oczyszcza skórę głowy i włosy, ale jednocześnie nie pozostawia uczucia przesuszenia. Po umyciu włosy są świeże, lekkie i dokładnie oczyszczone. Ogromnym atutem jest także opakowanie z pompką, które jest bardzo wygodne i ułatwia dozowanie odpowiedniej ilości produktu – szczególnie podczas codziennego użytkowania. Podsumowując, to szampon, który łączy skuteczne oczyszczanie z pielęgnacją skóry głowy. Daje uczucie świeżości, koi podrażnienia i przywołuje przyjemne, nostalgiczne wspomnienia, a przy tym ma przemyślany skład, który realnie wspiera nawilżenie i równowagę skóry głowy.
    Zalety:
    • przyjemny zapach przypominający szampon familijny – budzi pozytywne, nostalgiczne skojarzenia
    • skutecznie niweluje swędzenie skóry głowy
    • dobrze się pieni, co ułatwia mycie
    • dokładnie oczyszcza włosy i skórę głowy
    • daje uczucie świeżości i lekkości
    • zawiera składniki nawilżające i kojące (np. gliceryna, sorbitol, ekstrakty roślinne)
    • wygodne opakowanie z pompką ułatwiające dozowanie
    Wady:
    • obecność mocniejszego detergentu (Sodium Coco-Sulfate) może być zbyt intensywna dla bardzo wrażliwej skóry głowy
    • zapach, choć przyjemny, może być dla niektórych zbyt klasyczny lub mało wyrazisty
    • przy bardzo suchych włosach może wymagać użycia dodatkowej, bardziej odżywczej pielęgnacji (np. maski lub odżywki)
  • 21 lutego 2026 o 9:57
    Szampon godny uwagii
    Liczba zużytych opakowańkilka opakowań
    Gdzie został kupiony produktW drogerii tradycyjnej
    Szampon Yope z serii Hydrate to świetny wybór, jeśli masz problem z przesuszoną, swędzącą skórą głowy. Faktycznie łagodzi, nawilża i niweluje uczucie ściągnięcia. Do tego pięknie pachnie, a włosy po umyciu są miękkie. Odejmuję jedną gwiazdkę za to, że kosmetyk (jak to bywa przy naturalnych składach) słabiej się pieni, przez co trzeba zużyć go trochę więcej na jedno mycie. Mimo to bardzo polecam, bo naprawdę ratuje suchą skórę
    Zalety:
    • nawilżenie i ukojenie suchej skóry głowy,
    • naturalny skład,
    • piękny zapach,
    • wygodne opakowanie z pompką,
    • pozostawia włosy miękkie i odbite od nasady
    Wady:
    • słabe pienienie się,
    • mniejsza wydajność,
    • konieczność zużycia większej ilości produktu na jedno mycie,
    • słabsze domywanie mocnych kosmetyków do stylizacji

szukaj