Szampony do włosów

Bodyland.pl
Syoss Szampon do włosów Repair 440 ml
notino.pl
Syoss szampon do włosów zniszczonych Repair 440ml

Nasi użytkownicy zostawili 270 opinii dla tego produktu. Przygotowaliśmy dla Ciebie krótkie podsumowanie na ich podstawie:

• 11 maja 2025 o 12:57
    Przyjemny szampon nie tylko dla włosów suchych i zniszczonych
    Mam włosy normalne z tendencją do przetłuszczania, mimo to czasem moje końcówki włosów mocno się przesuszają i zaczynają się rozdwajać. Kiedy pojawił się taki moment że moje włosy zaczęły się przesuszać to sięgnęłam z ciekawości po ten szampon. Produkt dedykowany jest do włosów suchych i zniszczonych, mimo to zdecydowanie mogę polecić ten szampon do każdego typu włosów. Nie obciąża, nie przetłuszcza włosów a daje dobre nawilżenie, wygładzenie i blask. Szampon ma typowe opakowanie dla tej marki - czarna duża butelka o pojemności 440ml, opakowanie w 100% pochodzące z recyklingu. W 90% składniki pochodzenia naturalnego a szampon jest wegański. W składzie znajdziemy kompleks aminokwasów i algi wakame które mają za zadanie odbudowywać i regenerować włosy. Niestety w składzie mamy SLS. Konsystencja jest średnio gęsta, szampon ma mleczny, perłowy kolor i przyjemny perfumowany zapach. Dobrze się pieni, niewielka ilość wystarcza aby dokładnie umyć włosy. Dobrze się spłukuje, zapach pozostaje na kilka godzin na włosach. Po wysuszeniu włosy są gładkie, lśniące, lekkie i miękkie w dotyku. Co ważne nie obciąża ani nie przetłuszcza włosów. Nie powoduje podrażnienia skóry głowy ani łupieżu. Myślę że jest to naprawdę fajny szampon do codziennej pielęgnacji włosów. Łatwo dostępny w każdej drogerii i wielu supermarketach. Z czystym sumieniem mogę polecić ten szampon do każdego typu włosów :)
    Zalety:
    • nie przetłuszcza i nie obciąża włosów
    • nawilża i wygładza
    • włosy są lśniące i miękkie w dotyku
  • 21 lutego 2025 o 23:55
    Fajny szamponik
    Użyłam kilka opakowań tego szamponu i muszę po prostu stwierdzić, że jest naprawdę godny zainteresowania. Pieni się wspaniale i bardzo dobrze oczyszcza skórę głowy i włosy. Włosy są gładkie, błyszczące i nieco uniesione od nasady. Podoba mi się ten efekt po użyciu tego szamponu. Zapach jest bardzo przyjemny, taki profesjonalny powiedziałabym. Utrzymuje się na włosach jeszcze przez jakiś czas po aplikacji. Uważam, że szampon jest również wydajny bo stosując go codziennie, wystarcza na 3 tygodnie mniej więcej. Polecam serdecznie, pięknie pachnie i robi wiele dobrego dla włosów.
    Zalety:
    • Piękny zapach
    • Oczyszcza
    • Unosi włosy
    • Wygładza
    • Dostępność
    • Jakość
  • 16 stycznia 2025 o 23:45
    Najlepszy szampon
    Brak słów by opisać jak bardzo regeneruje i wzmacnia włosy. Moim zdaniem najlepszy szampon jaki do tej pory miałam. Zapach jest bardzo łagodny i przyjemny. Zdecydowanie polecam.
    Zalety:
    • Idealnie oczyszcza i regeneruje włosy
    • Konsystencja
    Wady:
  • 8 listopada 2024 o 23:59
    Jak dla fajny
    Jak dla mnie szampon super się sprawdza, pielęgnuje, wygładza włosy . Fajnie oczyszcza. Nie podrażnia ani nie uczula takze duży Plus. Cena jest dobra . Polecam wszystkim
  • 8 września 2024 o 21:40
    U mnie się sprawdza - Polecam!
    Dla mnie szampon jest bardzo dobrym kosmetykiem, świetnie myje włosy i skórę głowy, dobrze się pieni, idealnie spłukuje. Zamknięty jest w wygodnym i dużym opakowaniu, nie ma problemu z dozowaniem. Szampon ma przyjemny zapach. Kosmetyk prawdziwie regeneruje i odżywia włosy. Nie podrażnia i nie uczula. Włosy stały się zdrowe, lśniące i nawilżone. kosmetyk nie obciąża włosów. Szampon jest gęsty i kremowy , wydajny.
    Zalety:
    • wydajny
    • sprawdza się na moich włosach
    • wydajny
    • w dość dobrej cenie, często w promocji.